xavier321 0 Opublikowano 13 września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 września 2014 Kupiłem ostatnio Xboxa One z Fifa 15 i Forza 5 ... Postanowiłem, że ściągnę Fife przed premierą i będę czekał kiedy tylko udostępnią ją do grania... ale na opakowaniu od Fify był drugi kod Xbox Launch Pack Add-on ;D pomyślałem sobie łał chyba darmowe złote paczki, wiec zadowolony wklepałem kod i pokazało mi ze pobrałem : PACZKA LEGEND W FIFA 15 ULTIMATE TEAM ! mieliście też takie coś ? czy są to może tylko ZŁOTE gratisowe paczki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 u mnie nic nie pobrało ! Cytuj Odnośnik do komentarza
xavier321 0 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 A wklepales drugi kod ? Jeden jest na pobranie gry a drugi to Xbox Launch Pack Add-on ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) To są chyba te dodatkowe paczki z graczami legendami - jest to wyłączność na konsolę XONE. Edytowane 14 września 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Niemozliwe zeby mu pobralo paczke z legendami na start bo to wlasciwie mialby juz gre wygrana i za paczke startowa moglby zrobic sklad jaki tylko sobie wymysli. Na bank to jest jakas zlota paczka w ktorej moze sie trafic legenda tak samo jak np inform ale to szansa 1 na 1000 jak wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Czyli to po prostu ta zwykła paczka złotych kart: Zamawiając wcześniej dostajesz więcej!Złóż zamówienie w przedsprzedaży na grę FIFA 15 a o trzymasz specjalny pakiet zawartości dodatkowej do odblokowania w grze, wart ponad 45 PLN. 15 Złotych Paczek FIFA 15 Ultimate Team - 1 złota paczka FUT na tydzień przez 15 tygodniA także:Drużyna Gwiazd adidas® All-Star. Wystaw na boisko elitarny zespół największych gwiaz d adidasa. Pakiet butów adidas Predator. Zadawaj szyku pięcioma różnymi modelami z serii Pr edator. Cieszynki. Odblokuj natychmiast trzy zupełnie nowe sposoby św iętowania goli. Pakiet Historycznych strojów klubowych. Wyróżniaj się wśród innych drużyn historycznymi st rojami klubów z całego świata. To samo co jest w wersji "pudełkowej". Cytuj Odnośnik do komentarza
xavier321 0 Opublikowano 15 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 właśnie w tym rzecz, że 15 złotych paczek jest osobno ... a paczka Legend wpadła dodatkowo uaktywniona kodem ze zdrapki... też nie chcę mi się wierzyć, że mógłbym dostać legendę na start ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi