Opublikowano 10 maja 201113 l HITMAN ABSOLUTION follows Agent 47, a cold blooded assassin, who takes on his most dangerous contract to date. Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth. Edytowane 10 maja 201113 l przez wrog
Opublikowano 10 maja 201113 l Bardzo czekałem na info o powrocie pana czerwony krawat-biała koszula-czarny garniak Nawet X lat temu tak ubrałem się na studniówkę :potter: Edytowane 10 maja 201113 l przez KIELiCH
Opublikowano 10 maja 201113 l Skórzane rękawiczki i garotę też zabrałeś? ;] Jedna z tych serii, które zawsze trzymały wysoki poziom. Kopę lat i miło, że łysy w końcu wraca.
Opublikowano 10 maja 201113 l Rękawiczki skórzane tak + czarną skórę, ale garotę zostawiłem zawiniętą na "kliencie" w bagażniku A wracając do łysego, żeby znowu były oceny misji (wymagające na Silent Assassin) + kilka zróżnicowanych wariantów przejścia, oraz nowszy niż w Blood Money engine i będzie super.
Opublikowano 10 maja 201113 l Hmmm...ciekawe jak wypadnie ten wątek fabularny. Zajeżdża mi strasznie tym co zrobili ze Splinter Cell'em w Conviction. Ale o ile do stylistyki Splinter Cell'a jeszcze całkiem pasował motyw super agenta, tak w Hitmanie jakoś tego nie widzę. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przekombinowali!
Opublikowano 10 maja 201113 l Przecież nic nie wskazuje na zlaicyzowanie sztuki zabijania. Nie mamy też żadnych zapowiedzi dotyczących fabuły.
Opublikowano 10 maja 201113 l "Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth." Nie zajeżdża ci to Splinterkiem?
Opublikowano 10 maja 201113 l Zajeżdża mi to po prostu zakończeniem Blood Money. Może to oznaczać tysiąc rzeczy, łącznie z tym, że po prostu łysy stał się niezależny i przyjmuje zlecenia bezpośrednio od różnych klientów.
Opublikowano 10 maja 201113 l A mnie ten opis bardzo zaciekawił, zawsze mi brakowało w Hitmanie takiej prawdziwej intrygi, od początku do końca, no, niby w Blood Money się starali, ale i tak w rzeczywistości misje nie łączyły się w spójną całość.
Opublikowano 10 maja 201113 l Poza tym 07.06. a nie 06.07. Już tyle razy było to omawiane, w Ameryce jest inny system dat.
Opublikowano 10 maja 201113 l Dla mnie to jest 06.07.11 a nie 07.06.11 Ale to amerykanie więc oni może mają YY.DD.MM
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Coraz bardziej przypomina mi to Splinter Cell: Conviction, dużo akcji, efektownie i dynamicznie. Nie do końca na to czekałem, ale może będzie ciekawie.
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Nie, nie będzie ciekawie, a przynajmniej w nie takiej formie jak jest na trailerze. Kurna, właśnie tego się najbardziej boję, że zamiast klasycznego hitmana dostanę "nowoczesne" (pipi), w którym trzeba tylko trzymać przyciski, zero myślenia, zero planowania.
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Nie dramatyzujmy...Splinter Cell: Conviction mimo wielu uproszczeń itd. Dalej stawiał na kombinowanie, na realistycznym poziomie trudności nie było mowy o frontalnych atakach i jatce niczym w Gears of War. Myślę że nowy Hitman będzie po prostu bardziej dynamiczny i nie będzie stricte nastawiony na skradanie...chociaż niewykluczone że żeby otrzymać najwyższą rangę za misję pewnie trzeba pokombinować. Nie oceniaj gry po trailerze. Niestety żyjemy w takich czas gdzie formuła starego Hitmana jest za trudna i odpychająca dla mas. Gra ma się sprzedać, a nie podobać hardcorowym fanom serii...Ale można liczyć na grę która spodoba się "casualom" i zarówno w jakimś stopniu przypadnie do gustu fanom.
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Bourne style to tylko opcja w tej grze. Autorzy potwierdzili, że rangę Silent Assassin zdobędziemy za zabicie tylko i wyłącznie naszego głównego celu. Większość akcji z trailera będzie można wykonać w grze, będzie też system "Instinct", działający podobnie jak w nowym Tomb Raider. Jest on jednak przeznaczony tylko dla causali, prawdopodobnie my będziemy mogli go wyłączyć.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l http://i.imgur.com/vmFUI.gif http://i.imgur.com/g1rez.gif http://i.imgur.com/f9ZaZ.gif
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Mam nadzieję, że w pełnej wersji 47 będzie sięgał po posążek a nie go teleportował. Bardzo ładnie to się prezentuje, miło zobaczyć łysola w takiej formie.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Conviction 2... Ładna grafika, a przynajmniej kolory, niestety akcje ze zwalaniem przeciwnika...no ale dobra to początek gry...
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Wypas - cant wait Ale widać "inspirację" twórców ostatnim Splinterem. Mi to nie przeszkadza, nie wierzę, żeby najwyższe oceny misji, czy gra na Hard/Pro itp nie stanowiły wyzwania. Na bank będzie masa kombinowania, filmowe akcje. Kolorystyka wydaje się być klimatyczna - mam nadzieję, że jednak nie będzie monotonna (ma być urozmaicona). Mocno wierzę w łysola, to jedna z moich ulubionych serii od lat