Opublikowano 22 lipca 20168 l Czyli dodatkowym materiałem jest ruchanko batmana i jego przydu,pasa? Ojojojoj. A po co to? A dlaczego? A na co to komu?
Opublikowano 23 lipca 20168 l Już wiadomo skąd ten rating. Czekam na cycki i kut.asy w wzodzie. Edytowane 23 lipca 20168 l przez Shankor
Opublikowano 23 lipca 20168 l Czyli dodatkowym materiałem jest ruchanko batmana i jego przydu,pasa? Ojojojoj. A po co to? A dlaczego? A na co to komu? Bo sam materiał źródłowy to trochę za mało na godzinę z groszem. A co do Barbary to nie jestem pewien czy we wczesnych wersjach nie mieli krótkiego romansu. Plus chyba był nawet trójkąt w relacjach Dick-Barbara-Bruce.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Autor Comic-Con się rozpoczyna ! A wraz z nim panel dot. między innymi filmów ze stajni WB. http://batman-news.com/2016/07/23/warner-bros-comic-con-2016-hall-h-live-blog/ Relacja pisemna dla zainteresowanych .
Opublikowano 23 lipca 20168 l Autor Wygląda ciekawie i "świeżo". Jeszcze do(pipi)ali ten theme z BvS. Czekam ! https://pbs.twimg.com/media/CoEozWPVMAAZj5T.jpg:large kostiumy Ligii oraz zdjęcie grupowe https://pbs.twimg.com/media/CoEpS0aUsAA7dUW.jpg:large Edytowane 23 lipca 20168 l przez Kalel
Opublikowano 23 lipca 20168 l Jak dla mnie WW zapowiada się ciekawie. Edytowane 23 lipca 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 23 lipca 20168 l Autor High-Res >Hall H just got a proper #JusticeLeague teaser, complete with Flash being amazing, Bruce Wayne snubbing Aquaman, and more!>We just saw a full-fledged JUSTICE LEAGUE trailer. The button line? Batfleck smirking at Aquaman: "I hear you can talk to fish" Edytowane 23 lipca 20168 l przez Kalel
Opublikowano 23 lipca 20168 l Z Cyborgiem to trochę lipa. Nic się nie nauczyli po Green Lanterze. No i zrobili z Barry'ego Petera Parkera z Civil War. I to w zbroi. Ale mam nadzieję, że Ezra pociągnie rolę na odpowiednie tory, a w solowym filmie będzie biegał w swoim uniformie. Przynajmniej był u fryzjera, to już coś.
Opublikowano 23 lipca 20168 l zrobili z Barry'ego Petera Parkera z Civil War. I to w zbroi. Ale mam nadzieję, że Ezra pociągnie rolę na odpowiednie tory, a w solowym filmie będzie biegał w swoim uniformie. Przynajmniej był u fryzjera, to już coś. Może chcą w ten sposób trochę rozładować ten patos i ścisk dupy przez ostatnie filmy, jestem za.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Nie podoba mi się strój Batmana, taki wyraźnie szmaciany i jeszcze jakby trochę źle spasowany. Może to przez przyzwyczajenie do zbroi z gier i trylogii Nolana. Szkoda też, że nie wciągnęli Flasha z serialu, skoro wielu już pewnie się do niego przyzwyczaiło. No ale nie jest tajemnicą, jak bardzo WB ma w (pipi)e serialowy odłam uniwersum. Reszta wydaje się być porządku.
Opublikowano 23 lipca 20168 l zrobili z Barry'ego Petera Parkera z Civil War. I to w zbroi. Ale mam nadzieję, że Ezra pociągnie rolę na odpowiednie tory, a w solowym filmie będzie biegał w swoim uniformie. Przynajmniej był u fryzjera, to już coś. Może chcą w ten sposób trochę rozładować ten patos i ścisk dupy przez ostatnie filmy, jestem za. JL powinno być lekką opowieścią. Poziom wyważony jak u Avengersów. Nawet Batman powinien zaskoczyć subtelnymi żartami jak np. przy pierwszym spotkaniu Hala Jordana.
Opublikowano 23 lipca 20168 l No mnie kupili, tekst o gadaniu z rybami widać, że chcą trochę luzu wrzucić, byle nie na siłę i byle było w filmie tego więcej niż na trailerach. Do Flasha mam stosunek obojętny, wielka szkoda, że nie połączyli serialu no ale...
Opublikowano 24 lipca 20168 l JL wygląda spoczko, widać, że zmienili ton filmu co pewnie wyjdzie im na plus? tylko żeby film był składny a nie jak BvsS poszatkowany jak (pipi). Aquaman wygląda bardzo fajnie, Cyborg chodź pewnie jeszcze masa pracy w post-pro, a Flash ujdzie, brakuje mi tylko Green Lanterna, wiem wiem w 2020 dopiero I jest to na co czekałem, to będzie najlepszy batman ever
Opublikowano 24 lipca 20168 l WW spoko, nawet bardzo. Jest jaranko. Natomiast JL... no cóż. Póki co bez emocji. Dziwny strój Batka, humor wymuszony, ja bym nie pokazywał filmu w takim stanie.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Wszystkie trailery super i dobrze, że Wonder Woman dostała bardziej klasyczny strój.
Opublikowano 24 lipca 20168 l WW spoko, nawet bardzo. Jest jaranko. Natomiast JL... no cóż. Póki co bez emocji. Dziwny strój Batka, humor wymuszony, ja bym nie pokazywał filmu w takim stanie. Przypomina ten z DKR:
Opublikowano 24 lipca 20168 l Autor "Trailer" Justice League to jedyne sceny które zostały sklecione jak na razie. To coś podobnego do zeszłorocznego zwiastunu Suicide Squad który znacznie się różni od tego co mamy. A tutaj zbiór paneli