Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co czytałem pod chrome flash nie działa, ale wystarczy zainstalować np firefoxa i niby flash śmiga.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 194,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2Gb na system, zostaje 6 na pierdoły. Mowa oczywiście o Nexusie, który nie ma czegoś takiego jak wejście ma karty pamięci. Nie mówiąc o ekranie subHD. Ktoś naprawdę rozważa zakup tego ... złomu?

• A to sorry za to tesco, najmocniej Cie przepraszam i zachęcam abyś pobiegł w podskokach i kupił to czterordzeniowe cudo techniki za 350 zł i dziewczyna na pewno bedzie zadowolona jak Chrome będzie sie

• Panowie, 7 cali? Serio? Ktoś rozważa psucie wzroku na ekonomicznie uzasadnionym ekranie dla ludzi bez zdolności kredytowej?

Opublikowano

Ktos tu mial do czynienia z Motorola Xoom? Pierwsza wersja, nie 2. Bo tak sie zastanawiam miedzy tym, a Nexusem i chcialbym poznac czyjac opinie na jego temat.

Opublikowano

Heh, byłem we wtorek kupić Nexusa 7 i kupiłem. Dostanę go do odbioru dopiero dzisiaj xd. W całym Szczecinie nie można było go dostać od ręki, a dziennie na 40-50 zamówień, wszystkie to rezerwacje i od razu się rozchodzą.

Opublikowano

w niemczech przez pierwsze dwa/trzy tygodnie nexus 7 dostepny byl tylko w play storze i media markcie(tez praktycznie tylko na rezerwacje).

Opublikowano

A orientuje się ktoś czy do grania w gierki z neta/oglądania filmów na Nexusie 7 trzeba robić jakiegoś jailbreaka. Chodzi mi o jakieś gierki z pirackiej zatoki czy cuś.

Opublikowano

Pytanie nie jest zwiazane z tabletami, tylko z Androidem, na ktorym nie ma czegos takiego jak JB. Sciagasz gry z neta, wrzucasz na karte, instalujesz i tyle.

Opublikowano
  W dniu 4.10.2012 o 18:00, Owiec napisał(a):

Sciagasz gry z neta, wrzucasz na karte, instalujesz i tyle.

niestety nie, takiego final fantasy 3 tak nie odpalisz.
Opublikowano

jak nie jak tak?

Opublikowano
  W dniu 4.10.2012 o 18:08, ukk napisał(a):
niestety nie, takiego final fantasy 3 tak nie odpalisz.
No to ciekawe, bo mam tak u siebie. Jezeli skopiowanie dodatkowego folderu na karte to problem, nie wiem czy Android jest dla Ciebie.
Opublikowano

To jednak mam racje ze nie wystarczy skopiowanie gry na karte.

Opublikowano
  W dniu 4.10.2012 o 18:30, ukk napisał(a):

To jednak mam racje ze nie wystarczy skopiowanie gry na karte.

Ja piernicze, czytacie Wy chociaz co tam pisza przy tych linkach z grami czy macie totalnie w (pipi)e?

Sciagasz instalke, ktora wrzucasz dokladnie jak kazda inna gre, sciagasz dodatkowo (w przypadku FF III, Asphalt 7, Metal Slug 3 i paru innych) folder z danymi, ktory wrzucasz na karte w konkretne miejsce. Wlaczasz instalator normalnie i gotowe. Jak juz musicie piracic to robcie to z glowa.

Opublikowano

Gry Gameloftu musza miec ten folder dodatkowy wgrany na SD, inaczej nie zadzialaja. Witam nastepna osobe nie czytajaca instrukcji przy sciaganiu :sorcerer:

Opublikowano

A co w przypadku tabletów gdzie nie ma slotu SD ? Ja mam tylko wbudowane 16 Gb bez możliwości powiększenia.

Opublikowano

http://www.ipmart-forum.com/forum.php

Wiecej na temat piracenia Wam nie powiem. Jak juz musicie oszczedzac te 5zl na gierce to robcie to na wlasna reke, bo ogolnie warez na tym forum jest zakazany nie wiem czy wiecie.

Opublikowano

Wlasnie wyczytalem ze do sprzedazy ma trafic nexus 32gb, ciekawe ile beda za niego wolac, 299 pewnie minimum.

Opublikowano

Jezeli ktos jest zainteresowany Nexusem 16GB, to zapraszam na PM :D

Opublikowano

Nexusy kupione w stanach można normalnie uzytkować w europie? Nie ma jakichs problemow ze sklepem czy cos? Znajomek jedzie do usa to bym mu siano dał na tablet, pare groszy zawsze do przodu.

Opublikowano

Co ma niby nie dzialac? Jedyne z czym bedzie problem to z gwarancja, bo bedzie tylko na USA.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś zaufane sklepy z akcesoriami do tabletów? Mam Tableta S od Sony (bla bla bla inb4 Tablety Sony lolololo) i chciałbym kupić jakieś etui. Wiem, że produkty Sony w tym segmencie nie są tak popularne, jak iPady, ale może znajdzie się coś, co nie będzie kosztować 200-300 zł., jak te oficjalne?

Ew. takie z Allegro będą jakieś znośne? Np.:

http://allegro.pl/oryg-sony-s-etui-futeral-folia-rysik-24h-i2699043763.html

http://allegro.pl/pokrowiec-etui-futeral-sony-s-360-smart-cover-fv-i2642149130.html

Także folie ochronne, ale jako, że je się nakleja na ekran, jestem sceptyczny co do tych z Allegro...