Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 188,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

KRUL SPENCER URATOWAŁ HOLENDRÓW

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Szkoda tej Kostaryki trochę, wyszli z grupy śmierci, całkiem fajnie grali.

Opublikowano

Ale ch.ujnia. Jeszcze co najmniej jeden mecz z nurkujacym robenem. A tak by chociaz sensacja byla i kto wie czy z argentyna by rowniez nie zawalczyli.

Opublikowano

Serio chcielibyście oglądać w półfinale Kostarykę zamiast Holendrów, serio?

Opublikowano

1. wykorzystaj dwie z trzech możliwych zmian w czasie meczu

2. w ostatniej minucie dogrywki dokonaj ostatniej zmiany

3. wpuść bramkarza nołnejma ogórka na rzuty karne

4. ???

5. PROFIT!!!

Opublikowano

Całkiem serio, to mamy ciekawe półfinały. Niemcy vs Brazylia. Dla jednych i drugich porażka będzie klęską, Niemcy bo znowu odpadną w półfinale, a Brazylia bo chyba nikt tam sobie nie wyobraża innej możliwości niż wygrana całego turnieju. Oby tylko Brazylia i Argentyna stworzyły widowisko, bo po dzisiejszych meczach mam obawy, że może być słabo. 

Opublikowano
  W dniu 5.07.2014 o 22:54, sosnaa napisał(a):

1. wykorzystaj dwie z trzech możliwych zmian w czasie meczu

2. w ostatniej minucie dogrywki dokonaj ostatniej zmiany

3. wpuść bramkarza nołnejma ogórka na rzuty karne

4. ???

5. PROFIT!!!

Jakiego kurwa nołnejma? ;ooo

Opublikowano

Argentyna bez Di Marii będzie w trybie wszystkie piłki na Maradone i niech coś zrobi.

Opublikowano

Nazywać Krula nołnejmem jest jeszcze większym rodzynem jak nazywanie karła Maradoną.