Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Kim jest Kluivert w Holandii? Jaką on tam pełni funkcje? Myślałem, że mój ulubiony napastnik za czasów guwnażerii gdzieś przepadł, a tu nagle śmiga obok trenera.

Dwa lata temu Van Gaal zatrudnił jego i Danny'ego Blinda jako asystentów.

Mówiło się, że Kluivert miał być także numerem 2 w United według woli Van Gaala, ale podobno szefostwo wolało, by był to ktoś związany z klubem.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Klucz do sukcesu Oranje to wykluczenie Silvy, który w poprzednim turnieju rozgrywał zawody życia. Im dłużej przebywają na 30 metrze Hiszpanie tym cieplej będzie pod bramką Holandii. 

Opublikowano

Uwaga, niespodzianka, kolejna pomyłka sędziowska ! :miner:

Opublikowano

Był czy nie był ? mam wątpliwosci.

Opublikowano

znowu karny z dupy, przecież Costa specjalnie wyciągnął nogę żeby zahaczyć o przejeżdżającego już dalej obrońcę...

Opublikowano

Uwaga, niespodzianka, kolejna pomyłka sędziowska ! :miner:

no raczej na pewno nie. Był faul.

Opublikowano

Widać było na 5 powtórce, że końcowką nogi pociągnął Coste, ale jakby ten chciał to by pobiegł dalej, decyzja sędziego na czuja jak dla mnie.

Opublikowano

Karnego nie było, ale interpretacja sędziego jest niepodważalna. W końcu obrońca się położył, Costa wyciągnął racicę, a arbiter podyktował karnego bo widział jak pomarańczowy zahaczył pęcinę Diego.

Opublikowano

wykorzystał to pociągnięcie, karny i tyle. nawet obrońca jakoś nie protestował. po co oni pokazują co bramkę tą technologię że piłka linie przekroczyła ?

Opublikowano

Ja nie znam, ale dobrze się bawię wymyślając je.

Opublikowano

Własnie  kurde  mi się wydaje ze zadnego kontaktu nie było .Trzeba zobaczyc powtórki  i może analizę  prezesa Piwowara. 

Edytowane przez Darude

Opublikowano

No właśnie najśmieszniejsze jest to, że jeden z tych holenderskich randomów sam uwierzył w to, że coś źle zrobił i nie pruł się do sędziego, a na reverse angle wyraźnie było widać, że interweniujący obrońca już odjeżdżał ze wślizgiem i nie byłoby szans na kontakt, gdyby cwaniaczek Costa nie władował nogi w obrońcę. Czyli Costa faulował i wywalczył przy tym rzut karny.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Gdy piłkarzowi zostaje uniemożliwione zdobycie gola w sposób nieprawidłowy tj. WYTRĄCENIE Z RÓWNOWAGI, ZACZEPIONY O PISZCZEL itd wtedy arbiter jest zobowiązany do podyktowania rzutu karnego.

Opublikowano

Ale tu Costa zaczepił szpagatem o nogę Holendra :potter: Najważniejsze, że goalline działa i sędziowie z czystym sumieniem uznali gola.

Opublikowano

Ale gol  :banana: