Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 25.04.2015 o 16:53, ornit napisał(a):

W dniu 25.04.2015 o 02:13, Maciomaniak napisał(a):

Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... :banderas:

Pokaż ukrytą zawartość

Gdyby mnie było stać na kompa, który udźwignie Wiedźmina to by mnie było stać też na taką dziewczynę :frog:

Wyprawy z Jaskrem by ci się przydały :))

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 952 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Oby tylko nie do Toussaint. :)

Opublikowano
  W dniu 25.04.2015 o 13:29, ragus napisał(a):

Będzie można wyłączyć ten quest log po prawej stronie? Dobrze, źe dupy za nas gra jeszcze nie podciera.

No i na szczęście sterowanie jest cały czas widoczne i zasłania pół ekranu. Ja to bym zapomniał te guziczki, że który tam do czego. 

Ale poważnie, czemu jest tyle elementów hudu? Po co?

Opublikowano

Bo mamy 2015 rok, a nie 2000. 

Poza tym dużo rzeczy chyba będzie można wyłączyć więc w czym problem? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Growi hipsterzy zawsze się do czegoś doyebią :/

Opublikowano

To ja optuje aby na pc trzeba było przed uruchomieniem gry dobrać sterowniki, skonfigurować komputer a na konsolach aby nie było save'ów wszędzie a check pointy co godzinę :)

Opublikowano

Dajcie spokój z tymi hipsterami, nijaki game design i tyle. 

Opublikowano

Wiecie moze ile bedzie zajmowal wiedzmin na PC ?

Obstawiam ze sredniak bedzie ten wiedzmin ale moze mi sie spodoba na high w stalych 30 klatkach i 1080p. Zobaczy sie.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Standardowo obecnie dla gierek PC - 40-50gb. 

Opublikowano

Pewnie jakieś 35 GB. Tak przynajmniej jest napisane na GOG. Ponadto, gra na PC zajmuje 4 płyty ;)

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 09:58, mate5 napisał(a):

Dajcie spokój z tymi hipsterami, nijaki game design i tyle. 

Przynajmniej da się ten chłam wyłączyć, jeśli wierzyć temu co powiedzieli.

Tutaj z kolei całą grę gapisz się na wielkie ikonki swojej tarczy i broni, które i tak widzisz na postaci. Ostatnio ogrywałem Dark Souls i mimo, że taka pierdółka nie zdołałaby zepsuć odbioru świetnej gry, to jednak durne rozwiązanie. Wystarczyło dać mniejsze ikonki na cuda/czary/przedmioty i dziękuję.

Best-Dark-Souls-II-PC-game.jpg

Opublikowano

Kolejna porcja screenów

(Swoją drogą, ta wioska ma swój urok)

eSwElLP.jpg

zUQ89TE.jpg

VDfhbQo.jpg

Opublikowano

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Skończyłem Wiedźmina 2 ponownie. Mam 2 idealne sejwy na 2 przejścia Wiedźmina 3. Teraz czekać tylko niecałe 4 tygodnie :)   

Pytanie do tych co w Wiedźmina 2 grali

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 17:54, blantman napisał(a):

Skończyłem Wiedźmina 2 ponownie. Mam 2 idealne sejwy na 2 przejścia Wiedźmina 3. Teraz czekać tylko niecałe 4 tygodnie :)   

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 17:54, blantman napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Czytałeś książkę, że pytasz o los północy :P

Opublikowano

Przecież gra dzieje się 5 lat po książkach więc nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego. Chodzi mi o filmik po napisach końcowych gry Wiedźmin 2. Oraz konsekwencje wydarzeń z Wiedźmina 2. Atak Nilfgardu w książkach został odparty ale to 5 lat wcześniej i z moim pytaniem nie ma nic wspólnego :)

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 18:07, blantman napisał(a):

Przecież gra dzieje się 5 lat po książkach więc nie wiem co ma jedno z drugim wspólnego. Chodzi mi o filmik po napisach końcowych gry Wiedźmin 2. Oraz konsekwencje wydarzeń z Wiedźmina 2. Atak Nilfgardu w książkach został odparty ale to 5 lat wcześniej i z moim pytaniem nie ma nic wspólnego :)

A ma, bo w książkach jest kilka fajnych zdań, po przeczytaniu których nie pytał byś o los nordlingów :P

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 18:35, blantman napisał(a):

Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu :)

Ma, bo w książkach jest wiele wpisów z czasów po grach.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez rustine

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  W dniu 26.04.2015 o 19:08, rustine napisał(a):

Nie ma to NIC wspólnego z książką i zakończeniem pięcioksiągu :)

Ma, bo w książkach jest wiele wpisów z czasów po grach.

Pokaż ukrytą zawartość

Huehuehue, dlatego pisałem, że ma znaczenie :P
Opublikowano

ok ale ja myślałem że to co wspomnieli o przyszłości pod koniec pięcioksiągu (jak przy ognisku się spotkali etc) to gra wymazała :) Kurczę ciekawe w takim razie jeszcze bardziej czekam na grę (19 maju przybywaj !)

Opublikowano

A właśnie, kto tam się wtedy spotkał przy tym ognisku? bo jakoś nie pamiętam dokładnie postaci, choć zapewne wystąpiły wcześniej w sadze, czy były to raczej randomy?