Skocz do zawartości

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

Ogrywam Assassyna , Rivals  i  Dont Starve, od czasu do czasu nba 2k i fife. No i dzisiaj skinczylem Knacka na hardzie i nie byl to najlepszy tytul, ale zdecydowanie najbardziej dla mnie gameplayowo miodny na ten czas na ps4 ( przelot na jednym zyciu przez kilka leveli bez zatrzymania i kilku godzinne posiedzenia, no jak w crashu kurka :) )

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 321,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

LEGO movie, po słabszym Marvel heroes gierka wraca na swój poziom - dla tych co bawili się fajnie przy lego WP - polecam.

Opublikowano

Ogrywam Tomb Radier. Jestem już pod koniec gry. Mam wrażenie, jak gdybym grał w damską wersję Uncharted. Graficznie Uncharted było lepiej zrobione, gameplayowo lepiej wypada TR (elementy RPG i "pudełka piasku").

Następne do ogrania będzie AC: Black Flag.

Opublikowano

Aktualnie gram w Outlast  z oferty PS+ Mam jeszcze do ogrania Kill Zone lecz jakoś mnie ta gra nie jara ;/

Opublikowano

Ogrywam Tomb Radier. Jestem już pod koniec gry. Mam wrażenie, jak gdybym grał w damską wersję Uncharted. Graficznie Uncharted było lepiej zrobione, gameplayowo lepiej wypada TR (elementy RPG i "pudełka piasku").

Następne do ogrania będzie AC: Black Flag.

Obecnie Black Flag

Tomb Raidera ograłem, moja pierwsza platyna na PS4. A myślałem że to będzie Black Flag albo Resogun. A teraz zabieram się za Black Flag, muszę usunąć z drogi wszystkie trofea on line w pierwszej kolejności. Potem single player, wysłałem invite

Edytowane przez ussr

Opublikowano

1086983_484252218310576_1233876511_q.jpg

w stronę słońca, ku Platynie  :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Małymi kroczkami, zmierzam ku końcowi przygód Lary Croft. W międzyczasie pogrywam w Outlast. Jazda bez trzymanki, wieczorową porą  :devil: 

Opublikowano

NFS Rivals scalakowane, gonie pozostałe mi dwa pucharki w Fife i walcze z karierą w NBA 2k14, do tego Rayman. Od nastepnego piatku MGS! :)

Opublikowano

Jako że trochę ponad tydzień temu nabyłem konsolę to nadrabiam zaległości od premiery, AC IV, KZ i BF4. 

Opublikowano

ja męczę dead nation kilzona zrobilem i outlast  no i cisnę w dc universum

Opublikowano

small_714512242.jpg

inFAMOUS musi poczekac(45% dopiero) :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

castlevania 2 i injustice gods

Grasz w to na PS4? (Bo to o niej dział)

Ja max wkręciłem się Thief, ale tylko późno na słuchawach, max wczuwa ;) A jak gram wcześniej w ciągu dnia to AC IV..

Edytowane przez KIELiCH

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Blacklight Retribution

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W końcu Infamous SS oraz AC Freedom Cry. Z doskoku po 1 max 2 czekpojnty Dead Nation, a w multi regularnie Killzone. A czeka jeszcze Outlast na odpalenie.. Nie mogę narzekać :)

Opublikowano

cały dzień ogrywałem OUTLAST, by w końcu dostać trofek za ukończenie gry na poziomie Szaleńca, który własnie wpadł :)

od razu zabieram sie teraz za dokumenty i nagrania.

p.s 

nie mogę sie juz  doczekać DLC :P

pozdro..

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Killzone w multi (spore zaskoczenie - lepiej mi się gra niż BF4), a w singlu Tomb Raider - jestem na samym początku i zapowiada się kozacka gierka :) Outlast i Dead Nation w kolejce czekają. 

Edytowane przez kant1983pl

• 1 miesiąc temu...