Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 472,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Chyba największy zarzut jaki czytałem to taki, że w sumie ten film jest totalnie niepotrzebny. Jest spoko, ale formuła MCU się wyczerpuje.

zobaczymy czy się wyczerpuje, jak zjadą wyniki finansowe z większej ilości terytoriów. jak na razie to jedyne co wyczerpuje to Disney góry złota z tej studni bez dna.

Opublikowano

Niepotrzebny? Przecież Ultron to jeden z największych (obok Kanga i ich samych) wrogów Avengers.

Opublikowano
  • Autor

kang the conqueror w czwórce - DO WANT!

@milan: czyli jednak przyjąłeś tą posadę na wyspach?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Z racji, że wzięło mnie na wspominki odświeżam sobie animowanego Spider-mana z 94. A ktoś oglądał tego z 81-87? Warto?

Opublikowano

Gdzie oglądasz? Kiedyś na YT była całość po polsku, ale jakoś nie widzę teraz.

Opublikowano

Na YT są po angielsku wszystkie epizody danego sezonu w jednym filmie.

Po polsku też jest:

https://www.youtube.com/channel/UCCsFvQfn3HuqOiamwzdvxGg/videos

Tylko jakość troszkę słaba. ;)

Ja akurat oglądam po angielsku. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie tyle słaba, co dziwnie ścięte kadry uniemożliwiające komfortowe oglądanie. Tamta, którą kiedyś oglądałem to była bardzo dobra jakość, jak w telewizji swego czasu.

To chyba tą angielską będzie trzeba zapuścić.

Opublikowano

Wróciłem z kina, jak dla mnie najlepszy film Marvela. Ale nie zgłębiałem historii z komiksów więc to opinia casuala, który jara się superbohaterami.

Opublikowano

MEGA SPOILER tylko dla tych co widzieli film

Po kiego (pipi)a oni zabijali Quicksilvera jeszcze w najbardziej (pipi)owy i niedorzeczny sposób

Opublikowano

w sumie w filmie nawet nie pada jego ksywa, tylko nazywają go Piotrkiem. Może ma to związek z tym, że był w ostatnich x menach?

Opublikowano

Nazywaja go Piotrkiem bo nie maja praw do X-Manow. Ale lol w (pipi) najszybszy czlowiek na ziemi ktory mogl by sobie te kule pozbierac do lapki umiera w najbardziej zalosny sposob xD

Opublikowano
  • Autor

no przecież quicksilver tak się nazywa - piętro maximoff. pewnie go Wanda wskrzesi kiedyś, czy to za pomocąe któregośtam gemu czy jak jej moce wyewoluują.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Bloger twierdzi, iż roboczy tytuł filmu to "Spider-Man: The New Avenger". Trudno wymyślić nazwę, która bardziej dobitnie oznajmiałaby dołączenie człowieka-pająka do ekranowego uniwersum Marvela. Reboot trafi do kin 28 lipca 2017 roku. Za kamerą może stanąć Drew Goddard, który wcześniej miał wyreżyserować spin-off "Spider-Mana" - "Sinister Six". Aktualnie trwają poszukiwania odtwórcy głównej roli. 

http://www.filmweb.pl/news/Poznali%C5%9Bmy+tytu%C5%82+nowego+%22Spider-Mana%22-111119

Opublikowano
  • Autor

wolałbym "spectacular spider-man" albo "web of spider-man".

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no przecież quicksilver tak się nazywa - piętro maximoff. pewnie go Wanda wskrzesi kiedyś, czy to za pomocąe któregośtam gemu czy jak jej moce wyewoluują.

wiem, że się tak nazywa. Odpowiadałem Ukjo dlaczego go zabili

Opublikowano
  • Autor

"Politically correct Spider-man" ! :sir:

"marvel's spider-man's cameo".

Opublikowano

Jak mają robić Moralesa, to niech Childish zagra go.

Opublikowano

Wujek Ben!!!

Tk dobra teoria odnośnie

Wandy bo o Infinity Stone pomyślałem. Nie chcę mi się wierzyć ze wy(pipi)ali by tak dobrego Quicksilvera na Amen

Opublikowano

Ale nie robią.

Peter Parker.

Serio? Czarnego Parkera juz bym nie wytrzymal. 

Opublikowano
  • Autor

no potwierdili białego, silnie heteroseksualnego Parkera, przestańcie trząść du.pami.

Opublikowano

Ciesze się. Jak chcą olać origin to mogą Venoma dać z bomby, ile można czekać.