Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Widzę Scarlet dała sobie spokój z kręconymi włosami. Dobrze, dobrze.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 472,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak Ty wszystko upłycasz, tam rzeplywał punkt energii Chi i go zabolało po prostu, a po drugie dostali poprawkę skrzydłem w głowę . A tak serio to doszukujesz się realizmu w filmie o superbohaterach ?? Proszę Cię, gdyby nie ten gif nawet byś tego nie ogarnął w kinie więc stay calm ;)

oczywiscie że bym nie zauważył, ale masorz chciał coś udowodnić gifem,  dla mnie to wyszło kiepsko.

Poza tym o to chodzi, latajacy murzyn jest tak ch,ujowy że ludzie padają od ciosów które normlanie nić nie robią.

Niech wezmą mu te skrzydła i dadza np. czarnej wdowie.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jak Ty wszystko upłycasz, tam rzeplywał punkt energii Chi i go zabolało po prostu, a po drugie dostali poprawkę skrzydłem w głowę . A tak serio to doszukujesz się realizmu w filmie o superbohaterach ?? Proszę Cię, gdyby nie ten gif nawet byś tego nie ogarnął w kinie więc stay calm ;)

Ale to jest zwyczajnie słabe i tyle. Tak jak ta cała postać. 

Opublikowano

Na szczescie chyba nie będzie mial własnego filmu.

Powinien się przenieśc do DC, dostałby pewnie chociaz serial.

Opublikowano

oczywiscie że bym nie zauważył, ale masorz chciał coś udowodnić gifem, dla mnie to wyszło kiepsko.

Poza tym o to chodzi, latajacy murzyn jest tak ch,ujowy że ludzie padają od ciosów które normlanie nić nie robią.

Niech wezmą mu te skrzydła i dadza np. czarnej wdowie.

"Uderzenia kierowane w rejon obojczyka, zwłaszcza dół nadobojczykowy, nieco ponad środkową częścią obojczyka mogą spowodować porażenia pasa barkowego i całego ramienia w wyniku szoku części nadobojczykowej splotu ramiennego, tętnicy szyjnej wspólnej i żyły szyjnej wewnętrznej oraz utratę przytomności."

Nie chodzi, że go bronie ale gościu dostał po prostu skrzydła i nie ma jakichś super super mocy więc z perspektywy zwykłego Kowalskiego postać nie ssie tak bardzo, bo jest jedną z postaci najbliższych realizmowi w tym filmie ;)

Opublikowano

no sorry,w tym swiecie jak nie chce Ci sie miec supermocy, boisz się ugryzien pajaków, jestes zagłupi by  eksperym.  z prom. gamma, albo nie rzucasz sie na jakies wolontariaty przy tworzeniu superludzi to musisz wygladac jak swinka scarlett.

btw: co jest  z Thorem?

e: doczytałem, niestety komiksowe realia nawet dla rezysera byłyby nie do wyjasnienia i  uznali ich za zbyt silnych z hulkiem, wywalają fabularnie do nast. thora. Kiepskie wyjasnienie moim zdaniem, ale to pewnie ten moment w którym komiks jest zbyt głupi nawet na film.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Świnka Scarlet w sensie doświadczalna ? Równie dobrze można by się czepiać Hawkeye bo przecież nie ma super mocy. MCU upłyciło tą postać i dlatego może nie być lubiana przez część osób ale wcale nie jest taka zła ;)

Opublikowano

Hawkeye tez nie lubie odkąd zrobił wielką dramę z rodzinką, te sceny  w jego chacie, tak bardzo niepotrzebne.

Dobra wiadomo o co chodzi, fajnie napisana postać może byćnawet dziadkeim na wozku, bez zadnych mocy, chodzi o to ze z murzyna zrobili jeczacego przydupasa Kapitana, albo ochroniarza bazy  za 5,5 na godzinę.

Opublikowano

Hawkeye tez nie lubie odkąd zrobił wielką dramę z rodzinką, te sceny w jego chacie, tak bardzo niepotrzebne.

Dobra wiadomo o co chodzi, fajnie napisana postać może byćnawet dziadkeim na wozku, bez zadnych mocy, chodzi o to ze z murzyna zrobili jeczacego przydupasa Kapitana, albo ochroniarza bazy za 5,5 na godzinę.

Im ktoś z superbohaterów bardziej ludzki tym bardziej go nie lubisz ;) Jesteś po prostu uprzedzony do bohaterów bez mocy, taki rasista na tle superbohaterskim ;D Ale można i tak, kto komu zabroni :)
Opublikowano

mhm, pewnie dlatego bardzo lubię batmana i punishera.

Opublikowano

mhm, pewnie dlatego bardzo lubię batmana i punishera.

Batman i Punisher są postaciami dosyć mrocznymi i stoi za nimi historia rodziny więc ich lubi każdy prawdziwy mężczyzna ;) apropos Punishera polecam Daredevil od NETFLIX sezon 2 ;)
Opublikowano

Jezu xd

001.jpg

Opublikowano

zapalenie łojotokowe skóry, mam to, musi sobie kupic gosciu jakiś krem.

Opublikowano

Jezu xd001.jpg

dlaczego dałem się namówić

Opublikowano

Genialnie to wygląda, creepy ale trzeba przyznać, że świetna robota ;D

Opublikowano

zapalenie łojotokowe skóry, mam to, musi sobie kupic gosciu jakiś krem.

Witam w klubie. :lapka: 

Opublikowano

Pierwszy trailer Dr Strange'a będzie miał premierę u Jimmy'ego Kimmela w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

To już w przyszłym miesiącu, jak ten czas leci :)

Opublikowano

Dzisiaj są pokazy dla prasy w Stanach. Uważałbym na spoilery

Opublikowano

Ja tam odpalam tylko trailer official a potem barierę stawiam na wszelkie info o filmie ;)