Opublikowano 11 września 20195 l Autor Ahaha co za żenada, mieć takie szkolenie, najlepsze możliwości, najlepszą ligę na świecie i odpadać w ćwierćfinale
Opublikowano 11 września 20195 l I niestety tym samym nie awansujemy na igrzyska już teraz (na co i tak była minimalna szansa umówmy się).
Opublikowano 11 września 20195 l Autor Ale chyba zagramy w turnieju kwalifikacyjnym, jeśli dobrze zrozumiałem.
Opublikowano 11 września 20195 l Ale chyba zagramy w turnieju kwalifikacyjnym, jeśli dobrze zrozumiałem.Zagramy, ale awansować z niego będzie jeszcze trudniej...
Opublikowano 11 września 20195 l Autor No trudno, zawsze jakiś krok na przód, bo jeszcze niedawno igrzyska dla naszych koszykarzy to był nieosiągalny pułap.
Opublikowano 12 września 20195 l Ale zyebany mecz USA-Serbia Pierwsza kwarta 32:7 dla Serbii, w drugiej 19:4 poki co dla USA.
Opublikowano 12 września 20195 l Autor Serbia - USA po 1. kwarcie 32-7, a teraz USA już ich dochodzą, dobry mecz będzie.
Opublikowano 12 września 20195 l Mamy szansę być lepsi od Jankesów! Konia z rzędem kto coś takiego przewidział przed turniejem! Tak nawiasem mówiąc co za wstyd dla Popa, najlepszego trenera w NBA Edytowane 12 września 20195 l przez Czezare
Opublikowano 12 września 20195 l Autor No nie wziął za pysk tych młodocianych indywidualności bez pokory to się tak skończyło, zderzyli się z zespołami z poukładaną, europejską koszykówką. Chociaż, spodziewałem się, że nawet indywidualnością i fizycznością jakoś dociągną w mękach do złota, bo w końcu drużyna złożona z samych graczy NBA. Edytowane 12 września 20195 l przez krupek
Opublikowano 12 września 20195 l Specjalnie odpuścili końcówkę z pepikami, żeby wyjaśnić mudżinów z ncaa
Opublikowano 14 września 20195 l Zgodnie z przewidywaniami, nawet osmy skład murici do dla nas zderzenie z tirem.
Opublikowano 14 września 20195 l Autor Żaden ósmy skład, podstawowi zawodnicy z nba, tyle, że niepoukładani i niezgrani, straszny chaos grają Amerykanie na mistrzostwach. Jak Popovich ich poukłada, zgrają się to w Tokio mają złoto. No, ale nie zmienia to faktu, że top8 jest dla nas po prostu za mocne, serce i duch walki to za mało.
Opublikowano 14 września 20195 l Można powiedzieć ze taki 4-5 garnitur , na 30 powołanych przez Popovicha zaproszenie przyjęło 4 xD Na Tokio pojedzie pierwsza ekipa i znowu będzie zderzenie ze ściana reszty świata .
Opublikowano 14 września 20195 l Autor To czekam na wymienienie 4 pełnych, lepszych składów, fantaści No nic, kończymy bardzo dobry turniej. Myślę, że rozegrany na prawie maks naszych możliwości. Zabrakło doświadczenia, głębi składu i poniekąd umiejętności. Ciekawe, co dalej teraz, bo kadra ma potencjał.
Opublikowano 14 września 20195 l Bardzo fajny mecz. Gdyby nie wysoka skuteczność Amerykanów w rzutach trzypunktowych, zwłaszcza w pierwszej fazie i vicew versa słaba naszych zawodników w tym elemencie to kto wie jak by się to potoczyło. Tak czy inaczej znakomity Mundial w naszym wykonaniu. Mam nadzieję, że najbliższa mojemu sercu dyscyplina sportu dzięki temu sukcesowi wydobędzie się z marazmu. Największy przegrany? Maciej Lampe, który przez swojego głupiego focha osłabił drużynę. Z nim w składzie moglibyśmy osiągnąć być może więcej.