Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

A czyli Killzonowcy nie dostali mejli. W tym ja. Może czyste bundle przyszły rano, a te przyszły teraz.

Osoby, ktore składały na bundla na razie jeszcze nie dostały mail, z tego wyglada.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 842,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Też mam zamówienie w EURO z Killzonem (7.11) i też status skompletowane. Dopiero jutro wieczorem zacznę się stresować :)

Opublikowano

Też mam zamówienie w EURO z Killzonem (7.11) i też status skompletowane. Dopiero jutro wieczorem zacznę się stresować :)

Dzwoniłem na automatyczną infolinię i uzyskałem informację, że zamówienie zostanie wysłane w ciągu 12h.

Opublikowano

Widzę Ci z kurierami już też dostają, ale ja do sklepu wybrałem :(

Opublikowano

A u mnie status w Euro 

Opis statusu: Przygotowanie do wydania kurierowi
Twoje zamówienie jest przygotowywane do wydania kurierowi.
Opublikowano

Gadalem z kobieta na infolinii, mówiła, ze trzeba czekać na maila, ale na 99% powinni zrealizować. To tak dla wszystkich, którzy składali pre order na bundla

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak tak czytam te wasze zale, to wspolczuje ludziom pracy na infolinii.

I jakie to Polskie zrobic 10 pre orderow i blokowac sztucznie konsole.Bylo wybrac sie do najblizszego elektronicznego i zrobic 100 pre orderow, kto wie moze sasiad tez chcial kupic PS4 i wybierze sie do tego samego sklepu.

W tym temacie chyba pisaliscie ile macie lat ale jak czytam to bagno to nie dalbym wiecej niz 13.

Na pocieszenie dla tych co konsoli nie dostana bo im jakis de.bil sztuczna kolejka zablokowal jej dostanie moge zaproponowac wspolny streaming jutro po 1:00 jak odbiore swoja sztuke z nocnej premiery :-D

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prawda. Sam mialem pre ale zrezygnowalem a nie kisze na zapas. Ludzi zdeka posralo o to PS4.

Opublikowano

Prawda. Sam mialem pre ale zrezygnowalem a nie kisze na zapas. Ludzi zdeka posralo o to PS4.

I PLUS Ci za to.

Opublikowano

Ja nie kiszę. Na razie planuje preorder odebrać, chyba, ze nie poinformują ze mam to zrobić.

Edytowane przez gnysek

Opublikowano

Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie 10 preorderow dalo mi pewnosc ale komus to utrudnilo to tak bym zrobil. Grzejecie sie na nocne premiery, czekanie przed sklepem na otwarcie i bitwy o kartony z ps4, a placzecie jak ktos klepnie 2-3 preordery bo nie wystatczy dla was xddddddddddddd otrzec wam lzy? :potter:

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Wg ostatnich doniesień z wewnątrz sklepu, w kaliskim MM będą 2 zestawy, 1 ten z gazetki, 2gi to killzone + pad. Dla mnie kicha, bo chcialem cos z bf albo nfs, także pewnie odpuszczam. Nie wiem czy w większych MM bedzie więcej zestawów, możliwe.

Opublikowano

Bo dla mnie to nie bedzie koniec swiata jesli w piatek nie kupie. Dla wiekszosci z was, nastanie zaloba narodowa.

No ja się powieszę, Szubienica już czeka. 

2e08.jpg
Opublikowano

Ja muszę mieć w piątek innej opcji nie ma :) ma się znajomości w MM to może  schowią  jedną sztukę na zaplecze

Opublikowano

Ja zamówiłem we wrześniu i nadal pisze, że zamówienie skompletowane....jak jutro do 11 nic się nie ruszy to dzwonie. Ludzi zaprosiłem, alkohol kupiłem więc konsola musi być bo tak i już :P

Opublikowano

Dostalem maila z Zavvi ze moja konsola juz do mnie jedzie i bedzie w piatek  :banana:

Opublikowano

Media expert rozsyła email'e z wiadomością "Informujemy, że status Twojego zamówienia został zmieniony na: W REALIZACJI"

Także jutro wysyłka :)!