Opublikowano 31 grudnia 201311 l mówię jako osoba która już ma ps4 nie warto Kup 3ds'a albo wii u w marcu będzie to bardziej opłacalny zakup. Teraz jak koledzy napisali opłacało się (powiedzmy) za 2k z 2 grami etc a teraz ceny są z kosmosu a produkt nie wart swojej ceny Nie no przepłacać nie ma zamiaru, jak już kupie to przynajmniej w miare normalnej cenie. Zobaczymy czy t tym media markt jak przyjdzie to bedzie w normalnej cenie, w tych sklepach raczej nie powinni dzwigać ceny.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l liczę, że tego 6 stycznia po przyjściu do sklepu media markt będe mógł kupić ps4... mam nadzieje że osoba która pisała o dostępności konsol tego dnia nie bedzie sie mylił 6 stycznia to na bankomatowo nie kupisz konsoli w mm bo... trzech kroli, zamkniete
Opublikowano 31 grudnia 201311 l W media markcie w Płocku widziałem w ostatnią Niedziele 3-4 bundle z Killzonem za 2099 jakby ktoś był zainteresowany
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Pany nie ma co liczyć że następne rozdanie i bundle będą w lepszych cenach .Na pierwsze obniżki nie liczyłbym wcześniej jak okolice wakacji.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Chyba zimowych. Tu nie chodzi zeby byly ajkeis mega wykoorviste znizki typi 666zl za konsole tylko powrot do cen sugerowanych. Edytowane 31 grudnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Po tym co zobaczyły sklepy na premierę to pewno szybko nie wrócą do cen sugerowanych.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Ja się nie zdziwie jak golasy beda smigac po 1999 przez następne 2 miesiace liczac od nowej tury dostaw.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Bez przesady, cena pierwszych dostaw na pewno bede zawyzona. Wydaje mi sie, ze juz ok premiery infamousa bedzie normalnie. Ci ktorzy byli najarani na konsole juz ja maja, jak wydupcza z cena zaporowa to im bedzie lezec jak ta w selgrosie za 2600zl :F
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Szczegolnie, ze wczoraj w Katosach byly golasy za 1750[?]zl... No i ? Wyjątek i tyle. Jeżeli to taka reguła to idź i kup u siebie w okolicy za tyle. Bo chyba z tego co pamiętam taka cena Ciebie satysfakcjonowała za golasa.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Agora bytom Euro rtv agd Były dwie sztuki po 2500 zł Gołe? z kilzone
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Już mamy styczeń 2013 i nadal nic nie wiadomo o tym bundlu, kiedy będzie dostępny i za jaką cenę i gdzie?
Opublikowano 4 stycznia 201411 l BYl ktos w mm/saturn lub me ?Podobno jakos na tydzien 7-15.01 przypadaja jakies dostawy. tez o tym slyszeliscie czy to jakies urban legendy ?
Opublikowano 6 stycznia 201411 l I co wiadomo coś o dostawach? Jak jutro pójde do Media Expert/ Euro to kupie konsole czy nic?
Opublikowano 6 stycznia 201411 l W media expert raczej nie, w mm moze, o ile ta z dostawa nie jest sciema.. Teraz kazdy, kto ma ps4 moze zostaw jutuberem ! https://www.youtube.com/watch?v=_OrLOJZLEfI Edytowane 6 stycznia 201411 l przez wronerro
Opublikowano 7 stycznia 201411 l Kurde masakra, myślałem że jak pójde se w lutym do sklepu to kupie se zwyczajnie konsole ale widze, że se nie kupie. Pytam się (może ktoś wie ) kiedy będą wreszcie stały konsole na regałach? Edytowane 7 stycznia 201411 l przez _daras_
Opublikowano 7 stycznia 201411 l kiedy będą wreszcie stały konsole na regałach? myślę, że dopiero wtedy, gdy ktoś je tam postawi...
Opublikowano 7 stycznia 201411 l Polecam przejrzeć pobliskie miasta czy czasem nie otwierają jakiegoś sklepu z elektronika, np. ME. Ja tak kupiłem, sklep otworzyli 19 grudnia a 20 jeszcze była konsolka.
Opublikowano 7 stycznia 201411 l Kurde masakra, myślałem że jak pójde se w lutym do sklepu to kupie se zwyczajnie konsole ale widze, że se nie kupie. Pytam się (może ktoś wie ) kiedy będą wreszcie stały konsole na regałach? Przecież teraz jest styczeń ?