Opublikowano 11 września 20195 l Jako, że od dzisiaj używam Pro to pytanko: tryb Boost zawsze macie włączony? W jakichś grach powoduje problemy?
Opublikowano 11 września 20195 l Ja mam całkowicie wyłączony bo to ma pomagać tylko w starych grach, które zostały wydane przed Ps4 Pro.
Opublikowano 11 września 20195 l 9 minut temu, Square napisał: Jako, że od dzisiaj używam Pro to pytanko: tryb Boost zawsze macie włączony? W jakichś grach powoduje problemy? Wyłączyłem po tym jak mi crashował Dying Light, w innych grach tego nie uświadczyłem.
Opublikowano 11 września 20195 l Ok to zostawiałam wyłączone. A Supersampling włączyć jak korzystam z Full HD, tak?
Opublikowano 11 września 20195 l 12 minut temu, Square napisał: Dla BL3. Zapewne sprzedam jak wyjdzie PS5. Polecam Kratosa w 60 klateczkach...walka jest jeszcze przyjemniejsza
Opublikowano 11 września 20195 l Ja mam boost i samplowanie włączone, nie miałem do tej pory artefaktów, gier starszych raczej mało ogrywam jbco.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Może napiszę tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu. Mam prośbę, ponieważ nie jestem w tematyce playstation (używam Xboxa), ale chciałbym kupić PS4 Pro do ex'ów, czy możecie mi dać jakieś wskazówki przed zakupem ? Chodzi mi o to, czy jakiś model jest lepszy, gorszy, mniej awaryjny, na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Mam ciekawą oferte i model 7216B, ale kompletnie nic mi to nie mówi
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Model 7216B to jeden z ostatnich modeli poprawiony. Sam go mam. Rozeznaj się czy ma paragony i kiedy był kupiony. Za ile masz ofertę?
Opublikowano 17 listopada 20222 l Ma ktoś do sprzedania PS4 PRO ostatnią rewizję. Bez gier , wystarczy z jednym padem w pełni sprawną. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 listopada 20222 l No mam. Tak wystawiam ją na sprzedaż od dwóch lat kiedyś się uda, wierzę.
Opublikowano 17 listopada 20222 l @Square podeślij mi na priv cenę oraz jakieś zdjęcia konsoli Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 października 20231 r Nie wiem, gdzie się o to zapytać. Jeśli napisałem w złym dziale to przepraszam. Za ile mogę sprzedać nowe, nigdy nie otwierane PS4 Pro? Patrzyłem na Olx, Allegro, Ceneo, ale nowych konsol od ręki praktycznie nie ma, a ceny to wolna amerykanka, rozstrzał jest duży.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r W dniu 20.10.2023 o 15:48, yaper napisał: Nie wiem, gdzie się o to zapytać. Jeśli napisałem w złym dziale to przepraszam. Za ile mogę sprzedać nowe, nigdy nie otwierane PS4 Pro? Patrzyłem na Olx, Allegro, Ceneo, ale nowych konsol od ręki praktycznie nie ma, a ceny to wolna amerykanka, rozstrzał jest duży. Zależy, czy dawno kupione, ergo czy gwarancja już minęła. W ten Black Friday za 1300 zł latały nówki Slim 1TB bodajże. Czasy są takie, że można krzyknąć dużo i może nawet ktoś chętny się znajdzie. Mniej niż tysiaka na pewno bym nie wymagał. Zresztą na olx jakąkolwiek byś podał cenę, to zainteresowani sami się zgłoszą z propozycją "negocjacji" xD.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r 49 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Zresztą na olx jakąkolwiek byś podał cenę, to zainteresowani sami się zgłoszą z propozycją "negocjacji" xD. JAKA CENA OSTATECZNA????