Opublikowano 17 kwietnia 20159 l w ogóle potwierdzili kto się kryje pod maską kylo rena? były donosy, że Adam driver, ale coś nie pasuje bo przyłapano go na planie w kombinezonie pilota x-winga... po tym ujęciu zza pleców w pierwszym trailerze mówiło się też o brianne z gry o tron, ale teraz to już prawie pewne, że gra oficera imperium albo inkwizytorkę. warto oglądać cały ten panel?
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Dopiero teraz miałem okazje zobaczyć drugi trailer i jaram sie jak dziecko, na samej końcówce az mi sie łezka zakręciła <3 Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars <drapie się po głowie ze zdziwioną miną>
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Nigdy nie oglądałem SW, tzn. za dzieciaka byłem na Powrót Jedi,ale niewiele pamiętam z tego wyjscia no i zbierałem TAZOSY z Czitosów. Jakie edycje najlepiej obejrzec (orginal, czy ktorys tam remaster, czy moze amatorski remaster bez efektów komputerowych) ? Ogladac w kolejnosci w jakiej produkowano tę kosmiczna operę mydlaną czy chronologicznie ? i tak wiemy, że najlepsze kosmiczne uniwersum to Mass Effect, a nie jakieś peda.lskie PEW PEW PEW PEW ROAAAAAR CZIUBAKA" Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez Pajda
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l jak nie ogladales wczesniej SW to smialo mozesz atakowac wydanie blu ray, stara trylogia oczywiscie jest duzo lepsza niz nowa, a posty typu ze w starej trylogii walki na miecze ssaly szkoda komentowac bo to ewidentnie ktos ma cos z glowa. imo lepiej ogladnac w kolejnosci jakiej produkowano Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez kubson
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Dziękuję za odpowiedź, akurat w pracy mam fana SW, więc wydębie od niego kolekcje na BR.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Widac,Pajda nie miał dzieciństwa. Ewentualnie spędzi je w piwnicy. Był ktoś, kto nie tłukł się z kolegami kijkami udając ze to miecze?
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Jak można nigdy nie oglądać SW? ;_; Normalnie, SW to glupkowate i kiczowate sci fi z jakims yeti i kublem na kolkach ktory sobie cos tam elektronicznie pika, pewnie puszcza e-baki.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Jak można nigdy nie oglądać SW? ;_; Normalnie, SW to glupkowate i kiczowate sci fi z jakims yeti i kublem na kolkach ktory sobie cos tam elektronicznie pika, pewnie puszcza e-baki. Jesteś prymitywem.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Figaro (rest in pieces [*]) też nie oglądał, trochę niemiło z jego strony.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Oglądanie odświeżonych wersji star warsów xd, tylko Star Wars 1977 w 480p z 0% cgi. Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez mate5
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Imperium IMHO najlepsze. Arece się nie dziwię, jeżeli ktoś do 15 roku życia nie oglądał SW, to trzeba mocno uważać, a jak przypadkiem mamy blisko 30 na karku, to tylko po pijaku.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Imperium IMHO najlepsze. Wiadomo, chodziło mi o wersję, a nie o cześć trylogii. A jeśli chodzi o bycie / nie bycie fanem star warsów, to powiem, że lepiej się bawiłem przy KotORze niż przy filmach.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars <drapie się po głowie ze zdziwioną miną> To ja postaram sie troche rozjasnic sytuacje, bo tak jak kilku e-kolegow wyzej, rowniez mam co do roli murzyna kilka hmm... uprzedzen, za ktore to, przewrotnie, odpowiadaja rezyserzy i scenarzysci poprzednich trylogii. Uwaga, pokazuje i objasniam. Stara trylogia: Murzyn jest stereotypowym pimpem lat 70. Ma swoj harem (cale latajace ku.rwa miasto, cale), ktorym zarzadza w taki sposob, ze nawet imperium nie jest mu w stanie podskoczyc. Umie pilotowac statek kosmiczny i strzelac z blastera. Do tego nie jest postacia jednowymiarowa bo, mimo ze lasy na kase, to pokazuje co jest dla niego naprawe wazne. Startuje nawet do ksiezniczki. Nowa trylogia: Murzyn jest najpotezniejszym jedi we wszechswiecie. Tak, nawet od Yody, ktorego jest prawa reka ale powinno byc na odwrot. Jako jedyny pokonal imperatora ale zostal zdradzony i dlatego przegral. Ma najlepsza moc jedi. Pewny siebie, zimny maderfakier. Najnowsza trylogia: Murzyn podobno gra role pierwszoplanowa. Tymczasem jedyne i wszystkie "role" w jakich go widzimy to role spoconego, przestraszonego i przed czyms uciekajacego czlowieka. Gdybysmy nie wiedzieli, ze to film o kosmosie, mozna by smialo powiedziec, ze typ uciekl z plantacji bawelny i chowa sie przed poscigiem w obawie o tega chloste. No chyba, ze w epizodzie 7 beda kosmiczne plantacje bawelny. Takze jesli ktos tu jest rasista to chyba jedynie Abrams. Pewnie pochodzi z teksasu.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Tak jak pisałem, mnie też się ta postać po trailerach zbyt nie podoba (cały czas widzimy go zasapanego z wytrzeszczonymi oczami), ale po co mieszać do tego jego kolor skóry?
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Oglądanie odświeżonych wersji star warsów xd, tylko Star Wars 1977 w 480p z 0% cgi. https://www.youtube.com/watch?v=dHfLX_TMduY :idea:
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l ja cie pierdziu, ile tych edycji, pogubiłem się. myślicie, że to: https://thepiratebay.se/torrent/9537632/STAR_WARS_-_DESPECIALIZED_EDITION_REMASTERED_v2.5_MKV jest ta 'najlepsza' wersja?