Opublikowano 14 maja 20159 l Konami zapowiadało kilka dni temu, że na E3 dowiemy się daty premiery PES 2016 Dziwie się, że serwisy które uważają się za poważne wyskakują z wyssanymi z palca newsami a umykają im prawdziwe informacje. Edytowane 14 maja 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 14 maja 20159 l W dniu 14.05.2015 o 12:08, B-szewski napisał(a): ja pier.dole skończcie czytać tego gówniane serwisy geez No w PE pisze to rzetelne nie?
Opublikowano 15 maja 20159 l Ja tam sie ciesze, ze my club nie grywalny w tym roku, dzieki temu mialem czas na przejscie Infamousa SS z dodatkiem, GTA 5, pol Killzona, a po nim wieska bede meczyl:). Jak w przyszlym roku beda znow losowania pilek z zawodnikami i te durne sztywne taktyki trenerskie to pesa nie kupuje, master liga online czy myclub to jedyny tryb w jaki grywam:(
Opublikowano 15 maja 20159 l Moja reakcja w ostatnich dwóch tygodniach, kiedy 2/3 losowanych spotkań w MC to Reale. Przetrwam jedno (remis albo zwycięstwo rzutem na taśmę), żeby kolejne spotkanie wtopić kilkoma bramkami...
Opublikowano 16 maja 20159 l Ja tam gram Online Division. Grałem Man UTD, tera pykam FC Barcelona bo od miesiąca juz jeden mecz na 20 jest vs ktoś inny niż Real lub Bayern a Man UTD sporo słabszy jednak od Barcy a pkt dostaje niewiele mniej. Jako były gracz Fify miałem kłopoty, ale już od 40 meczów nie przegrałem meczu wysoko wiec jest progres w obronie Zdarzało mi się przegrać mecz po 7-0 a tera jest walka na te śmieszne reale! Wciąż jestem noobem bo to 8/9 liga, ale gra na Real nie jest przyjemna haha. Musze poszukać trenera do nauki gry w PES Edytowane 16 maja 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 16 maja 20159 l w tym pesie sie dziwnie broni po prostu, nie przypominam sobie gry pilkarskiej gdzie najlepsza obrona nie jest odbieranie pilki tylko zostawianie tego konsoli (trzymamy kwadrat) a sami biegamy obok pilkarza z pilka odcinajac mu ewentualna droge podania wg mnie totalnie jest to zwalone
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Ja tak w PES 13 broniłem, też moim zdaniem było najskuteczniejsze...Zresztą Fifa 12, która zaprezentowała obronę taktyczną też o ile pamietam, premiowała ten styl obrony
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Jak u was sytuacja wygląda jeśli chodzi o grę Online? Ja od kilku dni borykam się z lagami, delikatne lagi ale są. Jak wam się gra? Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Jak wygląda gra online w PES, Fifa mnie już trochę znudziła a z tego co pamietam to online w PES strasznie kulawe było ze względu na bardzo duże lagi. Jak sprawa wygląda teraz??
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Własnie fifa trochę mnie znudziła. Dlatego doszukuję się plusów w PES 2015 żeby kupić 2016 na premiere. Kiedys ogrywałem PES aż do 2010 Później się przesiadłem na fifę.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Obawiam się, że PES 16 to nie jest ten moment w którym można przejść z fify z bananem na ustach Jeśli poprawią balans w fifie to IMO idiotyzmem będzie grać w biednego online PES a, który także wdrożył na dobre do gry player emotion (skrypty znane z fify) A ze starej swobody zostały tylko wióry. Edytowane 13 sierpnia 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Wiem że odkopuję,ale ostatnio starałem się wgrać patcha paul-a ze stycznia tego roku i ciągle wyskakuje mi że uszkodzony plik,tak samo jego wcześniejsze patche.Ma ktoś jakiś pewny patch do PES2015 na PS3?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l To nic. Zainteresowanie takie seria ze choc padly konkrety o PES 17 nikt tematu nawet nie zakłada.