Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Zwiecha, odłącz zasilanie, odczekaj parę minut niech spadnie napięcie, Przed kolejną próbą odłącz wszystko z usb
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Ja tak miałem jak konsola padała tj. gry się instalowały a za chwilę nic nie szło dalej. Zawieszanie też miałem ale najczęściej w dishonored, takie halo np. działało praktycznie bez zarzutu. Tylko później był czarny ekran i konsola nie dawała obrazu. Generalnie xox są wadliwe a skorpiony to tragedia.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l ja ostatnio zauważyłem że niektóre gry długo się uruchamiają , a potem wywala błąd że "za długa próba uruchomienia gry. spróbuj ponownie"muszę uruchomić jakieś inne i dopiero zaczynają działać te poprzednie, ciekawe czy to początek fuckupu?
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Z tego co wyczytałem to jest faktyczny problem ale nie zwiastuje awarii konsoli. Uciążliwe ale zesrać się nie zesra. Najbardziej mnie zastanawia dlaczego tylko coś takiego mam w pubgu, jak sie zawiesi to robi bajzel z całą konsolą. Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 10 godzin temu, Mikołaj napisał: Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów Takie bajki to możesz dzieciom sprzedawać
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Przy grze w pubga konsola zlapala zwieche. Szybki restart i prosze: ty chyba koniec bo robilem reset do ustawien fabtycznych wedle instrukcji producenta i nic to nie dalo. Ja yebie. Nigdy wiecej zakupow na olx. Typek powiedzial ze konsole obejmuje gwarancja ale papierow nie bylo w kartonie.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Ale co za problem. Konsole masz przecież zadejestrowaną a jak nie to napisz do supportu. No i w zasadzie to współczuję. Ja przechodziłem przez to samo tylko że 2 razy odsyłałem do naprawy i teraz mam 3 xox.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Zadzwonie jutro na infolinie. Ile trwa czas oczekiwnia na konsole po oddaniu na gwarancje?
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Autor Przeważnie 2-3 tygodnie. Żadnych papierów mieć nie musisz, tylko konsole zarejestruj po nr seryjnym
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Teraz musze wydrukować list przewozowy wygenerowany przy składaniu zgłoszenia gwarancyjnego, zamówić kuriera i czekać na powrót. Eh
Opublikowano 4 maja 20186 l Mój Scorpion przy PUBG też dostaje pier.dolca. zaraz po włączeniu gry wentylator wchodzi na wysokie obroty i praktycznie cały czas chodzi glosno. Kilka razy też się konsola wyłączyła po prostu, raz pojawił się komunikat o wylaczeniu ze względu na przegrzanie, gdzie Xbox był chłodny.Zauważyłem że wyłącza się przy wejściu w dym z granata albo jak płynę łódka i patrzę na fale[emoji52]Poszła do serwisu i już wraca, zobaczymy czy naprawia.
Opublikowano 4 maja 20186 l U mnie najcześciej się wieszała gdy wyświetlałem ekwipunek aż za którymś razem zmarła.
Opublikowano 4 maja 20186 l Rejestrowaliście konsole? Mi pokazuje gwarancję do 01.05.2020 Do 1 maja, czy 5 stycznia ktoś może potwierdzić zapis?
Opublikowano 4 maja 20186 l Ja mam niecały rok mimo tego że konsola jest wyprodukowana w pażdzierniku zeszłego roku
Opublikowano 5 maja 20186 l Podczas aktualizacji systemu zatrzymuje mi się pobieranie na 717 Mb (9% pobierania) i po chwili wywala błąd. To jest aktualizacja z końca kwietnia... kod błędu 0x80072ee2. Nie pomaga hard reset, ściąganie po kablu/wifi, reset routera... jakieś rady?
Opublikowano 5 maja 20186 l Odłącz całkowicie od zasilania na 15 min, aktualizuj bez podpiętych wynalazków do USB (HDD, pendrive)