Opublikowano 5 maja 20186 l Robiłeś opcję z pominięciem i pozostaniem off-line i dopiero później podłączyć się do sieci i zrobić update? Ewentualnie jeszcze hard reset. Zobaczyłem poprzedni post. Jeżeli masz HDD zewnętrzny to odłącz, wyczyść pamięć podręczną. Albo update offline: https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/system-updates-solution Edytowane 5 maja 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Pany, macie numer na infolinię polskiego supportu? kumpel potrzebuje bo ma problem z anulowaniem subskrypcji. za 3 dni game pass mu się kończy i chce anulować odnawianie opłaty a cały czas jakiś ups błąd wyskakuje.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Konsola niecały miesiąc po gwarancji i zaczyna mieć problemy z wifi. Przy włączaniu konsoli wykrywa router ale połączyć z nim nie daje rady. Po drugim/trzecim restarcie dopiero wszystko działa. Ja pyerdole co za sprzęt...
Opublikowano 6 czerwca 20186 l U mnie konsola w końcu zaczęła chodzić normalnie i cicho, nie ma niż tych podmuchów, ciekawe co było tego przyczyną?
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Tak samo, mam Scorpion od premiery możliwe że była jakaś aktualizacja bo konsola cały czas jest w Instant on i stoi w takim samym miejscu pionowo
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Od kilku dni mam problem z moim padem od edycji Scorpio. Co jakiś czas prawy analog sam rejestruje ruch w górę mimo że znajduje się w domyślnej pozycji. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Da radę to rozwiązać samemu?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Miałem kiedyś coś podobnegom napisałem do supportu, kazali mi zaktualizować pada, a skończyło się, że wysłałem na serwis i naprawili czy wymienili.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 6 godzin temu, marcin33 napisał: Od kilku dni mam problem z moim padem od edycji Scorpio. Co jakiś czas prawy analog sam rejestruje ruch w górę mimo że znajduje się w domyślnej pozycji. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Da radę to rozwiązać samemu? serwis. Mi pada od skorpio z innym problemem wymienili w niecałe 2 tygodnie. Nie ma co kombinować lepiej wysłać.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Padł i mi Scorpion. Ogólnie od kilku miesięcy potrafił się co jakiś czas zawiesić w FIFA. Wtedy były jaja bo nie chciał się włączyć. Pomagało kilkukrotne wyjęcie kabla od zasilania ale trzeba było też zmieniać porty HDMI bo nie dawał obrazu.Od kilku tyg wszystko się nasiliło, a wczoraj już w FIFA wytrzymywał po 3-4 min i padał. Niestety wstawać już nie bardzo chciał. Już nawet Spotify zaczęło zwieszać konsole na amen.W poniedziałek wyrusza do Niemiec Tylko pytanie, gdzieś kiedyś czytałem, że w sumie nie mają Scorpio, i albo dostaje się jakąś używkę, albo zwykły. Prawda? Moja jest w stanie idelanym i trochę słabo dostać jakąś dojechaną po Brajanie...
Opublikowano 20 lipca 20186 l Ale dają wtedy samą konsole? Ogólnie trochę beznadzieja sprawa. Weź to potem sprzedaj. Karton scorpio, konsola zwykła. Trzeba zapamiętać na przyszłość, żadnych edycji limitowanych.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Z drugiej strony sam też nie płaciłeś więcej za Scorpio. Serio są droższe BTW? Nie orientowałem się.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Bardzo nie. Może 100 zł. Zdarza mi się spojrzeć na OLX za koxem. Poza tym jak są tak awaryjne to tym bardziej z drugiej ręki bym nie kupił.
Opublikowano 21 lipca 20186 l W dniu 20.07.2018 o 16:40, PiPoLiNiO napisał: Tylko pytanie, gdzieś kiedyś czytałem, że w sumie nie mają Scorpio, i albo dostaje się jakąś używkę, albo zwykły. Prawda? Moja jest w stanie idelanym i trochę słabo dostać jakąś dojechaną po Brajanie... Mi Scorpio naprawili i otrzymałem swoją konsole.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Mi Scorpio naprawili i otrzymałem swoją konsole.Pp naprawie zero problemów? Co się stało u Ciebie?
Opublikowano 21 lipca 20186 l 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: 1 minutę temu, nemix napisał: Mi Scorpio naprawili i otrzymałem swoją konsole. Pp naprawie zero problemów? Co się stało u Ciebie? Ja miałem błąd E102 i konsola się nie uruchamiała.Tzn miałem tylko menu serwisowe i nic dalej nie szło zrobić.Konsola od 24 maja działa.
Opublikowano 21 lipca 20186 l W mordę, nie czyta mi filmów, gry działają... miał ktoś kiedyś taki problem? Robiłem juz chyba wszystko, skasowałem i ponownie zainstalowałem program, jakieś pierdoły z oszczędnością energi też zmieniałem.
Opublikowano 27 lipca 20186 l Jeszce wczoraj pokazywało gwarancję do stycznia 2020.Dziś info, że niby naprawili i zmieniła się data gwarancji. Tzn chyba naprawili, bo jest podany numer paczki do mnie, ale s systemie nie ma paczki jeszcze. Ktoś wie o co chodzi?
Opublikowano 27 lipca 20186 l A kiedy wg daty zakupu mija 2 lata? Ty mass Scorpio to chyba do 2019 lekko powinno być.