Opublikowano 21 grudnia 20159 l Fajnie jakby dodatek porsche przecenili, pare gier mam do kupienia chociaż pewnie więcej kupie na x360
Opublikowano 21 grudnia 20159 l FH2 Storm Island za 17,50 już zakupione Również zakupione Dobra cena.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Btw skąd oni maja tę listę ? Bo na stronce majora nie ma żadnego wpisu Edytowane 21 grudnia 20159 l przez kubson
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Rare Replay 83zł Ori 35zł i kolekcja Borderlandsów 112zł to bardzo dobre ceny
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Ori niedawno za tyle był, ale wiadomo - grzech nie brać gdybym miał ciut kasy na to dlc do horizona to bym wziął, nawet jeśli ejszcze go nie mam.. ile normalnie kosztuje?
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Autor liczyłem że Taken King kupię, ale widzę że chorą cenę sobie życzą.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Na dniach też biorę The Taken King. Widziałem w Saturnie za 160zł, wersja One. Nówka.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Autor Ostatnio w euro rtv było za 139zł taken king dzięki za info, w euro nie ma ale za to widzę że w MM mają za 119zł bedzie prezent na święta
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Destiny: The Taken King - 127,49 zł. Na allegro zdrapka na 100zł kosztuję niecałe 90 zeta, dodając do tego kupon wyjdzie mi 70zł za tą zdrapkę. Ogólnie wychodzi 97.49zł za tejken kinga Kto wie, może się skuszę o ile reszta ze składu również wejdzie w posiadanie tego raka Edytowane 21 grudnia 20159 l przez Ins
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Autor Ale Destiny The Taken King to tylko dodatek, bez DLC House of The Wolves i The Dark Below. Tak mi się wydaje przynajmniej. A Legendary Edition w pudełku masz wszystko Ja biorę z MM i możemy się zabrać za tego raka jak ogarniemy Halo 5. Kubson, bierzesz?
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Ano w takim razie niech się pjerdolą z taką ceną ;P PS. W MM za 119zł jest samo Destiny bez dodatków. 50zł max za "podstawkę" mógłbym teraz dać. Edytowane 21 grudnia 20159 l przez Ins
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Autor PS. W MM za 119zł jest samo Destiny bez dodatków. 50zł max za "podstawkę" mógłbym teraz dać. y, nie? https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-xbox-one-destiny-the-taken-king-legendary-edition
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Faktycznie masz rację. Pierwsze co mi wyskoczyło to to: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-xbox-one-destiny-2
Opublikowano 21 grudnia 20159 l PS. W MM za 119zł jest samo Destiny bez dodatków. 50zł max za "podstawkę" mógłbym teraz dać. y, nie? https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-xbox-one-destiny-the-taken-king-legendary-edition Mazz, jak będziesz kupował to daj znać czy zostały jeszcze jakieś kopie i gdzie, to odwiedzę jak przyjadę na Święta.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Ale Destiny The Taken King to tylko dodatek, bez DLC House of The Wolves i The Dark Below. Tak mi się wydaje przynajmniej. A Legendary Edition w pudełku masz wszystko Ja biorę z MM i możemy się zabrać za tego raka jak ogarniemy Halo 5. Kubson, bierzesz? Muszę się nad tym zastanowić bo beta destiny była trochę kulawa, ale w sumie jak jest ekipa to jest zabawa
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Przejść można, potem farmienie już nie dla każdego będzie atrakcyjne. Ale jak masz ekipę do głównych misji to ujdzie, a ten dodatek podobno jest niezły.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Liczyłem na ciekawsze ceny, szczerze mówiąc. Na razie kupiłem "Ori" i zastanawiam się nad "Titanfallem" i tym dodatkiem do Forzy pomimo, że gry jeszcze nie mam i szybko jej nie kupię. Co ile mają się zmieniać te promocje? zamiast samego Titalfall kup sobie EA Access
Opublikowano 22 grudnia 20159 l No to za cenę tych dwóch gier oddzielnie masz Titanfala i Dragon Age plus inne gry ale jak tam chcesz
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Tyle, że jest to abonament. Ja sam skuszę się na TF w wersji z MP, bo zwyczajnie stanie się moją własnością, uniezależnioną od EA Access.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l inuki sprzedam ci dragon age 3 pl w stanie idealnym pudlo po taniosci jak cos