Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 344 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Tak i tak, cdkeys nigdy nie robi wałków

Opublikowano

Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.

https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

To nie jest błąd cenowy, to z okazji powstawania INSIDE, kolejnej gierki twórców LIMBO.

Opublikowano

Na pewno ten ;)  Czytałem w necie, że więcej osób ma problemy z darmowym zaklepaniem gry. Wczoraj udało mi się to zrobić poprzez smartfona.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Też tak miałem, ale zejdź niżej na listę rzeczy do pobrania i tam będziesz miał za free TTT2.

Poza tym jak klikniesz na tego co niby kosztuje 70 zł, to po kliknięcia będziesz miał napisane ze free, ja tak mialem ;) 

Opublikowano

Ja bez problemu pobrałem gre :) spróbuj sciągnąć bezpośrednio przez konsole

Opublikowano

Najpierw limbo, teraz tekken, kto da więcej? Co następne ? :] Dzięki Vex, dobry z ciebie e-kolega :*

Opublikowano

Tym razem nie darmowe, ale śmiesznie tanie gierki na cdkeys.com:

Assassin's Creed Unity za ~2,6 EUR

Halo: The Master Chief Collection za ~9,5 EUR

Ceny można jeszcze obniżyć o 5% korzystając z kodu dostępnego na Facebooku.

Ciekawe oferty są też w tym tygodniu na Xbox Live, m.in. Battlefield 4 i Battlefield Hardline po 22 zł, Forza Horizon 2 za mniej niż 100 zł.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

No TTT2 jest darmowy od jakiś 3 dni już. Za darmo można pobrać jeszcze Limbo na Xone.

Opublikowano

Da radę gdzieś szybko sprawdzić historię zakupów? Najlepiej na komputerze lub mobilne. Już tyle rzeczy kupiłem, że nie pamiętam. Chodzi mi o DLC Porsche dla FH2. Chyba było jakieś promo ostatnio.

Opublikowano

Dzięki. Jest. By trzeba wrócić do Horizon 2, bo to 3 cześć gdzie mam Porsche a nieograne właściwie. Ciekawe ile już kasy wydałem na Marketplace bo już się gubię w tym co mam + GWG. No ale fajnie. Czuję się dobrze w zielonym obozie, to dobrze mieć wszystko w jednym miejscu.