Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale jest jakaś lista życzeń czy coś żeby sobie można zrobić listę co mnie interesuje na ms store?

Edytowane przez messer88

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 344 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Raczej....

spacer.png

Opublikowano

Nawet powiadomienie w dzwoneczku będzie kiedy gra z listy życzeń będzie na wyprzedaży :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na węgierskim Ms store oba kotory, force unleashed czy jedi academy po 6 ziko. Ja sobie dupnę kotorka 2, bo 1 juz mam cyfrowo.

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

To można przez przeglądarkę zakupić czy trzeba z konsoli zmienić region?

Przez przeglądarkę. Tak, bez VPN. Tak, można polską kartą i polski adres rozliczeniowy :nosacz3:

Opublikowano

I kotorki kupione w cenie piwa w knajpie, zachce mi się kiedyś odświeżyć to nie będę musiał laptokować na steamie. A same zakupy na marketplace niesamowicie prokonsumenckie. 

Opublikowano

Kotor 2 polecam obadać na steam jednak. Za grosze można kupić z jest wielki mod który zmienia wiele rzeczy i dodaje usunięte wątki fabularne. Ta wersja konsolowa jest nie pełna. 

Opublikowano

Skończyłem kilka razy na pc, to i przed śmiercią ogra sie jeszcze raz na xboksie

Opublikowano

Bawicie się dalej w kupowanie z brazyli? Czy coś poblokowali? https://lowcygier.pl/preordery/pre-ordery-na-gry-xbox-series-xs-taniej-w-microsoft-store-cyberpunk-2077-za-177-zl-assassins-creed-valhalla-za-19722-zl/
chodzi mi po głowie aby wziąć cybera, ale nie wiem czy to zadziała.

• 2 tygodnie później...