Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Tez czekam - kupiłbym TEW czy obcego za 3 dychy chętnie.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 344 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Tez czekam - kupiłbym TEW czy obcego za 3 dychy chętnie.

Nie lepiej pudła? Alien 60 nówka, TEW w limitce to samo.

Opublikowano

Było na allegro właśnie, ale to z 2 miechy temu kupiłem, teraz widzę, że za 80 najtaniej.

Opublikowano

Epic games. Great deals. No Lines. Starting today save up to 60% on select Xbox Store games. Save up to 10% more for being Gold from December 22 - January 9. From December 21- January 9, Xbox One and Xbox 360 owners can also upgrade to Gold for $1 for the first month of membership. Note that discounts will vary by region.

Opublikowano

Piniążki przygotowane. Czekam na Ori:DE w zniżce to na 100%.

Opublikowano

Na trailerze (xD) jest Everspace :banderas: , kupię na bank, nawet jeśli po promocji cena wciąż będzie ponad stówę.

No i liczę na dwie inne gierki w kosmosie.

Opublikowano

Steep, Watch Dogs 2 i może Dishonored 2 w dobrych cenach bym pewnie przygarnął.

Opublikowano

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/the-walking-dead-a-new-frontier-episode-1/bsrxxbc5l1bv

Pierwszy epizod trzeciego sezonu The Walking Dead od Telltale Games jest dostępny za darmo - wystarczy na powyższej stronie kliknąć Try this free. Proponowałbym jednak szybkie pobranie i przejście epizodu, bo wygląda to na zwykły błąd w sklepie.

Opublikowano

kupiłbym re 5 bo nigdy nie grałem ale podobno bez kompana do coopa to nie jest fajna gra :D   Kermit wybił mi z głowy technomancera a cena zacna.  Myślę tylko nad darksiders 2 bo nigdy na x360 nie skończyłem ale w sumie po co :D

Opublikowano

kupiłbym re 5 bo nigdy nie grałem ale podobno bez kompana do coopa to nie jest fajna gra :D Kermit wybił mi z głowy technomancera a cena zacna. Myślę tylko nad darksiders 2 bo nigdy na x360 nie skończyłem ale w sumie po co :D

Jest fajna i tak, bierz. Ja biorę re4.
Opublikowano

kupiłbym re 5 bo nigdy nie grałem ale podobno bez kompana do coopa to nie jest fajna gra :D Kermit wybił mi z głowy technomancera a cena zacna. Myślę tylko nad darksiders 2 bo nigdy na x360 nie skończyłem ale w sumie po co :D

Świąteczne okazje się jeszcze nie zaczęły a Ty już szalejesz. Weź coś na uspokojenie przed jutrem ;)