Opublikowano 20 grudnia 20168 l Metro REdux za 2 dyszki, nie wzialem na black friday, wezme teraz, obema oby tylko w goldzie sie nagle nie pojawilo w styczniu
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Szkoda, że Remember Me nie ma we wstecznej. Na zapas kup, w końcu dodadzą, Capcom wspiera wsteczną tytułami, których nie będzie remasterować, a wątpię w definityw edyszon tej gry.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Yep przycebuliłem 2 miesiace za dwa złote. Jeden w listopadzie drugi teraz jaki ten m$ dobry.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ja przytuliłem Darsiders 2. Szkoda, że też jedynki nie przecenili albo dali do bundla
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Myślałem że Superhot bardziej przecenią BTW ktoś narzekał, że nas w PL dymają: w USA standardowa cena to 25$, u nas 80 zł. Jak przecenią Rocket League>50% to biorę.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Dobry tydzień. Kupiłem Never Alone, na które od dawna miałem ochotę. Jeśli, ktoś nie wziął Metro w Czarny Piątek, to niech zrobi to teraz. Właśnie kończę pierwszą część i jest lepiej niż myślałem. Świetna gra.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Bez przesady. Jakieś wybitne te gry z serii metro to nie są. Ot solidne strzelaniny i nic więcej. I odnosząc się do poprzedniej wypowiedzi. 25$ to faktycznie ich w tych stanach zdzierają nie ma co.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Niech ktoś zarzuci bezpośrednim linkiem do golda za 1 zł, znowu znaleźć nie mogę. Edit. Już mam Edytowane 21 grudnia 20168 l przez Andreal
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Chyba jestem ślepy jak steve z mojego avatara, ale nie widzę golda za 1zł. Może ktoś linkiem zarzucić? W zeszłym miesiącu znalazłem bez problemu.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/xbox-live-gold/cfq7ttc0k5dj/000C
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Do dzisiaj miałem aktywny i dlatego widocznie nie wskakiwało. Dzięki za link
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Wyprzedaż już częściowo działa. Wystarczy wyszukać dany tytuł w sklepiku. Tutaj lista aktualizowana na bieżąco: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1327133
Opublikowano 21 grudnia 20168 l darmowy dodatek dla the escapists (była w gwg) https://www.microsoft.com/en-us/store/p/santas-sweatshop/c39z9tfhvvxh
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Oj kuszą. Chyba łyknę cały sezon nowego Hitmana. Tylko kiedy to wszystko ograć...
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Ja RDR chciałem kupić, ale nie mogę do tego wykorzystać kasy ze zdrapek Lipa. Batman AK w Stanach 10$, u nas 145 zeta. Fajnie
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Nie no przelicznik za(pipi)isty... Halo 5 w promocji 20 dolarów, u nas 120 zł
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Cena Everspace bez szału, ale biorę, wszak kisi się te sto-parędziesiąt zł ze zdrapek. A każdemu polecam obadać, jest godzinny trial ważący ~4 giga, mnie się mocno spodobał. Szkoda, że nie ma w tych głośnych wyprzedażach na konsoli takiej mocy indyków jak na pecetach. Edytowane 21 grudnia 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Kupcie to przez reale brazylijskie to wyjdzie jeszcze taniej niż w $...nie dajcie się dymać korporacji.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Nareszcie się doczekałem Wormsow W.M.D w promo All-Star Pack do W.M.D jest za free Edytowane 22 grudnia 20168 l przez Rayos