Opublikowano 24 lutego24 lut To jest egranizacja powieści pod tym samym tytułem i z tego co wiem dość wierna (o ile nie wręcz 1:1). Przy czym to jest bardziej visual novel w formie zachodniej przygodówki. Gameplayu tu praktycznie nie ma. Możecie grając w to "przeczytać" "Filary Ziemi", a potem kontynuować serię książkową (albo superprodukcje Audioteki - polecam!). Sam tak zrobiłem. Nigdy nie czytałem "Filarów Ziemi", tylko zagrałem w tę grę, a potem poleciałem z audiobookami (czytałem tylko "Słup ognia").
Opublikowano 25 lutego25 lut Jak coś w ME jest promka na Dead Island 2 za jedyne 69,90 zł. Jak za wydanie płytowe, to całkiem spoko cena. https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/dead-island-2-edycja-pulp-gra-ps5
Opublikowano 26 lutego26 lut no prosze, dzisiaj patrze w telefon a tam powiadomienia o zniżkach:) Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą, ale jest z czego brać: m.in.: The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł a ja sobie wziąłem Subnautice za 50 zł, Yakuza 0 i Judgement po 42 zł i dodatki do Cities Skylines Edytowane 26 lutego26 lut przez Kern
Opublikowano 26 lutego26 lut 43 minuty temu, Kern napisał(a): The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł To niezłe promo ;)))
Opublikowano 26 lutego26 lut 45 minut temu, Kern napisał(a): Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą Naprawili chyba. Też się zdziwiłem jak przyszło powiadomienie, bo już długo nie było pomimo aktywnych promocji. A te Remastery to mają opcje ulepszenia, więc lepiej atakować płytkę. Horizon działa ulepszenie z tej darmowej wersji. Spider z płytki (nie wiem czy nie 50 zł) albo z poziomu MM (było 90 kiedyś).
Opublikowano 26 lutego26 lut No wiadomo. Wtedy się płaci jak za nową grę jeżeli się nie ma starej wersji.
Opublikowano 28 lutego28 lut https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6665-PPSA05059_00-ROB0000000000000 Robocop
Opublikowano 2 marca2 mar Dzięki @Paolo1986 Robochłop dodany do kolekcji, w takiej promce grzech nie wziąć.
Opublikowano 5 marca5 mar Zobaczcie sobie grę Nexomon Extinction dosłownie za kilka złotych, klon pokemonów, który jednak jest świetną grą, od razu przypomniały mi się czasy game boy advance. Edytowane 5 marca5 mar przez czarek250885
Opublikowano 20 marca20 mar W dniu 24.02.2025 o 17:25, YETI napisał(a): Podobno fajna gierka, grał ktoś? Właśnie ogrywam, świetny tytuł taki klasyczny point and click, póki co klimatem przypominający Imię Róży.