Opublikowano 8 listopada 20231 r 17 minut temu, mitra napisał: Zrób drugą postać i zagraj w coopie kanapowym, ocuć typa i pucharek jest Twój. No chyba, że musi być to online? Już nie pamiętam. Bez drugiego pada się nie da.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 12 minut temu, Farmer napisał: Bez drugiego pada się nie da. A to przepraszam, założyłem, że posiadasz.
Opublikowano 20 listopada 20231 r + dla @Square i @Arkady za pomoc przy The Ascent. Chęci też się liczą zwłaszcza jak główny zainteresowany (czyli ja) nie dostrzega wysyłanych do niego wiadomości
Opublikowano 15 kwietnia 202415 kwi Witam. Poszukuję osoby chętnej do pomocy w uzyskaniu trofeów multiplayer i co-op w far cry 5. Jest ktoś kto mógł by mi pomóc?
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Poszukuję kogoś do wyścigów online w Ducati 90 Anniversary, Mike Sova lub Sovinio w PSN, pozdro
Opublikowano 25 lutego25 lut Witam, szukam osoby która, mogłaby pomóc we wbiciu trofea Zmiana pasa w far cry 4 Jeśli ktoś by chciał pomóc proszę o kontakt