Opublikowano 23 listopada 20159 l Nie mowie, ze nie. W singlu machalem tym mieczem, z lewej, z prawej i nigdy nie bylem pewien czy trafie. Mowie o pojedynkach z innymi jedi/sith bo stormtrooperow to sie jakos cielo (acz tez nie zawsze).
Opublikowano 23 listopada 20159 l Najbardziej to mnie rozbawiały w FU te przebajerowane akcje z użyciem mocy, jak ściąganie krążownika imperialnego za pomocą mocy albo miażdżenie AT-ST. Komedia,a nie GW. I ten wątek o niby super duper gościu,silniejszym niby od Darth Vadera i spółki XD Co się tyczy walki na miecze to nic lepszego od Jedi Academy nie wymyślono i pewnie już nigdy się to nie zmieni. Sporo stylów,ciosów naprawdę się postarali. Outcast miał troszkę bardziej chaotyczny system walki ale i tak mega klimatycznie się walczyło. Zwłaszcza jak puściło się sobie kamerę z pierwszej osoby.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Dla mnie akurat motyw kogos lepszego niz vader byl w porzadku. Lepsze cos takiego niz po prostu "kolejny jedi, ktory ukryl sie przed czystkami i jest przecietny ale probuje pokonac vadera ale to nie mozliwe bo ten jest najlepszy". No i dlatego tez gierka zebral noty okolo 6/10 a nie 9ki bo po prostu byla jaka byla - arcadeowa lupanka gdzie dostep do efektownego machania i mocy sprowadzal sie do wcisniecia dwoch przyciskow, a to i tak nie do konca wyszlo poprawnie. Nikt nie oczekiwal po tej grze symulacji chyba albo systemu z soulsow.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Gears of War: Judgment - wszyscy mówili jakie to badziewie, a ogrywam obecnie z kumplem w co-opie i muszę przyznać, że gameplayowo to dla mnie najlepsza część. Wyzwania obecne jako wielka czacha na ścianie do włączenia utrudnień w kolejnych etapach kampanii grubo zwiększają miodność. Wśród wyzwań można znaleźć - ograniczony czas na wymiecenie planszy, ograniczony rodzaj bronii - np. tylko pistolety albo shotguny, dodatkowi mocniejsi wrogowie. Jak ktoś to dostał za odpalenie remastera jedynki to bardzo polecam dać szansę. Gram w trybie emulacji na One mimo, że ściągnąłem również na 360. Gra chodzi spoko, czasem przy grubej zadymie zdarzy się spadek płynności ale nie wpływa to na jakość zabawy no i nie wiem czy na 360 też nie było tych spadków, nie chce mi się nawet sprawdzać bo tak jak napisałem - jest spoko. Ogólnie jestem zaskoczony pozytywnie działaniem emulacji. Po odpaleniu Banjo Kazooie: Nuts & Bolts z Rare Replay spodziewałem się całkowitej niegrywalności, a jak na razie to Girsy i Fallout 3 śmigają dobrze.
Opublikowano 23 listopada 20159 l No bo Judgment to bardzo dobra gra akcji, szczególnie w co-op'ie. Kiedyś jak pisałem wrażenia z gry to opisałem to mniej więcej tak, że Judgment to takie połączenie mniejszej skali rozgrywki z Gears of War z intensywnością akcji rodem z Gears of War 3. Survival to świetna wariacja Hordy, a ze względu na klasy postaci - zupełnie inna rozgrywka. Edytowane 23 listopada 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 listopada 20159 l No ja gram obecnie w Judgment i o ile strzelanie jest najlepsze w serii tak cała konstrukcja prowadzenia fabuły i te misje z falami to jakaś pomyłka. Podoba mi się system z gwiazdkami i tymi wyzwaniami, ale fabularnie jest kiepsko, no i te fale to dla mnie strasznie nudna sprawa.
Opublikowano 23 listopada 20159 l No, ale w Judgment to już tak kiepsko, kiepsko, kiepsko. Taka typowa część na siłę.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Tam fabularnie zawsze było kiepsko. No jedynka miała jakiś tam potencjał, ale wyszedł z tego pokraczny bro shooter z żenującymi akcjami w kolejnych częsciach (mariaaaaaa xd, doooooooooooooooooooooooom xdd) najlepsze, że przy premierze gears of war 3 w media markt typy napisali długopisem na cenówce spoiler z trójki taki że ch,uj xd dosłownie było napisane "dom ginie :(" smieszki je,bane xd, judgment ssie pytonga, tylko grafika ładna
Opublikowano 24 listopada 20159 l Dobry sposób na zniechęcenie do siebie klienta, o ile zrobili to pracownicy. śmierć Doma smutna niczym Aeris, też chwasty hodował Edytowane 24 listopada 20159 l przez Hum
Opublikowano 24 listopada 20159 l oczywiscie, że pracownicy bo cenówki były pod plastikowym tym guwnienkiem zabezpieczającym przed kradzieżą
Opublikowano 24 listopada 20159 l najbardziej podobają mi się właśnie te fale, połączyli w jednej części to co najbardziej lubiłem z poprzednich - kampanię coop, fale i zbieranie cog-tagów.
Opublikowano 26 listopada 20159 l nie wyglada jakos przezayebiscie, tylko konwersja do UE4 wiec moze sie udać
Opublikowano 26 listopada 20159 l człeku z grafiki z wolfensteina 3d robią coś co wyglada spoko, czekam trochę mocno
Opublikowano 26 listopada 20159 l no wiem ale juz bylo jakies demko podobnego projektu ze wygladalo mega zayebiscie - pomyslalem niee calej gry w takiej jakosci nie uda sie zrobic fanom to co dales wyglada duzo bardziej realnie Edytowane 26 listopada 20159 l przez kermit
Opublikowano 26 listopada 20159 l ale ty mówisz o system shocku 2 na cryenginie lel a to jest remake jedynki POBUDKA! a to co wrzuciłeś to kosmos, na ps5 gry może tak będą wygladać Edytowane 26 listopada 20159 l przez _Be_
Opublikowano 26 listopada 20159 l wiem, porownuje tylko fanowskie remejki, ten 1 czesci wyglada na "do wykonania" a dwojki wyglada zbyt zayebiscie zeby jakis random zrobil cos wiecej niz to demko na YT
Opublikowano 27 listopada 20159 l Remake pierwszego System Shocka Jak dla mnie,wygląda to świetnie i bardzo klimatycznie. Oby udało im się ukończyć ten projekt.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Do wersji promo gier na PS3 (w tym przypadku Dark Souls USK) będą działać normalnie zakupione DLC?