Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Jeśli już o dobrych promocjach mowa; kampania reklamowa najnowszego Wolfa to prawdziwe złoto. Nie przypominam sobie ostatnio czegoś równie dobrego. Można psioczyć na Bethesdę za to. czy kilka innych syfów, ale jako wydawca i spec od marketingu są obecnie w czołówce. Edytowane 16 sierpnia 20177 l przez nobody
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l SH4 moj pierwszy sh ogrywany na ps2. Wiec nie mialem odniesienia ale podobalo mi sie odkrywanie co tak naprawde sie stalo w tym pokoju. Wyczekiwalem kolejnej karteczki z fabula pod drzwiami jak gwiazdki. Za to zupelnie odbilem sie od SH3. Skonczylem doslownie raz i juz wiecej nigdy nie wrocilem. Slaba fabula, slabe zakonczenie, gra o zabijaniu potworow i nic wiecej.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Prawda, trójeczka nie była najbardziej frapującą historią w serii, ale pod względem czysto horrorowym/ podeszła mi najbardziej. Każdy Silent mnie straszył, ale to trójkę wskazałbym jako najbardziej wycieńczającą psychicznie.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Mnie tez trojka najbardziej wjechala na psyche, ale to chyba przez te odglosy/ambienty. SH 4 miał kretynskie rozwiązania gejmplejowe, ale na mnie taka tematyka jak tam czy w serii Fatal Frame bardzo mocno działa i ciary wjezdzaly regularnie. Generalnie fabula 1 i 3 i te okultystyczne klimaty to nie jest to co sobie jakos bardzo cenie, wole przyziemne i bardziej osobiste historie z innych części. Homecoming zdecydowanie najgorsza czesc(z dupy powrzucane kultowe postaci) jedyne co była tam dobre to soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=irHCF3IcaTw, a Downpour jest bardzo niedoceniony, nieliczac technicznej wartswy i marnego dizajnu potworkow to nie ma się czego wstydzić. Bardzo fajne i pomysłowe misje poboczne, glowne tak samo maja patenty, których nie widziałem w innych grach oraz pelno smaczków, a fabularnie jeśli chodzi o serie ustawiłbym to tak: -SH2 -SM -PRZEPAŚĆ -SH4 -Downpour -SH1=Origins=SH3 -Homecoming Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Każdy Silent z głównego cyklu mi się spodobał, ale nie udało mi się jeszcze skończyć Downpour. Musze przysiąść na spokojnie i się z nim zmierzyć.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Nie wiem czy byly jakies pacze, ale oprocz klatkowania potrafila tez przycinac jakbys gral na przestarzałym kompie. Najgorzej bylo w momencie ulewy, bo nie dość, ze deszcz to jeszcze walka z grupa przeciwnikow i gierka sobie nie radzila. Walka jest slaba, ale ten gatunek tak z reguly ma(niektórzy twierdza, ze to specjalnie bo nie grasz fajterem/zolnierzem, tylko zwykłym ananasem). Jestem zdania, ze ta seria najlepiej smakuje na easy, a zagadki można sobie ustawić wyżej jeśli ktoś lubi się zaciąć. Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Tez sie zgodze co do walki, padaka od pierwszej czesci. A proby tlumaczenia tego w ogole jakimis wymowkami to beczunia. W Homecoming przeciez gralismy zolnierzem i z walki nie pamietam nic. Tyle ze chyba jakies jedno kombo bylo dobre i sie je robilo do porzygu. Nie wspomne juz o braku odwrocenia osi kamery w pionie przez co wybierajac medium i tak mialem hard bo walczylem z widokiem.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l U mnie w kolejności od najlepszej do najgorszej byłoby: -1 -2 -3 -Origins -Homecoming -4 -Shattered Memories W SM nie mogłem zdzierżyć tych ciągłych ucieczek przed przytulasami manekinów już wolę tą anemiczną walkę. W ogóle to była bardzo inna odsłona. Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Ah, no bo mnie z Alienation poza tym że ten sam gutunek to mi się wogle nie kojarzy. Żeby tylko replayability było wysokie i może być kosa.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Zgłębiłem temat i faktycznie jest dużo różnic. Ale trailer tak tę grę przedstawił.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Ten Ruiner wygląda kozacko, a jeszcze lepiej, że to twin stick shooter. Poczekam na pełny gameplay, oby był kanapowy coop :) Edytowane 21 sierpnia 20177 l przez Faka
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l za robienie czegoś co się samemu określa "Dark Souls of" bym zsyłał do gułagów z miejsca i nie chodzi tutaj że nie szanuję Dark Souls czy innych gierek FS, po prostu to określenie jest zje,bane
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l za robienie czegoś co się samemu określa "Dark Souls of" bym zsyłał do gułagów z miejscai nie chodzi tutaj że nie szanuję Dark Souls czy innych gierek FS, po prostu to określenie jest zje,bane Twoja wypowiedź jest taka ostra i bezkompromisowa, istne Dark Souls forumowych postów.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Bleszinski nie umie w PR to akurat nie powinno dziwić jego ego jest nie mniejsze od Romero i innych nerd gwiazdeczek. Ciekawe swoją drogą jak ten drugi wykaże się ze swoim Blackroomem.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Zapowiedziano nowe Rune. Human Head Studios, czyli twórcy oryginału z 2000 roku i Preya 2006. Jeszcze nowe Severance przydałoby sie i byłbym przeszczęśliwy Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Papaj