Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 13:05, Ficuś napisał(a):

ze znanych w japonii francuzow mieli do wyboru reno i louis de funes

a zidane?

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 20:20, XM. napisał(a):

Polecam sobie obejrzeć:

To co się działo w NG2 i NG3... :fsg:

Jestem slabo obeznany w Ninja Gaiden i nie gralem w zadna czesc, tzn myslalem ze nie gralem. Pamietalem jedna swietna gierke z NES'a ale nie moglem sobie przypomniec tytuly, w momencie jak odpalili NG3 zdalem sobie sprawe ze to gra z dziecinstwa i szukalem tego tytulu. Czlowiek gral w wiecej gier niz myslal :reggie:

Opublikowano

dobra 

chapter 2 i bonusowa misja gdzie mam wszystkich zlać w wyznaczonym czasie. najdalej doszedłem do trzeciej fali i aniołków było dużo i dead, tylko trzy trafienia i koniec. czasu nawet sporo, może czaić sie na witch time i PPPPP(flurry)K ? 

co sprawia że moge odpalić egzekucje (P+K) ? one są losowe ? bo lubie gilotynke 

a i jeden duży mi (pipi)ł na ściane wcześniej. za wolno go biłem ?

Opublikowano

Egzekucje odpalasz po napełnieniu tych kulek pod zdrowiem, a one napełniają się jak nie dostajesz wpie,rdolu :cool:

Opublikowano

ale nawet ja się napełnią, to nie moge od razu tylko za jakiś czas

a gdzie jest magia ? bo w opisie technik pisze mi że np. wicked punch zużywa magie

hmmm jak robi sie sajgon i nic nie widze to spamuje unik  :dog:

Opublikowano

doszedłem do dużego ale skończył mi sie czas. za trudne, poddaje sie i ide dalej  :dog:

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Idź dalej, to jest slasher - pierwsze przejście męczarnia i ogarnianie power up'ów, upgrade'ów do broni i zbieranie broni/artefaktów, a potem jazda i robienie misji ze wszystkimi walkami/alfheimami. Norma w slasherach.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 19:50, Kazub napisał(a):

w devilach większość bonusowych misji była od razu w zasięgu

Tutaj tez da radę wsporo zaliczyć, ale imo jest o wiele trudniej niż w devilach + niektórych nie idzie zaliczyć bez dodatkowych broni (przynajmniej tak mi się wydaje)

W dniu 9.01.2015 o 20:23, Velius napisał(a):

Jakby teraz ktos wydal taka gre to by nowa gwardia graczy zaczela plakac ze za trudne, wszystko sie rusza, wszystko cie moze zabic, nie ma tutoriala, nie ma cutscenek i wskaznika gdzie isc:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Dxd-t_yvRF0#t=848

Przeszedłem za malucha, uwielbiałem te grę. Teraz na pewno nie dałbym rady. To samo Contra - spokojnie z siostrą przechodziłem w trybie dla dwóch graczy, a ze 2 lata temu próbowałem coś pograć i szybko dostawałem baty.

W ogóle Złota czwórka :fsg: Super Robin Hood, Boomerang Kid, Soccer czy Go Dizzy Go...

Opublikowano

Byłem dziś ze z nobodylikeyou obczaić używane gierki na ps3 w pewnym growym sklepie w Gdańsku, nobody pyta o stan Resistance z półki za szybą. Typ wyjmuje zza szyby, wyciąga z pudełka,patrzy na mazieje na płytce i wyciera ją o brzuch  :pawel:  

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 20:23, Velius napisał(a):

Jakby teraz ktos wydal taka gre to by nowa gwardia graczy zaczela plakac ze za trudne, wszystko sie rusza, wszystko cie moze zabic, nie ma tutoriala, nie ma cutscenek i wskaznika gdzie isc:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Dxd-t_yvRF0#t=848

O ja je.bie jak ja kochałem w to grać. 

Zreszta cała złota czwórka i piątka to był czysty miód

haha trzeba było bardziej liczyc kazdy krok niz w dark souls :P

Opublikowano
  Cytat

Tutaj tez da radę wsporo zaliczyć

już ogarnąłem. akurat trafiłem wtedy na dwie z rzędu do których lepiej wrócić (ta z limited P/K nie do zrobienia, ale mam już shuraba), ale większość idzie

normal trudny nie jest. większość walk na golda, ale wystarczą 3 zgony i mam rangę stone na koniec chaptera. no nic, dobre i 5k bonusa za nie używanie itemów. denerwuje mnie ta gierka na koniec chaptera, nie podoba mi się. inspiracje devilami są tu wszędzie, tylko szkoda, że musze znosić tą muzykę i czarodziejki z księżyca :mog:      

Opublikowano

No własnie muzyka rozpie.rdala xD graj nie przejmuj się tymi alfheimami będziesz robił pózniej jak kupisz lepsze itemy

Opublikowano
  W dniu 10.01.2015 o 11:38, Kazub napisał(a):
 denerwuje mnie ta gierka na koniec chaptera, nie podoba mi się.

co? jak to? fajna zabawa i szybkie halosy do wydania na unikalne itemy działające w kolejnym chapterze

obecnie gram sobie w jedynkę na hard tylko podstawowymi magicznymi gunami

Opublikowano

Dwojka tak samo dobra? Bo po 4 chapterach jedynka jest :obama:

Opublikowano

ziomeczki wczoraj na zlocie mówili, że spazmów dostane jak odpale dwójke :obama: taka dobra :banderas:

Opublikowano

Dzisiaj usiadłem w końcu do Super Time Force i to jest jedna z tych niewielu gier, gdzie twórcy potrafili jeszcze się wysilić na oryginalne podejście do rozgrywki. Szkoda, że to już coraz rzadsze zjawisko.