Opublikowano 30 sierpnia 20168 l jak lubisz się ścigać albo po prostu lubisz nascar to bierz, szczególnie na przecenie. kilka godzin kariery, 24 nowe samochody, tor. przyjemnie się jeździło.
Opublikowano 18 września 20168 l udało się przed premierą Godrizona 3 zostało ograć dodatek Porsche i Nascar
Opublikowano 1 października 20168 l Tak jakoś wyszło, że dopiero rozpoczynam przygodę z Forza 6. Jaki radzicie poziom driveatarów na początek dla średniaka z sim racerów? Dałem na początek ponadprzeciętny i nie jest jakoś trudno. Pewno te pierwsze wyścigi są banalne w porównaniu do końcowego tomu?
Opublikowano 1 października 20168 l To kwestia tego jakie masz jeszcze inne ustawienia asyst. Sam musisz pod siebie ustawić.
Opublikowano 2 października 20168 l No mam linie tylko do hamowania,brak stabilizatorów, abs mam (bo furami którymi jeżdżę na razie w grze jak i w realu go mają ), brak cofania czasu. Ogólnie 60% premii za brak asyst. Do tego ponadrzeciętne driveatary.
Opublikowano 7 października 20168 l @balon Te barany nie chcą cię zamordować/zepchnąć z drogi przy każdej sposobności?
Opublikowano 8 października 20168 l Te karambole, na pierwszym łuku, wyglądają komicznie. Jakieś 50% gry za mną i coraz częściej wyłączam uszkodzenia mechaniczne. Taka ta inteligencja, jak by ich coś oślepiało, albo mam zderzaki z magnesu.
Opublikowano 19 października 20168 l Łyknąłem ciężarówkę Mercedesa... kurde, ale bieda. Wiem, że to krótka kabina, ale jakiś widok zza zderzaka mogli zrobić. Prezentuje się ślicznie. Tylko dlaczego to się prowadzi jak McLaren. No i Panowie... to ma 12 litra pojemności i wielką turbinę, a ja tu słyszę Golfa 1.6
Opublikowano 28 października 20168 l Ktoś brał udział w pierwszym sezonie? Jak to wygląda? Wyznaczają godzinę zawodów? Kiedyś na Live League grałem w jakieś VW Cup w FM4 chyba jeszcze, 2-3 zawody. Fajne było ale trzeba było punktualnie być... A teraz mam jeszcze mniej czasu
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l MS ma 6-letnią umowę marketingową na Prosiaki, obstawiam jakiś nowszy model na okładce Forza Motorsport 7:
Opublikowano 1 maja 20177 l Jest tu jakaś forumowa ekipa, która lubi pościgać się od czasu do czasu? Z randomami wyścigi są masakryczne. Nikt nie startuje w wyścigach w których każdy ma ten sam pojazd i tune. Endurance są jeszcze spoko, ale tam z kolei często trafiają się ludzie, którzy w d... mają etykietę wyścigową.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Dostepna jest FM6 za ok 60 zł na cdkeys.com - warto to jeszcze ograć?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Właśnie tak się nad tym zastanawiałem, bo pograłbym w sumie w poprzednią część chociażby dla porównania, ale z drugiej strony w kolejce czeka jeszcze FH2 i chyba to nad nią przysiądę w wolnej chwili jak ogarnę FM7
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Można by się doszukiwać pewnych wartości jak bardziej podniosła atmosfera która mi dużo bardziej pasuje niż w FM7, inny system progresji czy dodatki jak NASCAR, które wprowadzają coś, czego w FM7 nie ma, no ale... chyba nie ma się co cofać . Ja mam obie tak czy siak, bo jestem chory na głowę i zbieram gierki, ale dopóki nie czujesz potrzeby zaliczenia kolejnej Forzy od zera albo bardzo Cię interesują wyścigi NASCAR to chyba nie ma większego sensu.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Najgorsze jest to, że jak to ja, mam wszystkie dodatki do FM6 czyli Porsche, VIPa i NASCAR właśnie, więc trochę słabo nie mieć teraz do tego kompletu gry Ale 60 ziko za gierkę, to jednak nadal trochę dużo
Opublikowano 29 grudnia 20177 l ten to kombinuje poczekaj ze 2 lata jeszcze to będzie w goldzie. jak masz już dodatki to cena nie taka zła, dla samych dlc warto pograć.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Mam noworoczne postanowienie żeby nie kupować na zapas i zostały mi jeszcze tylko dwa dni na rozpustę w tej kwestii
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Ktoś chętny kulturalnie pościgać się online? Fajnie byłoby uzbierać z 4 osoby
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l wiem, że gierka sprzed 3 lat ale dla zasady informuję, że 15ego września szóstka znika z marketplace. jeżeli ktoś jakimś cudem jeszcze jej nie ruszył, a chciałby, to wystarczy dodać do biblioteki. od dziś jest w goldzie, będzie właśnie do 15ego a później adios