Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pod wzgldem tych słodkich bułeczek to biedronka rządzi. Donuty są niesamowite. Staram się powstrzymywać, ale czasem wezmę, tak samo jak cukierki karmelowe z nadzieniem czekoladowym. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Ja z biedry Monti jak dopadne to cała paczka leci. Trzeba korzystać z urlopu a potem znowu post. :D

Opublikowano

Mówisz o tych? (Edyta: aaa, mowa o mrożonym)

Ale ten poniżej jest nawet zjadliwy

poledwiczki2.JPG

Jak dla mnie polędwiczka z piersi kurcząt jest niejadalnym odpadem. No jak można to jeść z błoną większą niż u 12 latki, a zwłaszcza  jakiś półprodukt który wciskają bo nie mają co z nim zrobić. Tfuuu..

Opublikowano

No jak można to jeść z błoną większą niż u 12 latki

Co?

A ta polędwiczka to zmielone mięso z kurczaka, bieda. :/

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Szarlotka z biedronkowej lodówki po 12zl/kg. Skład najlepszy mozliwy, bo jabłka 68%, mąka, jaja, maslo, kwas cytrynowy. Nic więcej. Zacne ciacho.

Opublikowano
  • Autor

Tylko to dostarcza im lokalna cukiernia, więc pewnie w każdej biedrze nieco się różni.

Opublikowano

Cukiernia Janczewscy na etykiecie, tam też podają skład. Mają pewnie dość ustandaryzowane te proporcje, chociaż wiadomo, że co do grama w każdym kawałku nie będzie. Za to większość ciast w Auchanie ma 50-elementowy skład :angry:

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Zaje.biste sa te ciasta z biedry. Polcam mocno. Bardziej niz DONATY :reggie:

Opublikowano

aj taki ORZECHOWY 

Opublikowano

Ja dziś kupiłem ten keczap Madero Premium w słoiku. Posmakowałem trochę łyżeczką, słodki jakiś, dziwny.

Opublikowano

Szarlotka z biedronkowej lodówki po 12zl/kg. Skład najlepszy mozliwy, bo jabłka 68%, mąka, jaja, maslo, kwas cytrynowy. Nic więcej. Zacne ciacho.

Taniej niz upiec?

Opublikowano

Nie wiem. Tylko po co piec 5kg blache skoro potrzeba po kawałku do kawy.

Opublikowano

z biedry zawsze biore ten duży keczup heinza ładodny za 6,99zł

mega sie opłaca

Opublikowano

Raz kupiłem, za słodki. Wolę źyć sentymentem z dzieciństwa.

Opublikowano

Jakby to powiedzieć. Zakupy są ze wspólnego konta, więc tak właśnie jest i to ustawowo. Nice try jednak.

Opublikowano

Heinz w szklanej butli, jezu jaki to jest dramat. Pewnie na jutubie sa czalendze z ta butelka. Nigdy wiecej.

Opublikowano

No to masz keczap za 3,50 duża butla. Heloł.

Cena dobra, ale za słodkie gunwo jest. Wolę pikantny keczup, a nie pomidor z cukrem.

No i to co bizą pisze, wydłubać coś z butelki to trzeba nią trząść nielicho. Nic nie leci, nic, a potem kleks na pół talerza.