Opublikowano 4 stycznia 20178 l pod wzgldem tych słodkich bułeczek to biedronka rządzi. Donuty są niesamowite. Staram się powstrzymywać, ale czasem wezmę, tak samo jak cukierki karmelowe z nadzieniem czekoladowym.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Ja z biedry Monti jak dopadne to cała paczka leci. Trzeba korzystać z urlopu a potem znowu post.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Mówisz o tych? (Edyta: aaa, mowa o mrożonym) Ale ten poniżej jest nawet zjadliwy Jak dla mnie polędwiczka z piersi kurcząt jest niejadalnym odpadem. No jak można to jeść z błoną większą niż u 12 latki, a zwłaszcza jakiś półprodukt który wciskają bo nie mają co z nim zrobić. Tfuuu..
Opublikowano 5 stycznia 20178 l No jak można to jeść z błoną większą niż u 12 latkiCo? A ta polędwiczka to zmielone mięso z kurczaka, bieda. :/ Edytowane 5 stycznia 20178 l przez wuJJek
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Szarlotka z biedronkowej lodówki po 12zl/kg. Skład najlepszy mozliwy, bo jabłka 68%, mąka, jaja, maslo, kwas cytrynowy. Nic więcej. Zacne ciacho.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Autor Tylko to dostarcza im lokalna cukiernia, więc pewnie w każdej biedrze nieco się różni.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Cukiernia Janczewscy na etykiecie, tam też podają skład. Mają pewnie dość ustandaryzowane te proporcje, chociaż wiadomo, że co do grama w każdym kawałku nie będzie. Za to większość ciast w Auchanie ma 50-elementowy skład Edytowane 5 stycznia 20178 l przez _Red_
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Ja dziś kupiłem ten keczap Madero Premium w słoiku. Posmakowałem trochę łyżeczką, słodki jakiś, dziwny.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Szarlotka z biedronkowej lodówki po 12zl/kg. Skład najlepszy mozliwy, bo jabłka 68%, mąka, jaja, maslo, kwas cytrynowy. Nic więcej. Zacne ciacho. Taniej niz upiec?
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Nie wiem. Tylko po co piec 5kg blache skoro potrzeba po kawałku do kawy.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l z biedry zawsze biore ten duży keczup heinza ładodny za 6,99zł mega sie opłaca
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Jakby to powiedzieć. Zakupy są ze wspólnego konta, więc tak właśnie jest i to ustawowo. Nice try jednak.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Heinz w szklanej butli, jezu jaki to jest dramat. Pewnie na jutubie sa czalendze z ta butelka. Nigdy wiecej.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l No to masz keczap za 3,50 duża butla. Heloł. Cena dobra, ale za słodkie gunwo jest. Wolę pikantny keczup, a nie pomidor z cukrem. No i to co bizą pisze, wydłubać coś z butelki to trzeba nią trząść nielicho. Nic nie leci, nic, a potem kleks na pół talerza.