Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ja piję często różne smaki, espresso jest akurat najbardziej gorzkie, ale ma najwięcej kofeiny. Ogólnie te kawy są bardzo dobre, jeden z moich ulubionych produktów w biedronce. Kiedyś je wycofali i znowu wróciły.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l @krupek mnie jeszcze ani razu nie pogoniło a mam wrażliwy żołądek, może to coś innego było? Zresztą po kawie to niektórych goni, warto mleko wtedy dawać do niej. Przypomniałem sobie jak smakuje to Macchiato... jak rozpuszczone Kopiko
Opublikowano 10 czerwca 20159 l No ja właśnie kawę zawsze czarną pijam. Takie napoje mleczne z kawą mi chyba nie służą.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor Mam tak samo jak Ty krupek, po kawie z mlekiem. Chyba ogólnie po mleku.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Po czarnej też mnie trochę goni, ale jak wypiję zaraz po posiłku, na przykład rano. Dlatego rzadko wychodzę po śniadaniu z domu bez wizyty na klopiku.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Po 3 paczkach dziennie, każde czipsy powodują nadmierne puchnięcie w okolicach twarzy,brzucha i dupy.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Tak jak nie przepadam za tego typu wynalazkami [wolę owsiankę sobie zrobić], tak to jest pyszne. sorry za ''przewrócone'' foto ;f
Opublikowano 2 lipca 20159 l Biedronka dalej odgrzebuje lata 90. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,8760,name,guma-balonowa-turbo-4-5-g
Opublikowano 2 lipca 20159 l widze ze juz niby od tygodnia maja chio w ramach akcji ,probowal ktos? skok na sentyment czy serio chio paprykowe czy taccos smakuja jak w latach dziecinstwa?
Opublikowano 2 lipca 20159 l przecież teraz mają lepsze techniki emulgatorów i innych syfów niż kiedyś, więc w zasadzie już nic nie będzie smakowało jaki kiedyś, nawet ybana pomarańcza.
Opublikowano 2 lipca 20159 l no ale czytajac opinie o paprykowych chio i taccosach to nawet nie jest nieudana proba podrobienia tamtych smakow tylko cos calkiem innego zerujacego na legendzie dziecinstwa jak bede w biedronce skumam kto im produkuje te chio, nie zdziwilbym sie jakby ci sami co ich top chipsy znajac zycie z gumami turbo bedzie tak samo, akcja fajna bo fani sentymentu kupia, szkoda ze znowu to nieuczcicwa gra na uczuciach
Opublikowano 2 lipca 20159 l Mnie zastanawia, ze oferta na gumy jest wazna tydzien a tam chyba sa te obrazki z autami jak dawniej? Czy tylko sama guma? Bo jakby ktos chcial zbierac to chyba na kilogramy bedzie musial brac. A kg = 63zl xD
Opublikowano 2 lipca 20159 l Autor Co to teraz jest kupić sobie kilogram gumy za 6 dyszek:) Ale mało tych rzeczy i szkoda, że tak chwilowo to trwa, to chiosów już nie ma, podobnie jak tą Pepsi? A teraz tylko będzie Dosia, gumy i konserwa z tej akcji "20 lat minelo"?
Opublikowano 2 lipca 20159 l Konserwa chyba z tego wszystkiego najlepsza przynajmniej smakuje jak powinna smakować i ma sporo mięcha.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Autor Mejm, masz to w linku wyżej, stronę Biedronki. http://www.psxextreme.info/topic/109672-produkty-z-biedronki/page-10?do=findComment&comment=3476853 Edytowane 2 lipca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 lipca 20159 l taccos zdecydowanie nie. Co do Chio, jak pisałem że to smak z dzieciństwa to tylko ich spróbowałem. Jednak po kilku garsciach to tak jak pisaliście podobny smak do crunchipsów. No i kart z dragonballa nie ma. Kupię dziś turbo gumy. Mam nadzieję że auta takie jak kiedyś. A guma to w sumie mało ważne i tak często ją wrzucałem, kupując dla samego obrazka. Edytowane 2 lipca 20159 l przez Cosmos