Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja piję często różne smaki, espresso jest akurat najbardziej gorzkie, ale ma najwięcej kofeiny. Ogólnie te kawy są bardzo dobre, jeden z moich ulubionych produktów w biedronce. Kiedyś je  wycofali i znowu wróciły.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

@krupek mnie jeszcze ani razu nie pogoniło a mam wrażliwy żołądek, może to coś innego było? Zresztą po kawie to niektórych goni, warto mleko wtedy dawać do niej.

Przypomniałem sobie jak smakuje to Macchiato... jak rozpuszczone Kopiko

kopiko.jpg

Opublikowano

No ja właśnie kawę zawsze czarną pijam. Takie napoje mleczne z kawą mi chyba nie służą.

Opublikowano
  • Autor

Mam tak samo jak Ty krupek, po kawie z mlekiem. :lapka: 
Chyba ogólnie po mleku.

Opublikowano

Po czarnej też mnie trochę goni, ale jak wypiję zaraz po posiłku, na przykład rano. Dlatego rzadko wychodzę po śniadaniu z domu bez wizyty na klopiku.

Opublikowano

Nie polecam Top Chipsów z Biedronki. Mocno się po nich puchnie.

Opublikowano

Po 3 paczkach dziennie, każde czipsy powodują nadmierne puchnięcie w okolicach twarzy,brzucha i dupy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak nie przepadam za tego typu wynalazkami [wolę owsiankę sobie zrobić], tak to jest pyszne.

295907df4564f279med.jpg

sorry za ''przewrócone'' foto ;f

Opublikowano

dobre sranie będzie

Opublikowano

Smak pamietam do dzis. Trzeba zweryfikowac.

Opublikowano

widze ze juz niby od tygodnia maja chio w ramach akcji ,probowal ktos? skok na sentyment czy serio chio paprykowe czy taccos smakuja jak w latach dziecinstwa?

Opublikowano

Poczytaj ostatnie strony tematu "chipsy". Ogolnie falszywy mesjasz.

Opublikowano

ponoc nie

Opublikowano

czytalem wlasnie :( lipa lipunia lipenka :(

Opublikowano

przecież teraz mają lepsze techniki emulgatorów i innych syfów niż kiedyś, więc w zasadzie już nic nie będzie smakowało jaki kiedyś, nawet ybana pomarańcza.

Opublikowano

no ale czytajac opinie o paprykowych chio i taccosach to nawet nie jest nieudana proba podrobienia tamtych smakow tylko cos calkiem innego zerujacego na legendzie dziecinstwa

jak bede w biedronce skumam kto im produkuje te chio, nie zdziwilbym sie jakby ci sami co ich top chipsy

znajac zycie z gumami turbo bedzie tak samo, akcja fajna bo fani sentymentu kupia, szkoda ze znowu to nieuczcicwa gra na uczuciach

Opublikowano

Mnie zastanawia, ze oferta na gumy jest wazna tydzien a tam chyba sa te obrazki z autami jak dawniej? Czy tylko sama guma? Bo jakby ktos chcial zbierac to chyba na kilogramy bedzie musial brac. A kg = 63zl xD

Opublikowano
  • Autor

Co to teraz jest kupić sobie kilogram gumy za 6 dyszek:)

Ale mało tych rzeczy i szkoda, że tak chwilowo to trwa, to chiosów już nie ma, podobnie jak tą Pepsi? A teraz tylko będzie Dosia, gumy i konserwa z tej akcji "20 lat minelo"?

Opublikowano

Konserwa chyba z tego wszystkiego najlepsza :) przynajmniej smakuje jak powinna smakować i ma sporo mięcha.

Opublikowano

Jaka konserwa? xD

Opublikowano

no teraz w promocji jest guma turbo, konserwa krakus i proszek dosia

Opublikowano

taccos zdecydowanie nie. Co do Chio, jak pisałem że to smak z dzieciństwa to tylko ich spróbowałem. Jednak po kilku garsciach to tak jak pisaliście podobny smak do crunchipsów. No i kart z dragonballa nie ma. Kupię dziś turbo gumy. Mam nadzieję że auta takie jak kiedyś. A guma to w sumie mało ważne i tak często ją wrzucałem, kupując dla samego obrazka.

Edytowane przez Cosmos