Opublikowano 17 stycznia 20178 l No w końcu! Limitka Zeldy zamówiona, można odetchnąć. Zaskoczyli ceną, mniej niż 400zł, najs.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l No w końcu! Limitka Zeldy zamówiona, można odetchnąć. Zaskoczyli ceną, mniej niż 400zł, najs. Bo zobaczyli jak ruch maja jak kupili konsole za tyle to zniżmy im zelde. xD
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Mam tak samo, napisałem im wiadomość z prośbą o scalenie zamówień. Jak odpiszą to dam znać
Opublikowano 17 stycznia 20178 l O to mi chodziło. Konsola za pobraniem, zelda na przelew ale na(pipi)alem. Ale balem sie ze konsol zabraknie
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Stałem się posiadaczem Switcha i Limitki zeldy nareszcie tyle czekałem
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jak wygląda sprawa z anulowaniem preordera? Nie będzie cyrków?Bo chce sobie zamówić ale w razie W chce mieć możliwość anulowania. Edytowane 17 stycznia 20178 l przez blakuś
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jak wygląda sprawa z anulowaniem preordera? Nie będzie cyrków? Bo chce sobie zamówić ale w razie W chce mieć możliwość anulowania. W KiGu nie miałem nigdy problemów. Nie musisz płacić od razu, więc tak naprawdę nic nie ryzykujesz.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Mam i ja kolekcjonerki nie bralem bo mnie nic z niej nie interesuje w europejskim wydaniu poza gra
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Eh, złamałem się i zamówiłem na KiGu, mam nadzieje że ustukam kasę do Marca :P
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Zamówienia za pobraniem mają taki sam priorytet jak płacone z góry? Wziąłem limitke Zeldy narazie bez konsoli bo wiadomo, że się nie uchowa do premiery.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Zamówienia za pobraniem mają taki sam priorytet jak płacone z góry? Wziąłem limitke Zeldy narazie bez konsoli bo wiadomo, że się nie uchowa do premiery. Ja miałem tak z Nintendo Mini - zamówiłem jak był pierwszy preorder w Lipcu, mogłem zapłacić do 2 tygodni przed premierią, jako że nie chciałem niepotrzebnie trzymać miejsce to anulowałem i nie było problemu. Myślę że nie będą segregować ludzi :D
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jutro o bodaj 23:00 naszego czasu Fire Emblem Direct Tune in on Wednesday, Jan. 18, at 2 p.m. PT / 5 p.m ET for a Nintendo Direct presentation focused on upcoming Fire Emblem titles. TITLES. Liczba mnoga. Edytowane 17 stycznia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Zamówienia za pobraniem mają taki sam priorytet jak płacone z góry? Wziąłem limitke Zeldy narazie bez konsoli bo wiadomo, że się nie uchowa do premiery.Taki sam. Brałem od nich limitke FE:F (danke Rayos) i dostałem dzień przed premierą.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Wszyscy co u nas w Powerplay zamówili zeldy po 209,99zł dostaną je za 209,99 - tak dla jasności :P