Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

No w końcu! Limitka Zeldy zamówiona, można odetchnąć. Zaskoczyli ceną, mniej niż 400zł, najs.

Opublikowano

No w końcu! Limitka Zeldy zamówiona, można odetchnąć. Zaskoczyli ceną, mniej niż 400zł, najs.

Bo zobaczyli jak ruch maja jak kupili konsole za tyle to zniżmy im zelde.  xD

Opublikowano

Stałem się posiadaczem Switcha i Limitki zeldy nareszcie tyle czekałem  :banana:  :banana:  :banana:

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z anulowaniem preordera? Nie będzie cyrków?
Bo chce sobie zamówić ale w razie W chce mieć możliwość anulowania.

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Chyba ostatnią sztukę limitki zamówiłem, już nie ma :(

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to odsprzedam za 500zł  :rofl:

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z anulowaniem preordera? Nie będzie cyrków?

Bo chce sobie zamówić ale w razie W chce mieć możliwość anulowania.

W KiGu nie miałem nigdy problemów. Nie musisz płacić od razu, więc tak naprawdę nic nie ryzykujesz.

Opublikowano

...jak zwykle w (pipi)e z EK ::/

Opublikowano

Mam i ja kolekcjonerki nie bralem bo mnie nic z niej nie interesuje w europejskim wydaniu poza gra

Opublikowano

Eh, złamałem się i zamówiłem na KiGu, mam nadzieje że ustukam kasę do Marca :P

Opublikowano

Zamówienia za pobraniem mają taki sam priorytet jak płacone z góry? Wziąłem limitke Zeldy narazie bez konsoli bo wiadomo, że się nie uchowa do premiery.

Opublikowano

Zamówienia za pobraniem mają taki sam priorytet jak płacone z góry? Wziąłem limitke Zeldy narazie bez konsoli bo wiadomo, że się nie uchowa do premiery.

Ja miałem tak z Nintendo Mini - zamówiłem jak był pierwszy preorder w Lipcu, mogłem zapłacić do 2 tygodni przed premierią, jako że nie chciałem niepotrzebnie trzymać miejsce to anulowałem i nie było problemu.

Myślę że nie będą segregować ludzi :D

Opublikowano

Jutro o bodaj 23:00 naszego czasu Fire Emblem Direct

logo_ndirect.png

Tune in on Wednesday, Jan. 18, at 2 p.m. PT / 5 p.m ET for a Nintendo Direct presentation focused on upcoming Fire Emblem titles.

TITLES. Liczba mnoga. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Decyduje kolejność zamówień, potwierdzone info :)

Opublikowano

Taki sam. Brałem od nich limitke FE:F (danke Rayos) i dostałem dzień przed premierą.
Opublikowano

Wszyscy co u nas w Powerplay zamówili zeldy po 209,99zł dostaną je za 209,99 - tak dla jasności :P