Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ty jesteś z powerplay? jesus, nie wiedzialem :D W TAKIM RAZIE PRIV bo chyba bede mial sprawe

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Rayos tyle na forum i nie wie kto jest kto :reggie:

Tak szybko piszecie, tak szybko zeldy znikaja ze mi przegladarka nie wyrabia z odswiezaniem, zaraz sie cos popsuje XD

Opublikowano

Wszyscy co u nas w Powerplay zamówili zeldy po 209,99zł dostaną je za 209,99 - tak dla jasności :P

Rozumiem, że prawilnie można przelać kasę kilka dni przed premierą?

Opublikowano

Widać jednak, że hype na sprzęt jest.

Oby nintendo tego nie z(pipi)alo.

Opublikowano

Wszyscy co u nas w Powerplay zamówili zeldy po 209,99zł dostaną je za 209,99 - tak dla jasności :P

kusisz kusisz  :/

Opublikowano

Do kiedy można opłacać preorder? Ewentualnie odbiór osobisty? :D

Opublikowano

Jasne, a czemu nie? 

Opublikowano

Jest i HD Market. Dodali niektóre ceny na sprzęt i gierki.

Konsola kosztuje 1 449,00 zł.

Opublikowano

Ale widzicie to? czujecie? Bańka pękła, każdemu szajba odbiła, każdy kupuje, gada, preorderuje i wariuje. Cudownie, Nintendo wkrocyzło z przytupem na nasz mały kraj, w HD Market podobno ciągle telefony o limitki zeldy, KiG pewnie nie nadaża z rejestrowaniem preorderów, cudownie, cudownie :fsg:

nawet Perez przegląda temat! :obama: 

Opublikowano

Jasne, a czemu nie? 

Ale:

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE PO UJAWNIENIU PRZEZ POLSKIEGO DYSTRYBUTORA OFICJALNEJ CENY !

To sa te ceny czy niem bo już sam nie wiem... 

Edytowane przez Climber

Opublikowano

Jest Zelda Limited w HD Market, cena 389zł. Szybko, brać, brać, brać! :)

Edytowane przez _A_

Opublikowano

Zamowione z odbiorem osobistym w razie czego jakby ktorys sklep sie wyłożyl :obama:

Opublikowano

Zelda LE w KiG to jednak był wyborny wybór. :D

Opublikowano

VGP rzucil gierki dzisiaj tez. Isaac dobra cena bo 54,90$ CDN, ale taka Zelda juz 80$ + wysylka 7,50$ i robi sie 280zł.

Powiem tak:

:banderas: Conquest :banderas:

Opublikowano

A co tam, preorder na Zeldę też złożyłem. Niech leży, jeść nie chce. Najwyżej... najwyżej anu-

xd

Opublikowano

W Ultimie znowu można zamówić Switche, tyle że za 1470zł. I nadal są do kupienia w KiG za 430. Chyba nie rzucili tych konsol aż tak mało.

Opublikowano

VGP rzucil gierki dzisiaj tez. Isaac dobra cena bo 54,90$ CDN, ale taka Zelda juz 80$ + wysylka 7,50$ i robi sie 280zł.

Szkoda, że Special Edition nie mają :/ Brałbym.