Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Spoko, on jeszcze nie skończył wymieniać.

Opublikowano

on może tak w nieskończoność, więc pewnie się już nigdy nie doczekamy nowego posta od niego bo skoro

List<String> writeZeldaGOTYOpenWorldFeatues()

{

List<String> list = new List<String>();

while(true)

{

list.add(CoolFeatureFromClimbersMind);

}

return list;

}

petal w funkcji bedzie dzialac w nieskonczonosc, nie da rady nam opublikowac zawartosci listy list :lapka:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Juz kiedyś o tym pisałem że zrobienie zeldy w otwartym świecie to patologia i pomyłka, gra wyglada swietnie ale ten otwarty świat mogli by sobie wsadzić w du,pe

Opublikowano

Jak ktoś chce bundle Switcha z grip+Zelda za 360 ejro 

https://www.amazon.fr/Pack-Nintendo-Switch-paire-Joy-Con/dp/B01MZAF5BB/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1485263960&sr=1-4&keywords=nintendo+switch

W Szwecji Switch bije Preordery ps4 na premiere 

Na dodatek ceny spadają i pojawiają się packi. 

Edytowane przez Climber

Opublikowano

Hype opadł, nikogo już ta konsola nie interesuje.

Opublikowano

Dokładnie, teraz czekamy na Xbox Scorpio i PS5.

Opublikowano

Gamespot zaczął sprzedawać headset pod Switcha. Co najciekawsze, headset jest opisany jako podpinany prosto pod Switcha a nie do telefonu, więc może przed premierą wyjdzie że appka do telefonu to tylko dodatek? W sumie dobrze by było bo na razie dobrą usługą sieciową to Switch nie może się pochwalić....

http://www.gonintendo.com/stories/272642-pdp-s-afterglow-lvl-3-headset-for-switch-leads-to-more-voice-chat

Opublikowano

Predziej czy pozniej ta apka musi sie poajwic na Switchu bo chyba nawet sredniowieczne chinczyki nie sa takie glupie zeby trzymac to tylko na telefonie i jeszcze kazac za to placic xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Predziej czy pozniej ta apka musi sie poajwic na Switchu bo chyba nawet sredniowieczne chinczyki nie sa takie glupie zeby trzymac to tylko na telefonie i jeszcze kazac za to placic xd

Slyszałem, że sa tacy co i 50$ miesiecznie dawali :cool:

Opublikowano

To co? 

Miesiąc jeszcze.

Ktoś brał coś, poza Zeldą? Arsmów i 1-2 nie biore, niedlugo bedzie po 60zl i tak bym za duzo nie gral w to.

Bomberman mnie kusi, ale nigdzie nie ma w PL.

Miałem brać procontroler, ale odpuściłem. Dam radę bez i 300 zl to sporo.

Pokrowiec zamówiony, i myślę o tej drugiej ładowarce.

A wy jak tam?

Opublikowano

Ja cały czas mam dylemat, chyba jednak na razie odpuszczę sobie i poczekam jak się sytuacja rozwinie, może w okolicach wakacji jak już Zeldy na allegro ludzie rzucą jak będziesz Disgaea 5 i Mario Kart i może coś jeszcze ciekawego do tej pory, czekam na zapowiedz pokemonow. Inaczej na razie poczatkowy hype opadl.

Opublikowano

Szukam sponsora, w ostateczności sponsorki.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja tylko zelda kolekcjonerka, switch i pokrowiec.

Szkoda, że to nie amerykańska kolekcjonerka, bo pokrowiec ładniejszy i już w zestawie.

Ciekawe jaka będzie ta folia dodawana do pokrowca. Nigdy na ds/3ds'a nie zakładałem a tu mnie kusi. Ktoś wie czy to Hori czy coś innego?