Opublikowano 21 lutego 20169 l Jakiś zweryfikowany insajder zarzeka się, że NX wyjdzie w tym roku. Zelda wyjdzie na Wii U i NX, jeśli nie tego samego dnia, to wersja na NX chwilkę się opóźni. Ma dać dzisiaj więcej info.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Ta plotka bardzo mi się podoba. Typ zarzeka się że to 100% prawda Niech wydadzą choćby w grudniu, ale żeby w końcu wydali. Święta z nowym systemem Nintendo i świeżutką Zeldą...
Opublikowano 22 lutego 20169 l Ta plotka bardzo mi się podoba. Typ zarzeka się że to 100% prawda Niech wydadzą choćby w grudniu, ale żeby w końcu wydali. Święta z nowym systemem Nintendo i świeżutką Zeldą... Ojej. Święta, choinka, karpik i świeża konsola Ninny ze świeżą Zeldą... Czy jest coś piękniejszego?
Opublikowano 22 lutego 20169 l Akurat o NX nic nowego nie napisał, tylko o 3DSie i dużych wydatkach na marketing w 2016.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Ta plotka bardzo mi się podoba. Typ zarzeka się że to 100% prawda Niech wydadzą choćby w grudniu, ale żeby w końcu wydali. Święta z nowym systemem Nintendo i świeżutką Zeldą... Ojej. Święta, choinka, karpik i świeża konsola Ninny ze świeżą Zeldą... Czy jest coś piękniejszego? To byłyby piękne święta i z checią taki zestaw na święta bym sobie sprawił, czekam......
Opublikowano 29 lutego 20169 l Tym razem Geno postanowił podzielić się zdobytymi informacjami na temat Nintendo NX. Tak prezentują się szczegóły: Urządzenie posiada bezprzewodowy adapter HDMI, który pozwala na podłączenie się do każdego telewizora/monitora ze standardowym wejściem. Sprzęt korzysta z udoskonalanej technologii streamingu znanej z Wii U i dzięki temu wyświetla na ekranie TV obraz o wysokiej rozdzielczości. Inżynierowie zdecydowali się na synchronizację Bluetooth, dzięki której podłączymy sprzęt do wielu smartfonów i tabletów. Nowoczesne analogi, które pozwolą doświadczyć zupełnie nowych wrażeń – po dobiciu przez bohatera do ściany analogi mogą wrócić na drugą stronę. Możliwość odbieranie połączeń telefonicznych i wiadomości tekstowych na ekranie NX. Specyfikacja zbliżona pod względem mocy do Xboksa One. Bardzo proste przenoszenie gier z PlayStation 4 i Xboksa One. Podobno nie wymaga wielkie pracy i jeden z deweloperów third-party wspomniał, że jest to „najprostsze urządzenie jakie kiedykolwiek zostało opracowane. Wystarczy wziąć swój kod, przetworzyć go i działa.” Pokemon GO ma zaprezentować przykład funkcji społecznościowych, które pojawią się w NX. Rozgrywka sieciowa, AR oraz StreetPass na zupełnie nowym poziomie. Mocą sprzętu jest łatwość korzystania i użyteczność.Pod względem wyglądu sprzęt ma wyglądać jakby „Samsung i Nintendo 2DS urodziły dziecko”. System operacyjny Nintendos jest bardzo mocny i posiada wiele nowoczesnych funkcji. Ponadto pojawiły się kolejne plotki dotyczące nowej Zeldy. Gra ma pojawić się na dwóch urządzeniach – Nintendo Wii U i Nintendo NX. najbardziej mnie dziwi to podobieństwo do 2DSa/samsunga bo to sugeruje jednak coś przenośnego, zarazem z funkcją niczym PSV TV tylko jeśli to ma miec moc XO to pewnie bateria będzie trzymać 6minut. o ile w ogole to bedzie miało opcje przenośnej konsoli i użytku bez prądu. może poprostu będzie małe
Opublikowano 29 lutego 20169 l Czyli plotki z nowego źródła nadal potwierdzają hybrydę. Jeśli tak to by to miało wyglądać, to może być goty sprzęt. Ale też osobiście nie wyobrażam sobie przenośnego urzadzenia o mocy X1. Chyba, że wielkości padleta Wii U z akumulatorem w plecaku do noszenia
Opublikowano 29 lutego 20169 l Dlaczego. Tak. Twierdzisz. EDIT aaa szkoda nerwów... Edytowane 29 lutego 20169 l przez Rayos
Opublikowano 29 lutego 20169 l Dlaczego. Tak. Twierdzisz. EDIT aaa szkoda nerwów... Przeczytaj sobie na głos niektóre punkty.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Przeczytałem to pare razy Gifaro. I wiem, że cześć z nich wydaje się nieprawdopodobna. Dlatego podchodzę do tego z dystansem, ale również z lekką dozą zaufania, bo koleś od tego info już wielokrotnie udowadniał, że wie co mówi.
Opublikowano 29 lutego 20169 l To jest fake niestety. Poza tym urządzenie przenośne o mocy x1 ile wytrzymałoby na baterii? xD
Opublikowano 29 lutego 20169 l No pewnie mało, dlatego to jest najmniej prawdopodobne jeśli nie praktycznie niemożliwe, żeby działało choćby parę minut Edytowane 29 lutego 20169 l przez Rayos
Opublikowano 29 lutego 20169 l Przeczytałem to pare razy Gifaro. I wiem, że cześć z nich wydaje się nieprawdopodobna. Dlatego podchodzę do tego z dystansem, ale również z lekką dozą zaufania, bo koleś od tego info już wielokrotnie udowadniał, że wie co mówi. Koleś czyli kto...?
Opublikowano 29 lutego 20169 l czyli taki jeden, co przewidział specyfikację PS4, czy nowe Pokemony. Ogólnie jestem sprzętem zainteresowany, wreszcie jakaś nowość w tej erze remasterowych kotletów.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Geno. koles ktory przewidzial/wyciagnal info o roznych rzeczach ktore sie potwierdzily http://gonintendo.com/stories/253000-rumor-the-motherload-of-nx-rumors-surface-hardware-ability-s?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Opublikowano 29 lutego 20169 l To jest fake niestety. Poza tym urządzenie przenośne o mocy x1 ile wytrzymałoby na baterii? xD no mocniejsze ultrabooki od xb1 wytrzymuja po 14h.Dadza wylana baterie i bedzie git. To ze twoj dual trzyma 3h to jest zupelnie inna sprawa i MAKSYMALNE ciecie kosztow. A tak serio to na dobra baterie i wiecej niz 3h nie ma co liczyc, nintendo i tak stracilo mase kasy na wiiu
Opublikowano 29 lutego 20169 l tylko że ultrabooki jesą zwykle spore, a napewno większe niż połączenie 2dsa z samsungiem (tele? tablet?)
Opublikowano 29 lutego 20169 l tylko że ultrabooki jesą zwykle spore, a napewno większe niż połączenie 2dsa z samsungiem (tele? tablet?) mogliby zrobić coś wielkości padleta i też byłoby spoko IMO