Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Golf wygląda super.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

z Indie - Golf i Steamworld Dig 2 z datą premiery pozamiatało resztę. No i końcówka PETARDA.

Opublikowano

Dużo cudownych gierek. Jak można KRZ nazywać śmieciem :/

Opublikowano

WALE KÓRVA KONIA

https://youtu.be/ExyD006H-dM

:sexkonik: uwielbiam beat em upy

Właśnie widzę ze jest na steam to moze sobie sprawdzę

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie dobre, zagrałbym w coś z prawdziwego zdarzenia, jak za starych czasów w budzie, Punisher czy Vendetta były mega :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Fajnie że Kentucky Route Zero wyjdzie na Switcha, ale trochę bez sensu wypuszczać nieskończoną jeszcze grę. KRZ ma na razie tylko 4 akty a na piąty nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać (przerwa pomiędzy 3 i 4 aktem który wyszedł w tym roku wynosiła uwaga 2 lata!).

Opublikowano

super meat boy forever :banderas:

steamworld dig 2 :fsg:

golf story :obama:

shovel knight :sexkonik:

yono :notbad:

wulver blade :exact:

nine parchement :shieeet:

poly bridge :dance: 

brakowalo zapowiedzi owl boya, stardew valley, hollow knighta ale powyzsze rekompensuja :) 

Fajnie że Kentucky Route Zero wyjdzie na Switcha, ale trochę bez sensu wypuszczać nieskończoną jeszcze grę. KRZ ma na razie tylko 4 akty a na piąty nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać (przerwa pomiędzy 3 i 4 aktem który wyszedł w tym roku wynosiła uwaga 2 lata!).

na directcie mowil koles przeciez wyraznie, ze na switcha wyjdzie razem z dlugo oczekiwanym piatym, ostatnim aktem. 

Opublikowano

Nie oglądałem directa, ale jeśli to prawda to :banderas:

Opublikowano

Cały czas czekam tylko na Stardew Valley I Hollow Knight :gayos:

Opublikowano

Swietne to.. Czekam na Takeover.

Opublikowano

z tej listy jara mnie poki co tylko nine parchments

gdzie jest half life 3 i zelda breht 2 ja się pytam

Opublikowano

stardew podadza date jak przejdzie testy u nintendo ;) w tym tygodniu maja im wyslac do testow. przeczuwam premiere w ciagu najblizszych 2 miesiecy 

Opublikowano

gry do konta. konto może być podpięte pod max 1 konsolę, jak odepniesz konto od poprzedniego switcha to tak, mozesz bez problemu podpiąć swoje konto na nowym i pobierać gierki 

Opublikowano

No przecież prawie skończona gra była, przenosili ją na X360 i wywalili się na ostatniej prostej

Opublikowano

No przecież prawie skończona gra była, przenosili ją na X360 i wywalili się na ostatniej prostej

moze wlasnie na sterowaniu xD

Opublikowano

Mniam, mniam niezły kąsek ! chociaż jakby przenieśli wieśka trzeciego to już bym był bardzo zadowolony  :)

Opublikowano

Ej dobra typy, bo raz po raz coś ktoś pisze o community i Discordzie, a ja nie widzę tutaj żadnego tematu, żadnych linków czy coś. Ja jestem ślepy czy coś, że tego nie widzę nigdzie?

Odpowiem sobie sam: jestem ślepy. Sprawy nie było :lapka:

http://www.psxextreme.info/topic/116016-forumkowy-discord-server/

Opublikowano

2fast4ya ;/

Sugerowałbym moderacji podpięcie czy coś. Inne konsole mają nawet całe działy dedykowane online, tutaj jeszcze tego nie ma, no ale jak jest jakieś forumkowe community to może trochę widoczności by się przydało.