Opublikowano 13 września 20177 l Ps. pisałem że Skyrim w listopadzie BETHESDA JAK ROZ(pipi)IA Edytowane 13 września 20177 l przez hav7n
Opublikowano 13 września 20177 l Wyglada ślicznie, ale fanem BD nie jestem. No nic, trzymam rękę na pulsie.
Opublikowano 13 września 20177 l Zrobiliby DQ 7 i DQ 8 na switcha w fajnej rozdzialce i pelna muzyka.
Opublikowano 13 września 20177 l Tak czy siak, lipa, że ani jednej, świeżej, dużej zapowiedzi od Nintendo.
Opublikowano 13 września 20177 l Przecież oni te Directy robią co miesiąc-dwa, spokojnie, jest dobrze.
Opublikowano 13 września 20177 l Szkoda że na każdym direkcie nie pokazują świeżej zapowiedzi, byśmy mieli już zarys gier na switcha do 2040r.
Opublikowano 13 września 20177 l Seaside Kingdom wygląda świetnie, a gra może być ładniejsza niż Mario + Rabbids czego się nie spodziewałem