Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze mogą powiększyć ekran (jakaś energooszczędna matryca)...

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Albo zrobić go jako jedną bryłę ze składanym ekranem, coś bardziej przypominającego 3DS/DS. Tylko najpierw muszą zabić 3DSa bo się za bardzo będzie kojarzyć :-)

Opublikowano

Niektórzy to chyba bardziej czekają na nową rewizję switcha niż nowe Mario.

Opublikowano

Czyli jak Switch sie rozłoży to Game Over na dobre, cos jak HC mode z Diablo. I to niby jest konsola dla dzieci? :fsg:

Twarda konsola dla twardego mężczyzny.

Opublikowano

No niestety na razie tak jest. Nie ma żadnej chumry, lokalnej kopii na SD, System Transfer, kopia na PC. Nic nie można przenieść. Ba, podobno serwis przynajmniej na początku nie mógł nic z tym zrobić, nie wiem czy tak jest dalej. Tak trochę wychodzi, że założenie było takie: mamy BOTW, nie mamy gotowej konsoli. Zróbmy ją tak, żeby chodziło BOTW a resztą dopiszemy później. No i tak na razie zostało i jakoś się kręci a sukces chyba ich samych zaskoczył. Zobacz, że przesunęli premierę tego online. Myślę, że wynika to nie tylko z technicznych niedoróbek ale z chęci opchnięcia jak najwięcej Snesów mini. A potem już uruchomią to nieszczęsne VC na Switchu.

Opublikowano

Z Save to nie wiem jak w EU ale gdzieś na Reddicie widziałem temat, że koleś odesłał Switcha do naprawy -> wymienili mu na nowego -> podpiął swoje konto na nowym -> przy odpaleniu Zeldy miał możliwość pobrania zapisu z zepsutej konsoli. 

Opublikowano

Serwis jest w stanie przegrać wszystkie savey, problem polega na tym że w PL dystrybutor oraz sklep szybciej wymieni ci konsole na nową niż odpowiedz z serwisu przyjdzie. Ja doświadczyłem tego w Saturnie gdzie po 14 dniach otrzymałem zwrot kasy, a kolega w x-kom dokładnie po 14 dniach taka sama sytuacja. Na reddicie i na forum Nintendo w US jest wątek na ten temat.

Opublikowano

Kermit: ten Cuphead to stream z PC. Nie po to człowiek Switcha kupuje, żeby się bawić w jakieś streamy jak z Vitą i PS4.

Opublikowano

a co ty chciałeś exa od ms na switcha? xD

Opublikowano

poza tym ta apka do streamowania pewnie nigdy nie wyjdzie :kaz: no taki news o niczym dżabo rzuciłeś, chyba to się łapie pod łamanie regulaminu i KARĘ 

Opublikowano

jakie lamanie regulaminu poyebalo juz? poczysc lepiej posty nic nie wnoszące w newsach

ludzie robia apke na switcha i wrzucili screena, a moj komentarz z przymrużeniem oka potraktowaliscie jak oficjalna zapowiedz xd

Opublikowano

poszedł raport za guwnonewsy

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

xD jak sie striggerował 

do do @kermit było oczywiście 

Opublikowano

Bana mu!

Opublikowano

Wszystkim bana! Zamknijmy dział Nintendo od razu najlepiej :D Dajcie spokój ludziska. 

Opublikowano

;-) Swoją drogą ten Cuphead bardzo fajnie się prezentuje. Nie wiem jak rozgrywka ale klimat starych animacji zachowany idealnie, jak Disney ze swoich początków.

Opublikowano

z rayosa czasem diabel wychodzi gdy ma w tym dziale moderke, czuc ze wladza go podnieca

Opublikowano

Kupiłem pada do switcha i uważam że jest świetny, w miare duży, dobrze leży w dłoni, przyciski spore itd