Opublikowano 9 stycznia 20187 l Fire Emblem Mutiny - 5.4.2018 Fire Emblem Mutiny Special Edition w/ Hizir and Bontessa amiibo, soundtrack CD and coin - 5.4.2018 Purple and Gold Joy-Cons - 5.4.2018 BoxBoy! Collection - 1.26.2018 Bayonetta 2 + Bayonetta 1 - 2.16.2018 Yoshi's Pop-Up - 3.9.2018 Street Fighter: 30th Anniversary Collection - 5.18.2018 Kirby Star Allies - 6.8.2018 Pink Joy-Cons - 6.8.2018 Dark Souls - Summer Lost Sphear - 1.23.2018 Dragon Quest Builders - 2.9.2018 Final Fantasy XV - Summer Noctis, Prompto, Ignis and Gladiolus amiibo - Summer Nier: Automata - Fall Octopath Voyage (previously Project Octopath Traveler) - 9.9.2018 Octopath Voyage Special Edition - 9.9.2018 GTA V - FallDon't expect Pokemon, Smash Bros, Animal Crossing, Pikmin or Metroid news. Plotki z karakana, ale wiecie jak to jest w tym bagnie, różnie bywa.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Dobrze ze to wkleiles to trochę mnie ostudziles ze faktycznie może takie (pipi) być z tego directa. Xd No bo co - skakać do góry z portu ds czy gta v? Z nier? To chyba tylko Ficuś nagle by pokochał bo switch, a na ps4 nie wypada mu grać.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Były plotki, że Direct będzie 11 stycznia, ale nadal czekamy na ich oficjalne potwierdzenie. Moje przewidywania to: - demo Bayonetty 2 (to samo co na WiiU) zaraz po prezentacji - jakaś mała gra od Nintendo do eshopa na styczeń - tutaj może się sprawdzić Box Boy! Collection albo port Mother 3 - z jednej strony to byłaby sensacja, z drugiej byłby to jednak port z GBA - Fire Emblem - trailer + data oraz wersja kolekcjonerska - Yoshi lub Kirby w marcu/kwietniu - Project Octopath Traveler - finalna nazwa + data - przynajmniej jeden tytuł 3rd party - jedno nowe IP Nintendo (żebyśmy oswajali się z nim przez jakiś czas tak jak z Arms) - w Japonii dodatkowo Mario + Rabbids i pierwsze spojrzenie na Dragon Quest 11 w wersji na Switcha Jeśli chodzi o marzenia to dodatkowo chciałbym przynajmniej jedno z tych: - Pikmin 4 - VC z Gamecube - Wonderful 102 lub Viewtiful Joe 3 robiony przez Kamiye - powrót 1080, Wave Race lub F-zero - DLC do MK8 Deluxe
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Przenośne Dark Souls Przenośne GTA V Nier automata pięknie, cudownie, jaram się 18 minut temu, XM. napisał: Dobrze ze to wkleiles to trochę mnie ostudziles ze faktycznie może takie (pipi) być z tego directa. Xd No bo co - skakać do góry z portu ds czy gta v? Z nier? To chyba tylko Ficuś nagle by pokochał bo switch, a na ps4 nie wypada mu grać. ja się jaram.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Jeżeli faktycznie direct ma być jutro lub w poniedziałek to chyba powinni go już zapowiedzieć.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Jak Final czy GTA (choć 5-tka spokojnie może wyglądać lepiej na Switchu niż na PS3 i X360) mi ogólnie zwisają tak z chęcią Soulsy na Switcha przygarnę.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Diddy Kong Racing 2 - 1080 Snowboarding K2 - Gameplay z MP4 -- tak to widzę.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Widać, że Direct oczekiwany ze wszech miar. Pojawiają się już nawet przewidywania do Directa, który jest tylko przewidywany. Zjawisko zrozumiałe, bo na Słyczu "nie ma gier" (których się już nie ograło, a chciało ). Najgorszym scenariuszem (dla mnie) może być zapowiedź kolejnych portów z WiiU, które zaprzepaszczą wydanie nowych kontynuacji w najbliższym czasie (patrz: Fast RMX, Mario Kart 8, Pokken, Lego City Undercover?, Rayman Legends?, etc). Oczywiście nadzieja umiera ostatnia i osobiście czekam na nowe produkcje i niespodziewajki, które są bliżej wydania niż dalej. 12 godzin temu, Velius napisał: Według obrazka wyskoczą z SMT #FE z Wii U Gra zacna. Może wreszcie bez durnej cenzury, bez zmian w grze, i ze wszystkimi dodatkami? Ile ja się namęczyłem na WiiU, żeby spatchować tę gierkę...
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Final Fantasy XV? Ta gra niedomaga na zwyklym ps4, to by wygladalo jak Xenoblade na 3ds.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l 52 minuty temu, Shen napisał: Final Fantasy XV? Ta gra niedomaga na zwyklym ps4 Mógłbyś przestać pisać takie bzdury? Edytowane 10 stycznia 20187 l przez planeswalker
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Ważne by cały Direct nie był poświęcony tylko nowym ubraniom i postaciom do Anima Crossing Pocket Camp i będzie dobrze.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Panowie, kubeł zimnej wody na głowę czas wylać, bo jutrzejszy dajrekt z petardami, raczej się już nie odbędzie. Plotki ploteczki, a w konsekwencji Hors Siet. Obym się mylił.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l https://www.ppe.pl/news/55802/nintendo-direct-nadciaga-gamestop-opublikowal-wiadomosc-przed-czasem.html Edytowane 10 stycznia 20187 l przez Arm9_Team
Opublikowano 10 stycznia 20187 l ten direct urasta powoli do wiekszej rangi jesli chodzi o hype niz wiele flagowych konferencji podczas e3 xd
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Ja tam czekam cierpliwie, będzie to będzie, nie będzie to sobie najwyżej z głowy włosy powyrywam.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l 18, zazwyczaj gry z direct pokazują się albo tuż po nim albo tyg po, a tydzień wcześniej to jutro czyli 11... NINTENDO DIRECT JUTRO!!!