Opublikowano 11 stycznia 20187 l kirby wow remaster donkey kong z wiiu wow no to u mnie luty bayo, marzec kirby, maj donkey kong widac ale ze ostro zapychaja plan jednej premiery miesiecznie remasterami
Opublikowano 11 stycznia 20187 l lol xD CO TO NINTENDO Jaram sie Soulsami port donkeya super hyrule warriors super, po huia kupowalem na 3DSa jak sprzedawalem na Wii U musze na 3dsa teraz sprzedac twewy bardzo spoko, no ale... ogolnie to tak mocno srednio, hajpowali i wyszlo jak zwykle
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Ogólnie to dla mnie wyszło (pipi). HW ograne i jest to średniak, DK zrobione 100% na wii u, DS organy tyle lat temu że aż nie pamiętam, kirby dobre i na + i tyle, ale konsola będzie leżeć i zbierać kurz. Byle do e3... Edytowane 11 stycznia 20187 l przez XM.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l gierki rewelka ale ilosc remasterow OGROMNA, zapychaja lineup remasterami no i nic na druga polowe roku wiec pewnie dopieo przy e3 odslonia karty co po czerwcu - pewnie fire emblem, yoshi i cos jeszcze tam trafi (moze pokemony, moze bayo3, moze mp4)
Opublikowano 11 stycznia 20187 l no ja tam poczekam tylko na donkeya (na wii u jak to wiadomo, prawie nie gralem), DS czekam z benizem w reku a hyrule warriors... gralem na wii u, gralem na n3ds, zagram i na switchu ale reszta slabo, nawet kirby ani TWEWY mnie nie porwalo.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Teraz, XM. napisał: No line up dla osób które pominely wii u, te osoby będą szczęśliwe. Potwierdzam
Opublikowano 11 stycznia 20187 l dla osób co przespali wii u, no to spoko, Donkey Tropical freez spoko, ale mam ograne, tak samo pokken. Fajne dlc do Mariana i Królików i Mario odyssey. Mario Tennis meh, reszta Ys mnie nie jara, kirby tez średnio. Solsy XD no jak ktoś nie ograł jeszcze tego to spoko. No i jak ktoś lubi grać w soulsy to spoko, nie wiem, wstępnie wbite.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l do mnie lineup swietny bo w pierwszej polowie roku dostane fenomalne bayo2 i donkey kong czyli jedne z moich gier z topu listy najbardziej chetnych do zagrania gier ever ale jak ktos mial wczesniej wiiu to xdddd i czekanie do e3 Teraz, ragus napisał: Ten Tenis z trybem RPG o (pipi) tak A JAKA TRAWA po golf story tez to bede lykac bez popity, a tu jeszcze grafika i robi to samo nintendo xd
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Kirby 16 marca, Donkey Kong w Mario + Rabbids, Story Mode w Mario Tennis (Czyżby wreszcie powrót do Mario Tennis RPG?), Tropical Freeze (ograny na WiiU, ale biorę, bo byl genialny), TWEWY, Dark Souls, Hyrule Warriors..a to tylko Mini Direct.. czuję, że w lutym/ marcu dostarczą jeszcze bardziej
Opublikowano 11 stycznia 20187 l DLC do Mariana żenada. Chowanie balonika w 2018 Soulsy, Kirby i DLC do królików day one. Nad tenisem pomyślę.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Wspaniale wiadomosci Zayebiste update do SMO z chowaniem balonów, bedziemy robic impreze na discordzie i chowac balony po pijaku. (na cholere to komu to ja nie wiem, moze jak sie ma dziecko 5 lat to fajne xd) YS VIII - jezeli to tylko pelnorawna wersja z PS4 (a nie Vity) to biore day one limitke po raz drugi bo gierka SZTOS i ogra sie jak czlowiek na kibelku. Hyrule Warriors Remastered - kupilem na 3DS ostatnio ale swietne info, bardzo chetnie ogram sobie na switchu Dark Souls Remastered - Ciekawe co znaczy "remastered" ale mialem cala seria jechac znowu no lepiej trafic nie mogli DK Tropical Freeze - NARESZCIE, ogra sie drugi raz, brakowalo mi tej gierki po pozbyciu sie Wii U, czekam na wiecej gierek z tej konsoli TWEWY Final mix - Martwi mnie sterowanie, bo to byla najwieksza zaleta tej gry i oryginalny system walki, no ale ma byc jakies nowe scenario wiec chetnie obadam Mario Tennis - Biore na premiere, swietnie sie zapowiada Kirby - Edytowane 11 stycznia 20187 l przez Velius
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 2 minuty temu, Arm9_Team napisał: Ej kuźwa, to jednak nie fejk. Lol. Też się wstrzymałem z wstawieniem, oglądam i myślę - coś tu nie gra, na szybko nikt by czegoś takiego nie spreparował w takim czasie:)
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Może Mario Tenis nie będzie już kupkowatą grą multi, wygląda spoko i chyba są tam jakieś pomysły na tryb dla samotnego nntendofaga. Dobrze, że za chwilę będzie większy Direct z zupełnie nowymi grami.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Teraz, pajgi napisał: Dobrze, że za chwilę będzie większy Direct z zupełnie nowymi grami. hm?
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 10 minut temu, Velius napisał: Wspaniale wiadomosci Zayebiste update do SMO z chowaniem balonów, bedziemy robic impreze na discordzie i chowac balony po pijaku. YS VIII - jezeli to tylko pelnorawna wersja z PS4 (a nie Vity) to biore day one limitke po raz drugi bo gierka SZTOS i ogra sie jak czlowiek na kibelku. Hyrule Warriors Remastered - kupilem na 3DS ostatnio ale swietne info, bardzo chetnie ogram sobie na switchu Dark Souls Remastered - Ciekawe co znaczy "remastered" ale mialem cala seria jechac znowu no lepiej trafic nie mogli DK Tropical Freeze - NARESZCIE, ogra sie drugi raz, brakowalo mi tej gierki po pozbyciu sie Wii U, czekam na wiecej gierek z tej konsoli TWEWY Final mix - Martwi mnie sterowanie, bo to byla najwieksza zaleta tej gry i oryginalny system walki, no ale ma byc jakies nowe scenario wiec chetnie obadam Mario Tennis - Biore na premiere, swietnie sie zapowiada Kirby - Smiesznie czyta się takie posty Jak dla mnie direct żenada, może im sodówka bije do głowy już i nie muszą się spinać bo konsola drukuje pięniadze wieć puszczają jakieś pierdoły dlc i remastery gierek z wii u No chyba, ze nazwa mini zobowiązuje i będzie coś konkretnego
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Tak, napalajcie się na większy direct zaraz xd taki hói jak słonia nos.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Czyli, że niby to wszystko?! A gdzie pełnoprawny Nintendo Direct?! Trochę jestem rozczarowany bo liczyłem jednak na coś z przytupem a wyszło jak wyszło.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Smiesznie czyta się takie posty Jak dla mnie direct żenada, może im sodówka bije do głowy już i nie muszą się spinać bo konsola drukuje pięniadze wieć puszczają jakieś pierdoły dlc i remastery gierek z wii u No chyba, ze nazwa mini zobowiązuje i będzie coś konkretnego Co jest w tym poscie smiesznego poza balonami?
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 3 minuty temu, pajgi napisał: Może Mario Tenis nie będzie już kupkowatą grą multi, wygląda spoko i chyba są tam jakieś pomysły na tryb dla samotnego nntendofaga. Dobrze, że za chwilę będzie większy Direct z zupełnie nowymi grami. No Mario Tenis wydaje się podążać wyznaczoną ostatnio przez Nintendo drogą starania się przy robieniu gierek, nie wyłączając spinoffów. Na 3DSie/WiiU byłby to ubogi Tenis z biednym multi, a na Switchu oczywiście pełnoprawny tryb RPG tak jak pan jezus powiedział. I like it.