Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

i tak się sprzedadzą w milionach sztuk 

pokemonom to by sie jednak przydal solidny restart. Black/White zrobiło to dobrze, nie rewolucjonizując przy okazji aż tak bardzo całej struktury gry, ale Pokemonom by się przydalo to co zrobili z Zeldą i Marianem 

Opublikowano

Narazie wyjdzie wersja na szybko przed swietami a w nastepne swieta wersja ULTRA juz bardziej dopracowana. Tak przynajmniej mysle.

Opublikowano

Kupiłem ponownie Switcha tym razem nowego:P doszło mi trochę punktów a stare niedługo tracą ważność. Da się to wymienić na coś sensownego jeśli nie ma się innych konsol od Nintendo?

Opublikowano

Trochę lipa bo widzę ,że część traci ważność do końca stycznia a gierki dodawałem w kwietniu. Szczerze nie rozumiem tej polityki. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Podejrzewam, że nikt do końca jej nie rozumie. Ja mam trochę tych monetek na swoim koncie, a mam zarazem 3DS'a, Wii U, i Switch'a, i też nie mam na co tego wydawać. 

W marcu mija rok od premiery Switch'a, i jak mnie pamięć nie myli to dwa lata od startu My Nintendo, i nadal się łudzę (choć już coraz mniej), że Nintendo zacznie coś dawać do Switch'a. Choćby głupie motywy, ale to raczej nastąpi, jak w końcu dadzą możliwość ściągania i dodawania nowych, ale do tego jest potrzebny jakiś konkretny update systemu...

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

raczej nie direct ale cos jutro ( u nas juz dzis o 23) ma Nintendo pokazac:

https://www.nintendo.co.jp/20180118/index.html

z twittera niny:

Tune in at 10pm UK time tonight to discover a new interactive experience for Nintendo Switch that’s specially crafted for kids and those who are kids at heart.

Już za niecałe 12 godzin nowe Joy-Cony z wiekszymi przyciskami, normalnym dpadem, nowe joy-cony z przyciskami jak z GCN, Virtual Console z grami z GCN dostepne RIGHT NOW :banderas: HAAAAAAJP 

Opublikowano

specially crafted for kids xddd

bedzie apka z dotykaniem dzieci albo specjalna linia pluszowanych amibo ekskluzywnych dla switcha

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

bedzie apka z dotykaniem dzieci

:| 

Opublikowano
19 minut temu, Rayos napisał:

Już za niecałe 12 godzin nowe Joy-Cony z wiekszymi przyciskami, normalnym dpadem, nowe joy-cony z przyciskami jak z GCN, Virtual Console z grami z GCN dostepne RIGHT NOW :banderas: HAAAAAAJP 

Rayos nie wiem co bierzesz ale odstaw to na dłuższy czas :potter:

Ciekawe czy nie będzie jakiegoś mini Directa z tą grą od chyba EA co ma różne pojazdy kosmiczne w formie zabawek do kupienia i będzie dostępna multiplatformowo ale Ninny lubi taki stuff.

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano
21 minut temu, Rayos napisał:

Przydałoby się, bo te małe guziczki to jednak są za małe, a już o krzyżaku nie będę wspominał. Brałbym z miejsca te nowe joycony jakby takowe wyszły.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Kup Pro Controllera. Ma wszystko czego potrzebujesz a do tego bateria wytrzymuje dłużej niż w Joy-Conach.

Opublikowano

Tyle, że ja 90% czasu gram w handheld mode także wiesz ;)

Opublikowano
5 minut temu, chrno-x napisał:

Ciekawe czy nie będzie jakiegoś mini Directa z tą grą od chyba EA co ma różne pojazdy kosmiczne w formie zabawek do kupienia i będzie dostępna multiplatformowo ale Ninny lubi taki stuff.

bardzo mozliwe ze to dzis pokaza - pasuje pod interaktywne i dla dzieci i duzych dzieci xddd

obstawiam ostra bede dzis poznym wieczorem, na bank bedzie to cos kontrowersyjnego no ale wiadomo rayos wierzy w VC xddd

Opublikowano

to Ubisoft pokazywał na E3. Jest możliwe, że o to chodzi i może się pokrywać z tweetami od pracownika Ubi.

@Ficuś ja nie wierze, nabijam się bardziej ;) 

Opublikowano

faktycznie to bylo od ubi a koles z ubi sie wczoraj podniecal tym co pokaza  xddd jeszcze ten dzisiejszy wpis ze interaktywne, dla dzieci i duzych dzieci

o jezu jaki wstyd ze z takiego czegos zrobia mini direct bleeee

Opublikowano

A więc Nintendo Kinect

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

faktycznie to bylo od ubi a koles z ubi sie wczoraj podniecal tym co pokaza  xddd jeszcze ten dzisiejszy wpis ze interaktywne, dla dzieci i duzych dzieci

o jezu jaki wstyd ze z takiego czegos zrobia mini direct bleeee

1 minutę temu, chrno-x napisał:

Mam, znalazłem!

no im dluzej o tym mysle, tym jesteb coraz bardziej przekonany, ze to o to chodzi xD ale czemu niby mialby internet od tego eksplodowac? przeciez to jakeis gonwo bedzie. moze chodzi o cos wiecej? 

Opublikowano

nintendo kinect i bede musial kupić drugiego switcha dla żony:/

Opublikowano

O dziwo mnie się to podoba.

Śmiga na Snowdrop Engine (czyli the Division i Mario + Rabbids)

Wygląda ładnie 

Ma niby jakąś historię do opowiedzenia 

Dodatkowy sposób na ściąganie kasy z ludzi za pomocą nowych statków i broni do nich. 

Opublikowano

@Rayos pewnie eksploduje z beki xddd na bank obstawiam ze o tej gierce bedzie dzisiaj te show - moze bedzie eksluzywna beta albo ogolnie zalatwili ze switch dostanie to jako exa

Opublikowano

no to by byla sroga beka. Nic to, pozostaje czekac do 23 ew. na jakies przecieki wczesniej :dunno: