Opublikowano 7 marca 20187 l Pokazywano już materiał na którym singiel wydawał się w porządku, z misjami i bossami, plus grę robi Camelot. Także porównanie do Smasha czy Mario Kart nietrafione.
Opublikowano 7 marca 20187 l jakis insajder kolejny: pracownik ubisoftu takie cos wrzucil na twitta wiec praktycznie potwierdzil, ze south park bedzie na switcha
Opublikowano 7 marca 20187 l Wreszcie. No dajcie cos wreszcie przeciez ja nawet 5 minut nie grałem na tej konsoli w tym roku bo taka Sahara.xd
Opublikowano 7 marca 20187 l no pierwsze polrocze 2018 jawi sie na razie jako przygoda dla kogos kto nie mial wiiu (bayo2+donkey) i lubi skladac kartony bo procz tego niewiadoma w postaci jakosci kirbiego czy mario tennis aces
Opublikowano 7 marca 20187 l Jeśli pokażą tylko coś z gier już zapowiedzianych (jak Mario Tennis), bądź z gier spodziewanych (jak Smash), to dla mnie żaden direct, oczekuję konkretnej zapowiedzi, coś od Retro, albo gameplay z Metroida, albo jakąś niespodziankę :). Edytowane 7 marca 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 7 marca 20187 l 5 minut temu, Kinoji napisał: Gameplay z metroida i info o pokemonach poprosze. Za szybko, te rzeczy to na 2019 zostaną. Edytowane 7 marca 20187 l przez _Be_
Opublikowano 7 marca 20187 l Z direct mini zainteresowała mnie jedna nowość, czyli Mario Tennis, i jeden port, czyli DKTF. Mam nadzieję, że na tym directcie (bez mini przed) będzie grubiej, musi być.
Opublikowano 7 marca 20187 l nawet taki byly klap jak ja wie, ze poksy zawsze zapowiadali osobno wiec jak juz to oglosza to na osobnym directie lub na e3 (tam tez pewnie najwczesniej pokaza cos z MP4) nie zapominajcie, ze e3 za trzy miesiace wiec dziala musza zostawic na tamte swieto a poksy, mp4 czy gra retro idealnie sie do tego nadaja
Opublikowano 7 marca 20187 l dobra to drugiego jpg'a z metroida poprosze tylko przepraszam. Edytowane 7 marca 20187 l przez Kinoji
Opublikowano 7 marca 20187 l Fire Emblem, pewnie dużo o Mario Penis i pewnie jakieś daty premier oczekiwanych przeze mnie indorów.
Opublikowano 7 marca 20187 l No tak nie ma co się napalać :). Ale przecież mogliby pokazać krótką zajawkę czegoś od Retro, a na E3 zostawić gameplay. Albo chociaż o płatnym online niech coś więcej powiedzą i o VC. Edytowane 7 marca 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 7 marca 20187 l Teraz, zdrowywariat napisał: No tak nie ma co się napalać Teraz, zdrowywariat napisał: Ale przecież mogliby pokazać krótką zajawkę czegoś od Retro, mi to wyglada na typowy przyklad napalania sie xd
Opublikowano 7 marca 20187 l Bo minęło 4 lata od ich ostatniej gry, a ja uwielbiam Retro, pierwszy Metroid to moje top3, a DKCR to najlepszy platformer 2D, więc cieszę się bardzo z portu DKTF i nie mogę doczekać, co pokażą, mocno w nich wierzę, bo Switch potrzebuje sztosa w tym roku na miarę Mario, czy Zeldy. Edytowane 7 marca 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 7 marca 20187 l Pokażą masę gó.wna które każdy ograł parę lat temu typu ds, d3, sp czy inne porty z dużych konsol i tyle. Nie ma co się napalać.
Opublikowano 7 marca 20187 l profil jednego z ludzi z retro na linkedIn uzupelniony, pracuja nad czyms z “narrative specializations in worldbuilding” and “non-linear storytelling” https://nintendoeverything.com/retro-studios-linkedin-profile-mentions-narrative-specializations-in-worldbuilding-and-non-linear-storytelling/
Opublikowano 7 marca 20187 l Nie liczę na pokazy Metroida, a tym bardziej Pokemonów, ale spodziewam się Fire Emblem, Kirby, Mario Tennis, POT, jednego portu (Smash albo Xeno X), kilku multiplatform(min. GTA V) oraz jedną niespodziankę (Pikmin 4 albo nowe IP), ale i tak będziemy źli, bo 3DS dostanie Zeldę 2D lub Mother 3 albo jedno i drugie Edytowane 7 marca 20187 l przez funditto
Opublikowano 7 marca 20187 l Ja tam się nie napalam. Mało ostatnio gram bo nie mam tyle czasu (a przyciągnęły mnie trochę książki i gry planszowe) a i tak za wyjątkiem Marca to w kwietniu łykam Wonder Boya w pudełku. Maj należy do kotletów w postaci DKa i DSa a mam jeszcze do nadrobienia backlog z zeszłego roku, wiec na brak gier nie narzekam (ale dotyczy to tylko mnie). Na porty kolejnych gier z Wii U również narzekać nie będę i z chęcią przygarnę Wind Wakera HD i Tokyo Mirage Sessions (czy jak to się tam zwało).
Opublikowano 7 marca 20187 l Pamiętajcie, ze to nie Direct Mini, więc musi być mocniejszy niż ten styczniowy. Zapomniałem, że jeszcze liczę na port Crash N.Sane Trilogy