Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Haha jak wyjdzie nowy metroid prime i okami 2 to zaczne chodzić w pampersach

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

jak chociaż jedna z tych megaton okazałaby się prawdą...

dajcie marzyć :D

Opublikowano

Żarty żartami, ale na samą myśl o V2... 8=======3

Opublikowano

W ostatnich latach najwięcej frajdy mamy z zapowiedzi i plotek niż z samych gier, więc, co mi tam: Marian Galaktyczny 3 i remake Chrono Triggera na 100%, tak czytałem na jakimś rumuńskim portalu.

Opublikowano

Niech to lepiej zapowiedzą szybko, bo jak tak dalej pójdzie to hype urośnie tak wielki, że niczym nie sprostają i wszyscy będą zawiedzeni.

Opublikowano

Zawsze znajdzie się jakiś nie-maruda.

Opublikowano

Ciekawe czy pokażą coś w tym tygodniu. Chyba za dużo już tych spekulacji i plotek.

Opublikowano

Co tydzień ta sama śpiewka.

Dziś pokażą. Na pewno w tym tygodniu. Za dużo plotek, spekulacji, no niech no już to pokażą, późno już!

Tydzień później się zapętla...

Tymczasem, NX Was zayebie exem w postaci Beyond Good & Evil reboot :banderas: 

Opublikowano

Akurat fani mario pewnie nawet o Jade nie słyszeli xD

Opublikowano

bo?

Opublikowano

Ciesze się, że wreszcie wyjdzie beyond. Grałem w og z 10 lat temu to nie wiele pamiętam i na częściowy reboot się zgadzam, jeszcze jak.

Opublikowano

czyli koło 16stej naszego czasu, si?

Opublikowano

To ma być 3-minutowe wideo, więc bardziej trailer niż teaser. Chyba faktycznie dziś się wszystkiego dowiemy :D

Opublikowano

Co za dzień :banderas:

Opublikowano

O ku.rva :obama:

Czyli dziś poznajemy oficjalna nazwę, wygląd i zapewne nowego Mario. Na resztę i więcej konkretów trzeba czekać na nowego directa pewnie jeszcze w tym miesiącu.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

O wielki padzie, to już dziś? Masakra!! Ale się jaram!!

Opublikowano

podajcie mi wygląd, gimmick i dajcie mi 10 sekundową zajawkę Mario Galaxy 3/Sunshine 2/128 i Okemi 2. Padnę na zawał ze szczęścia