Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Jeśli chodzi o Indie World to urzekły mnie 4 gry: Spiritfarer, Raji, Evergate i Inmost. Dziękuję za uwagę.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Children of Morta to tylko gra na raz. Nawet NG+ nie ratuje tej gry, a szkoda, bo potencjał gry był duży, a został zmarnowany.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Co do Indie World nikt nie zwrocil uwagi na kozackie wykonanie techniczne wielu gier? Dizajn to miazga w wielu z nich. Wiadomo juz cos o normalnym Directcie?
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Wg. wszystkich plotek (Jeff Grubb i Resetera) najprawdopodobniej będzie General Direct 28 sierpnia. U Nas pewnie w nocy z 27 na 28.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Stylowo gry od Nintendo są bardzo ładne, bo dział jakości czuwa No, w piątek podobno będzie Jakie megatony mogą się pojawić? Krążą plotki o Metroidzie 2D i oczywiście Mario 35th Anniversary Collection Shadow dropami Hollow Knight Silksong & Axiom Verge 2 bym nie pogardził
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Wierze w MP4, BotW i Bayo 3 z dobrym multi. Poza tym mysle ze Nintendo ma cos jeszcze w zanadrzu na premiere next genow. Np MPT dostepne w dniu Directa
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l A ja jakoś nie wierzę, że będzie coś mega na ten rok poza plotkowanymi porto-remasterami. Czyli pewnie Mario 3D i 3D world, NMH1, Skyward Sword. Do tego BD2 i NMH3 jak nie przesunęli. Za to pewnie reszta wejdzie w 2021, bo to już pora pokazać coś na przyszły rok. Trailerek BOTW2 i H1 2021 mniam.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l W dniu 22.08.2020 o 19:34, _Forum_ napisał(a): Wierze w MP4, BotW i Bayo 3 z dobrym multi. Poza tym mysle ze Nintendo ma cos jeszcze w zanadrzu na premiere next genow. Np MPT dostepne w dniu Directa Zejdź na ziemię. Edytowane 22 sierpnia 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Mi chodzilo o to ze wierze w pokazanie tych gier na Directcie a nie w to ze sie ukaza w tym roku xD Jasne nie liczac MPT, w to wierze ale w koncu to Metroid
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Jako nie posiadacz WiiU co by nie dali będę zadowolony jednak liczę na małą bombę w okolicy premiery nowych konsol.
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Ja jako posiadacz WiiU też chętnie wezmę porty z tej konsoli, bo gier na WiiU za duzo nie mam, a te które miałem strasznie mnie męczyły na padlecie. Btw łudzę się że Mario Collection to nie będzie jakieś prostackie troche lepsze tekstury i yolo. Ale znając Niny może tak być.
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l W sumie trzymam ten sprzęt głównie dla bayo 3 i zeldy. Ból jest taki że nie wiadomo kiedy to wyjdzie.
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l O co chodzi z MPT, ta gra jest gotowa do wydania na Switcha czy moglo chodzic o to ze jest gotowa ale na Wii?
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l W dniu 23.08.2020 o 08:52, XM. napisał(a): Jakie gry według płot mają wejść w te kolekcję? Ponoć będą te trzy: Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Nie wiem czy moja psychika wytrzyma porządny remake SM64. Chyba wybuchnę.
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l MPT bym zagrał, ale nie wiadomo czy to wyjdzie w ogóle Wg Imrana Khana, byłego pracownika Game Informer, MPT było gotowe w 2019, ale czy jest on wiarygodnym źródłem trudno powiedzieć Galaxy 2 jeszcze by się przydało w tej kolekcji jak dają już jedynkę Mario 64 oraz Sunshine nie grałem, ale przyjmę z otwartymi ramionami Skyward Sword HD też nie grałem (jedyna, która mnie ominęła oprócz jakichś wynalazków typu Link's Crossbow Training), ale być może puszą w 2021, bo wtedy wypada rocznica Zeldy
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l W dniu 23.08.2020 o 10:01, funditto napisał(a): Ponoć będą te trzy: Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy Mam nadzieję, że SMG2 też będzie, choćby później, osobno do ściągnięcia.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Switch Pro się szykuje: Oby. Jeszcze jakiś fajny zestawik i bateria lepsza.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Myślicie, że zapowiedzą na tym najblizszym directcie? No i jeśli to ma wyjść na początku 2021, to pewnie już z jakąś gra wykorzystująca jego moc. Może nowa Zelda (jak w przypadku Majora's Mask)? Nie no, za wcześnie. Edytowane 24 sierpnia 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Liczę, że będzie to po prostu nowy, stary Switch z jakąś opcją upscallingu obrazu do 1080p na handheldzie i 1440p na TV. Żadnych exów, może unikalny ficzery. No i ekran OLED poproszę.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Myślę, że najwcześniej zapowiedzą blisko końca roku. Chcą żeby im się na święta sprzedało to co mają teraz. Btw na switcha wychodzi też: Grałem w rotk chyba na psxie ostatnio i średnio pamiętam.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Jeżeli to prawda z tym switchem pro to zayebiście się cieszę że kupiłem litea za niewielką kasę i się nie wyebałem w szajs jakim jest zwyklak. Lite sobie zostawię, a obok niego stanie PRO mam nadzieję że bez takich wad jak do tej pory.