Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
23 minuty temu, funditto napisał:

Wolałbym Odyssey 2, ale Galaxy 3 też brałbym day one

W sumie jeden chooy, przydałoby się nowe Mario, choć ja i tak będę je miał w lutym :P. Jednak głupio tak zostawiać dwie części Galaxy, skoro wydali sequela to niech to domkną trylogią.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

W jednym roku dwóch duzych pewnie nie wypuszczą. Ta składanka teraz to jak by nie było starocie. W 2012 ma byc ten z Wii U wiec obstawiam ze cos więcej może wjedzie w 2022.

Opublikowano

Moim zdaniem to więcej, niż pewne, że najpóźniej na Święta 2021 dostaniemy nowe Mario, jeśli nie wcześniej. Skoro zaraz po premierze BOTW zaczęli dłubać przy sequelu to wierzę, że podobnie ma się sytuacja z hydraulikiem. Ale wątpię w sequela SMO, tak jak nigdy nie potrzebowało go SM64. Bardziej wierzę w SMG3, bądź 3DWorld2, czy znowu coś innego, oryginalnego.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Standardowe wydanie Ori na Switch  wyjdzie w grudniu :banderas:

Opublikowano

Te cover arty... pyszności :) Jak ktoś z forumka będzie zamawiał to koniecznie dajcie znać, chętnie podepnę się pod zam (amortyzując wysyłkę rzecz jasna). Bo to pewnie raczej poza EU, tak zgaduję.

Opublikowano

Ciekawe jaka cena będzie.@Amer możliwe że Dave będzie miał do zamówienia, jak nie to się zgadamy.

Opublikowano

Oki, odezwij się koniecznie. Ja to biorę na bank, z tonu wnioskuję że Ty także, więc fajnie będzie pokroić wysyłkę na plasterki. Dzięki! 

Opublikowano

Też się pisze jak coś.

Opublikowano

Na pohybel, na plasterki. Jak się wyklaruje co i jak to dajcie znać - jeśli cena nie będzie zabójcza, to też się podepnę.

@Dave Czezky deklaruje że będzie miał, więc może u niego kupimy.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

W nagłówku, wersja S sprzedała się w 6 milionach; w tekście, całkowita sprzedaż (wliczając wersję S) przekroczyła 6 milionów.

Ech, ci "dziennikarze", wszędzie to samo.

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Według nintendoenthustiast wersja na switch nie dołożyła zbyt wiele.

Opublikowano

Jednak jebac te ori xd - pudelko wycenione 40$/gra, więc za komplet 80 baksów słabo. 

Opublikowano
37 minut temu, XM. napisał:

Jednak (pipi)ac te ori xd - pudelko wycenione 40$/gra, więc za komplet 80 baksów słabo. 

Dobry wstęp przed grami na PS5:pawel:

Opublikowano
Jednak (pipi)ac te ori xd - pudelko wycenione 40$/gra, więc za komplet 80 baksów słabo. 
Gdzie takie ceny?
Opublikowano

Spodziewałem się takiej ceny; poczekam trochę i jeśli nie będzie zapowiedzi wydania EU, zamówię. Dobrze, że jest na VGP; darmowa wysyłka plus jeszcze żadnej paczki mi od nich nie oVATowali, a kupuję tam od ponad 10 lat.

Edytowane przez Dajzner

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
10 minut temu, Dajzner napisał:

@Dave Czezky Jest szansa na dobrą cenę w idealnym niebieskim?

Opublikowano

Takie małe pytanko gdzie można zobaczyć ilośc godzin spędzonych w danej grze, bo w moim profilu pokazuje mi tylko ile dni temu zacząłem w jakąś gre grać. chcial bym wiedziec ile godzin spedzilem w poszczególnych grach ?