Opublikowano 29 maja 20213 l Gry wczytują się szybko jak dev potrafi to ogarnąć jak np loadingi w mh rise szybsze o 5-10 razy jak te w World przy najładniejszej grafice na Switcha. Wszystkie multiplatformy wczytują się długo bo są leniwymi portami i nikt poważny w nie nie gra.
Opublikowano 29 maja 20213 l A jednak Bowser’s Fury wczytuje się długo a leniwym portem nie jest. Sporo takich przypadków można wyłowić wśród exów od Nintendo.
Opublikowano 30 maja 20213 l Jestem ciekaw tej nowej wersji konsoli. Trzymam Lite, bo to zawsze może leżeć i służyć jako backup czy konsola stricte poza dom. I ciekawe jaka cena będzie. Przed E3 mają mieć jakiś pokaz jak mówią źródła?
Opublikowano 31 maja 20213 l Jak dla mnie w HH wystarczy, żeby było podobnie jak było na 3DS -> New 3DS - po prostu gry są robione pod nową wersję i chodzą gorzej na starej. Mi styka w ręku 720p + stabilne 60 fps. Niech robią np: stara wersja 30 z pływającą rozdziałką, nowa 60 w rozdziałce ekranu i to mnie osobiście zadowoli. Bowser's Fury lata w HH w 30 fps a w docku w 60.
Opublikowano 31 maja 20213 l Wiem że teraz wszyscy żyją innymi tematami ale obiecałem @MierzejX że wrzucę zdjęcia swojej konstrukcji
Opublikowano 31 maja 20213 l W swoim Switchu dokupiłem Hori Split Pada Pro bo nie mogłem znieść oryginalnych JoyConow. Okazało się że analogi w takiej grze jak stary residencik 4 wcale nie są lepsze niż JoyCony nadal jest martwa strefa ale to już wina gry bo w re4 na PS4 i XBoxie jest tak samo. Za to w nowszych grach jak Wiedźmin 3 i Luigi Mansion 3 bez Hori split Pada chyba bym Switcha wypierdolił za okno. Świetny produkt, teraz mogę Switcha trzymać komfortowo i grac całkowicie bez w trybie przenośnym. Zona w sypialni leży i czyta książki a ja obok w sluchaweczkach headshotuje Granados
Opublikowano 31 maja 20213 l To co zrobiłem może się wydawać śmieszne ale jedna partyjka z DS4 w demo Raymana pokazała kolosalną różnicę. Niestety te analogi w Lite są trochę za lite jak dla mnie
Opublikowano 31 maja 20213 l 4 hours ago, BRY@N said: To co zrobiłem może się wydawać śmieszne ale jedna partyjka z DS4 w demo Raymana pokazała kolosalną różnicę. Niestety te analogi w Lite są trochę za lite jak dla mnie Nieźle. Nie spodziewałem się, że to będzie się trzymać i wszystko się zmieści. Jakby to nie wyglądało - gratki za udany pomysł
Opublikowano 1 czerwca 20213 l 15 godzin temu, u55r napisał: W swoim Switchu dokupiłem Hori Split Pada Pro bo nie mogłem znieść oryginalnych JoyConow. Okazało się że analogi w takiej grze jak stary residencik 4 wcale nie są lepsze niż JoyCony nadal jest martwa strefa ale to już wina gry bo w re4 na PS4 i XBoxie jest tak samo. Za to w nowszych grach jak Wiedźmin 3 i Luigi Mansion 3 bez Hori split Pada chyba bym Switcha wypierdolił za okno. Świetny produkt, teraz mogę Switcha trzymać komfortowo i grac całkowicie bez w trybie przenośnym. Zona w sypialni leży i czyta książki a ja obok w sluchaweczkach headshotuje Granados Jak ktoś ma duże łapska to taki sprzęt jak najbardziej się przyda. Ergonomia na wysokim poziomie + normalny krzyżak do np; bijatyk/platformówek 2D. Jednak bardziej wolę grać na Pro Controller. Edytowane 1 czerwca 20213 l przez Alastor84
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Tak mnie jakoś naszło i odpaliłem new 3DSa, który leżał w szufladzie z rok. Ok, wyłączony, ale bateria w połowie naładowana. Działanie bez zarzutu, trochę muli, 3D jak marzenie, ekran mimo, że mały to świeci się spoko. Nic nie trzeszczy, lata, dryfuje itp. Naprawdę Niny ze Switchem jakościowo poszło w dół. Mam nadzieję, że new/pro będzie lepsze, bo jednak new 3ds też miał lepsze wykonanie od zwyklaka.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Objection! Wymienne panele skrzypią jak cholera. Plus ekran TN zamiast IPSa. Trochę idealizujesz wcześniejsze konsole Nintendo (przy okazji swego czasu musiałem oddać New 3DSa na gwarancję, bo C-stick zaczął szwankować).
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Switch nie jest zły w swojej cenie. Luzy na szynach były pewniakiem, bo takie ruchome elementy ZAWSZE dostają luzy po pewnym czasie. To pracuję, nie ma bata. Drift analoga, to wypadek przy pracy. 3D kosztował prawie kafla swego czasu. Zawiasy pękały w DS. Advance SP był malowany na kolanie, bo z obudowy schodziła farba. Sprzętowo są średni, soft również średnio ogarniają. Tematy online, to dekada wstecz. Mają swoje marki, postacie, wyrobione tytuły. Albo ograsz albo olewasz Nintendo.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Myślicie ze to prawda ze ujawnia za niedługo nowa wersje switcha ? Kupiłem Lite ale brakuje mi jednak podłączenia do TV i byłbym w stanie nawet dzisiaj kupić normalnego switcha ale nie chce się wkurzyć jak zaraz zapowiedzą nowego
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Masz lite, więc masz na czym grać. Poczekaj do E3, wtedy wszystko powinno się wyjaśnić.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Banan91PL napisał: Myślicie ze to prawda ze ujawnia za niedługo nowa wersje switcha ? Kupiłem Lite ale brakuje mi jednak podłączenia do TV i byłbym w stanie nawet dzisiaj kupić normalnego switcha ale nie chce się wkurzyć jak zaraz zapowiedzą nowego Plotki były, że nawet przed e3. Że są na stronach bestbuy czy innego badziewia akcesoria itp do sprzedaży. Ale raz ze nie podali, części insajderów zmienia zdanie a pozostał tydzień. Tyle, że patrząc ile osób, stron to niby niezależnie hintuje to musi wyjść. A około e3 najlepsza opcja. Byłoby miło.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Za 10 dni Direct, licze na nowe GRY a nowy sprzet mnie mniej interesuje
Opublikowano 5 czerwca 20213 l 17 godzin temu, iluck85 napisał: Tez mam lite i czekam na nowego Mam podobnie. Jeśli nowy Switch rzeczywiście dostanie te wszystkie usprawnienia, a gry będą działały z lepszym klatkarzem, to niczego więcej mi nie potrzeba.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Niestety loadingi pewnie dalej będą z dupy bo ssd tam raczej nie wsadzą.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Za drogo już by było, przecież sam mały ssd storage MS 1 tb to koszt 1k zł lol.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Ale dyski w xboxie są trochę inne. Jakis okrojony ssd na poziomie m2 albo wlutowany jak u Apple np 500gb i jest spoko. Dyski m2 to już koszt 200/300zl