Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Takie pytanie: mógłby ktoś porównać rozmiar ekranu Switch Lite’a do ekranu iPhone’a? Najlepiej 12 lub 11/XR. Jest porównywalny wielkością czy jednak Switch z racji bycia konsolą jest wygodniejszy? Dzięki z góry. 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Jak nie poprawią ergonomii sprzętu czytaj dryfujące joycony, tani plastik, uciski w nadgarstkach w trybie handheld itd. to nie ma się co tym interesować.

Opublikowano

Ergonomia faktycznie jest kiepska w trybie przenośnym w pierwszej wersji, lite o niebo lepiej leży w dłoniach. Ja bym chyba wolał wersję pro tylko z trybem TV i bez ograniczania się do wydajności baterii. W takim wypadku zostawiłbym sobie lite jeszcze. Jak wyjdzie 2w1 to też kupię tylko martwi mnie wielkość tej konsoli. 

Opublikowano

Leak co do jednej gry, która ma być na zapowiedziana E3:

Spoiler

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Opublikowano
28 minut temu, Basior napisał:

Leak co do jednej gry, która ma być na zapowiedziana E3:

Pokaż ukrytą zawartość

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Jakby to była prawda to :obama:. Day 1 bez oglądania trailera.

Opublikowano

Zobaczyłem tytuł, miniaturę filmu i serce szybciej, mocniej zabiło

Niestety, to nie to o czym pomyślałem.

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano

To będzie turówka, jak poprzednie, czy coś innego? 

Opublikowano

Boziu, daj vs. i coop online :obama:

Opublikowano

I ponownie hinty o pro.

Co do przecieków to ponoć ziomek co robił przecieki na reddicie ma jutro coś podać.

Opublikowano

Na resteterze widzę jakies ploty o Xeno3(?) w tym fiskalnym roku. Czyli do końca marca 2022. Oj aż się nie chce wierzyć.

Opublikowano

Niech to bedzie prawda :O

Opublikowano

Nie wiem czy byłoby co że mnie zbierać jakby okazało się to prawda. 

Opublikowano
  • Autor
On 6/6/2021 at 11:50 PM, poniedzialek1001 said:

Takie pytanie: mógłby ktoś porównać rozmiar ekranu Switch Lite’a do ekranu iPhone’a? Najlepiej 12 lub 11/XR. Jest porównywalny wielkością czy jednak Switch z racji bycia konsolą jest wygodniejszy? Dzięki z góry. 

Na google wszystko jest

Meghan Camarena auf Twitter: "Nintendo Switch Lite size compared to the  flagship Switch and my iPhone XR. It kinda feels like the evolved 3DS tbh!  Might be a bit nicer for someone

Ale granie na telefonie to nigdy mi nie podchodziło, (tak jak wole mały aparat fotograficzny niż telefon) 

Opublikowano

No nie ukrywam, że trochę mnie to rozczarowało, bo pewnie pokażą trochę z remastera Skyward Sword i NMH3, może coś ze Splatoona 3 i pewnie coś z nowej Zeldy (to akurat spoko).

Ale pewnie na remaster trylogii Metroida, czwartego Prime'a i nowa Bayonette nie ma co liczyć :(

Opublikowano

Zostały dwie godziny do Nintendo Direct, więc moje oczekiwania:

- przedostatnie DLC do Smasha

- gameplaye z zapowiedzianych już gier, min. z nowego Mario + Rabbids i Splatoon 3

- port jednej gry z Wii/WiiU 

- dwie nowe gry z puli: Metroid 2D, Mario Kart, Xenoblade, Donkey Kong 2D lub 3D, Fire Emblem, Mario Party 

- trailer sequela Zeldy BoTW bez daty premiery 

Opublikowano

Hmm... Kamiya jednak coś teasuje. ;)

Podpis mówi, że (swobodne tłumaczenie), że wkrótce je otworzy... Wiadomo o co może chodzić, patrząc na liczbę pudełek.

Opublikowano

No jest się czym zrehabilitowac przy okazji b3. Zobaczymy czy są jeszcze w formie czy powolna koncoweczka tego studia.