Opublikowano 6 czerwca 20213 l Takie pytanie: mógłby ktoś porównać rozmiar ekranu Switch Lite’a do ekranu iPhone’a? Najlepiej 12 lub 11/XR. Jest porównywalny wielkością czy jednak Switch z racji bycia konsolą jest wygodniejszy? Dzięki z góry.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Jak nie poprawią ergonomii sprzętu czytaj dryfujące joycony, tani plastik, uciski w nadgarstkach w trybie handheld itd. to nie ma się co tym interesować.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Ergonomia faktycznie jest kiepska w trybie przenośnym w pierwszej wersji, lite o niebo lepiej leży w dłoniach. Ja bym chyba wolał wersję pro tylko z trybem TV i bez ograniczania się do wydajności baterii. W takim wypadku zostawiłbym sobie lite jeszcze. Jak wyjdzie 2w1 to też kupię tylko martwi mnie wielkość tej konsoli.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Leak co do jednej gry, która ma być na zapowiedziana E3: Spoiler Mario + Rabbids Sparks of Hope
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 28 minut temu, Basior napisał: Leak co do jednej gry, która ma być na zapowiedziana E3: Pokaż ukrytą zawartość Mario + Rabbids Sparks of Hope Jakby to była prawda to . Day 1 bez oglądania trailera.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Zobaczyłem tytuł, miniaturę filmu i serce szybciej, mocniej zabiło Niestety, to nie to o czym pomyślałem. Edytowane 11 czerwca 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 12 czerwca 20213 l https://www.nintendo.com/games/detail/mario-plus-rabbids-sparks-of-hope-switch/ Edytowane 12 czerwca 20213 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20213 l I ponownie hinty o pro. Co do przecieków to ponoć ziomek co robił przecieki na reddicie ma jutro coś podać.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Na resteterze widzę jakies ploty o Xeno3(?) w tym fiskalnym roku. Czyli do końca marca 2022. Oj aż się nie chce wierzyć.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor On 6/6/2021 at 11:50 PM, poniedzialek1001 said: Takie pytanie: mógłby ktoś porównać rozmiar ekranu Switch Lite’a do ekranu iPhone’a? Najlepiej 12 lub 11/XR. Jest porównywalny wielkością czy jednak Switch z racji bycia konsolą jest wygodniejszy? Dzięki z góry. Na google wszystko jest Ale granie na telefonie to nigdy mi nie podchodziło, (tak jak wole mały aparat fotograficzny niż telefon)
Opublikowano 15 czerwca 20213 l No nie ukrywam, że trochę mnie to rozczarowało, bo pewnie pokażą trochę z remastera Skyward Sword i NMH3, może coś ze Splatoona 3 i pewnie coś z nowej Zeldy (to akurat spoko). Ale pewnie na remaster trylogii Metroida, czwartego Prime'a i nowa Bayonette nie ma co liczyć
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Zostały dwie godziny do Nintendo Direct, więc moje oczekiwania: - przedostatnie DLC do Smasha - gameplaye z zapowiedzianych już gier, min. z nowego Mario + Rabbids i Splatoon 3 - port jednej gry z Wii/WiiU - dwie nowe gry z puli: Metroid 2D, Mario Kart, Xenoblade, Donkey Kong 2D lub 3D, Fire Emblem, Mario Party - trailer sequela Zeldy BoTW bez daty premiery
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Hmm... Kamiya jednak coś teasuje. Podpis mówi, że (swobodne tłumaczenie), że wkrótce je otworzy... Wiadomo o co może chodzić, patrząc na liczbę pudełek.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l No jest się czym zrehabilitowac przy okazji b3. Zobaczymy czy są jeszcze w formie czy powolna koncoweczka tego studia.