Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Nie widze innej opcji niz najlepsza gra akcji ever.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

LECIMY

Opublikowano

Można wrzucać do wulkanu :))))) 

Też myślałem, że zaczynają od botw2, ale by była bomba ;\

Opublikowano

Liczyłem po cichu na Metroid 5, ale że pojawi się Dread ? Plotki o nim były chyba od czasu Fusion..

Opublikowano

Szkoda, że nie nowa część i wygląda jak z komórek, ale i tak będzie trzeba ograć

Opublikowano

Botw2!!!!!! 

O ZESZ KURWA

Koniec? :(

Ogolnie nie myślałem, że może być gorzej niz u microsoftu :/

Opublikowano

BOTW 2 :banderas:

Oprócz tego :pawel:

Opublikowano

CO ZA JEBANE GOWNO XDDDDDDDDD

26 minut temu, Ludwes napisał:

fajny ten metroid

Weź mnie nie rozsmieszaj kurde że ci sie podoba. ;(

Opublikowano

Te gry nie są robione pod nowego Pro switcha trzeba to wziąć pod uwagę

Opublikowano

Trzeba było nic nie pokazywać jak sony, żenua. 

Opublikowano

Lol. Najgorszy direct ever. Jasne Metroid 5, SMT5 i Advance Wars spoko. Ale oni nie mają nic oprócz poków (i to kiepskich) dużego na ten rok. Fatal Frame też luz. Gdzie plotkowane rzeczy, eh. 

Nie wiem, Niny robi jakieś gry 3D?

Ale BOTW2 świetne, ciekawe czy z pro pokaz był. No i 2022. Eh.

Edit:

A niektórzy zadowoloni. Tak trza żyć. 

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Advance Wars, Shin Megami Tensei V, Metroid Dread, Wario Ware i Danganronpę pięknie przygarnę w dniu premiery. Mogło być lepiej, ale na luzie jest kilka dobrych tytułów do ogrania.

Martwi brak Bayonetty 3, ale pewnie zapowiedzą maksymalnie na pół roku przed premierą, aby nie przekładać.

Opublikowano
6 minut temu, XM. napisał:

CO ZA JEBANE GOWNO XDDDDDDDDD

Weź mnie nie rozsmieszaj kurde że ci sie podoba. ;(

Jak zobaczyłem, że nowy Metroid to nie ukrywam, że się podniecilem i straciłem zdrowy rozsądek.

Ohydny styl i w ogóle nie czuć atmosfery. Wygląda jak gra na telefon.

Mimo wszystko zagrałbym.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Metroid 5, SMTV, Advanced Wars i Fatal Frame i jest jak dla mnie ok. Do tego mam zamiar kupic Diablo 2 na switchu wiec do konca roku może zacznę jednak tej konsoli używać.

Opublikowano

Ciekawe kto stoi za tym metroidem. Logika podpowiada że Mercurysteam, ale oni chyba nie wypuściliby takiego graficznego kasztana.

Opublikowano

Gdyby te konsole nie sprzedawaly się jak pojebane, to inaczej by to wyglądało :/

Ciezko bedzie to wybronić przed klapami i botami, musze pomyśleć. 

Opublikowano

Leci teraz treehouse z Metroidem.

Ogólnie ochłonąłem. I jest w sumie dobrze, ale jakby to był 3DS. Nie wyobrażam sobie mieć tylko switcha.