Opublikowano 15 czerwca 20213 l Można wrzucać do wulkanu :))))) Też myślałem, że zaczynają od botw2, ale by była bomba ;\
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Liczyłem po cichu na Metroid 5, ale że pojawi się Dread ? Plotki o nim były chyba od czasu Fusion..
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Szkoda, że nie nowa część i wygląda jak z komórek, ale i tak będzie trzeba ograć
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Botw2!!!!!! O ZESZ KURWA Koniec? Ogolnie nie myślałem, że może być gorzej niz u microsoftu
Opublikowano 15 czerwca 20213 l CO ZA JEBANE GOWNO XDDDDDDDDD 26 minut temu, Ludwes napisał: fajny ten metroid Weź mnie nie rozsmieszaj kurde że ci sie podoba. ;(
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Te gry nie są robione pod nowego Pro switcha trzeba to wziąć pod uwagę
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Lol. Najgorszy direct ever. Jasne Metroid 5, SMT5 i Advance Wars spoko. Ale oni nie mają nic oprócz poków (i to kiepskich) dużego na ten rok. Fatal Frame też luz. Gdzie plotkowane rzeczy, eh. Nie wiem, Niny robi jakieś gry 3D? Ale BOTW2 świetne, ciekawe czy z pro pokaz był. No i 2022. Eh. Edit: A niektórzy zadowoloni. Tak trza żyć. Edytowane 15 czerwca 20213 l przez Basior .
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Advance Wars, Shin Megami Tensei V, Metroid Dread, Wario Ware i Danganronpę pięknie przygarnę w dniu premiery. Mogło być lepiej, ale na luzie jest kilka dobrych tytułów do ogrania. Martwi brak Bayonetty 3, ale pewnie zapowiedzą maksymalnie na pół roku przed premierą, aby nie przekładać.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 6 minut temu, XM. napisał: CO ZA JEBANE GOWNO XDDDDDDDDD Weź mnie nie rozsmieszaj kurde że ci sie podoba. ;( Jak zobaczyłem, że nowy Metroid to nie ukrywam, że się podniecilem i straciłem zdrowy rozsądek. Ohydny styl i w ogóle nie czuć atmosfery. Wygląda jak gra na telefon. Mimo wszystko zagrałbym. Edytowane 15 czerwca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Metroid 5, SMTV, Advanced Wars i Fatal Frame i jest jak dla mnie ok. Do tego mam zamiar kupic Diablo 2 na switchu wiec do konca roku może zacznę jednak tej konsoli używać.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Ciekawe kto stoi za tym metroidem. Logika podpowiada że Mercurysteam, ale oni chyba nie wypuściliby takiego graficznego kasztana.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Gdyby te konsole nie sprzedawaly się jak pojebane, to inaczej by to wyglądało Ciezko bedzie to wybronić przed klapami i botami, musze pomyśleć.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Leci teraz treehouse z Metroidem. Ogólnie ochłonąłem. I jest w sumie dobrze, ale jakby to był 3DS. Nie wyobrażam sobie mieć tylko switcha.