Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Advance Wars ma tragiczny styl. Na półce mam wszystkie części na GBA i DSa więc w życiu tego nie kupię. Metroid też kiepsko wygląda, Zelda w przyszłym roku. No nie jestem zadowolony. MS miał zdecydowanie najlepszą konferencję w tym roku. Część gier nie trzymała klatek, no jak im nie wstyd to pokazywać. 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Direct moim zdaniem był w porządku. Kilka fajnych gier, kilka kapiszonow, no niech bedzie 7/10.

Opublikowano

Bo w grach Nintendo zawsze najważniejsza była grafika :)

Jak ten Metroid będzie miał fajne rozwiązania i będzie mega miodny gameplay'owo to może sobie wyglądać dla mnie nawet na gierkę z ery Gameboya

Opublikowano

tragiczna konferencja

nic o nowym metroidzie, nic na temat bayonetty 3 (zapowiedź w 2017!), nawet tej jebanej trylogii Metroid Prime nie zapowiedzieli, a gry, które pokazywali - no popierdolki, co tu dużo mowic

Zelda spoko, ale to nawet nie wiadomo czy wyjdzie w 2022 (swoją wciąż nawet nie podali podtytułu)

plus taki, że zanim to wyjdzie, to ogra się te wszystkie zaleglosci

Opublikowano

Na e3 ogłosili może w końcu datę premiery Lego Star Wars Skywalker Saga czy ta gra w ogóle wyjdzie?

Opublikowano

Na treehosuie od 10 minut ogrywają tego metroida, no padaka gierka, jeszcze taa random babka jarająca się tym jak fajnie się skaczę i wspina po ścianach w tej gierce, ehh

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 16:57, Basior napisał(a):

Mercury. No wyglądało właśnie, że to oni.

Czyli ci od świetnych obu części Castlevania: Lord Of Shadows :)

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 17:03, GearsUp napisał(a):

Czyli ci od świetnych obu części Castlevania: Lord Of Shadows :)

Także od wersji na 3DSa i Samus Returns. Swoją drogą ostatnio odkurzyłem 3DSa i właśnie to drugie czasem pogram. Spoko gierka.

Także spoko gierka może wyjść. Taka handeldowa. 

Spoko tez kolekcjonerka. Kupi się.

Opublikowano

O dzieki bardzo. Szukałem, ale nic nie mogłem znaleźć. 
Patrzę pod kątem tego czy davsie grać na iPhonie po podpięciu zewnetrznego kontrolera, a jak widać oba ekrany są porównywalne. 

Opublikowano

Kolejne porty, remastery, rimejki i DLCki... Switch chyba naprawdę jest już w trybie przeczekania. Kto obstawia ogłoszenie w kolejnym roku nowej konsoli z nowiutkimi grami na start?

Opublikowano

Nie no, nie wygląda źle ten Metroid. Mesjasz to to żaden nie będzie, ale spoko gra - jak najbardziej.

Opublikowano

Problem z Metroidem od MS był taki, że dodali te swoje improvementy i wyszło jak wyszło. TO najgorsza wersja dwójki. Ten fanowki remake zmiażdźył  to coś od Mercury Steam bez problemu. No hype opadł skoro to oni za tym stoją.

Opublikowano

No i jak ktoś pisał na twiterze - najlepiej i tak sprzeda się kolejne Mario Party, o którym nikt nic. No może poki też.

Śmieszek. 

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Akurat Metroid Dread będzie kozak, mimo, że oprawa graficzna trochę spartańsko wygląda

Tak samo jak Metroid Samus Returns była cymes gierka

A o tej prezentacji to nie wiem co myśleć, spodziewałem się czegoś innego

Opublikowano

Nowy Game&Watch z moją ulubioną Zeldą:obama:

W wersje z Mario miałem wyjebane, ale Links awakening:notbad:199799019_4000895593319695_7836542026354438217_n.thumb.jpg.dbfd9f94e83c4e3532abcc068ab6dabb.jpg

Opublikowano

Jak zorbią taki z pierwszym metroidem to chyba wezmę. Przyda mi się zegarek przy łóżku :D

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 16:46, pawelgr5 napisał(a):

Metroid 5, SMTV, Advanced Wars i Fatal Frame i jest jak dla mnie ok. Do tego mam zamiar kupic Diablo 2 na switchu wiec do konca roku może zacznę jednak tej konsoli używać.

Dokładnie mam te same typy do końca roku. 

Muszę się teraz uwinąć z Smt3. Bo czasu zabraknie ;)

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

Ale Zelde na 35 lecie to potraktowali jak szmatę. 

Opublikowano

U mnie Metroid Dread, Pokemon Shining Pearl, Advance Wars i Mario Party. Do tego gry z Game Pass i jakoś przepęka się rok do końca 

Opublikowano

Ogolnie slabo jak dla mnie. Tylko nowa Zelda Day One. Oby wyszla na wiosne. 

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 17:20, Damk napisał(a):

Kolejne porty, remastery, rimejki i DLCki... Switch chyba naprawdę jest już w trybie przeczekania. Kto obstawia ogłoszenie w kolejnym roku nowej konsoli z nowiutkimi grami na start?

Też tak obstawiam. Że ten pro to wcale nie pro tylko po prostu będzie następcą i taki botw2 to będzie znowu crossgen.