Opublikowano 15 czerwca 20213 l Myślałem, że AdvancedWars będzie za max 180zł a tu pełne 250 . To samo Metroid więc moja lista zakupów pewnie lekko się skurczy. Diablo 2 ma priorytet na Nintendo w tym roku.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Tylko że wszystkie serwisy, z Bloombergiem na czele, podają że to nie będzie nowa generacja. Zresztą przy takiej sprzedaży jaką ma Switch, nie ma to najmniejszego sensu. No i minęły dopiero 4 lata generacji, także aktualny Switch jeszcze z 3 pociągnie lekko. Edytowane 15 czerwca 20213 l przez Bigby
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 45 minut temu, bebbop napisał: Ogolnie slabo jak dla mnie. Tylko nowa Zelda Day One. Oby wyszla na wiosne. ja to myślę, że nawet te 2022 nie jest pewne
Opublikowano 15 czerwca 20213 l No i jeszcze wspomnę o grze widmo- B3. XD nie wierzę że platynowi jeszcze coś dostarcza dobrego. Za długo ta chujowizna u nich trwa.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Czekam na nową konsole, ale nic nie wiadomo. Zelda szoku nie zrobi, BOTW z kilkoma dodatkami. Metroida chętnie przyjmę, bo długo nie było. Advance Wars pomyślę. Jak już tak idą, to może Golden Sun 1 i 2 w jednym pudełku
Opublikowano 15 czerwca 20213 l A wlasnie. Szkoda ze nie bylo nic o grach z gba dla nso. Wychodzi na to ze nintendo nadal olewa gierki do swojej uslugi.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Metroid Dread za kilka miesiecy na probsie, brakuje mi Metroida jak jasna cholera. Fatal Frame bardzo mnie cieszy tak samo jak Advance Wars. Danganronpa sie przyda bo nie gralem w trzecia czesc a Zelda BotW 2 bedzie swietna Ogolem sredni Direct ale kilka gier trafilo jak zawsze Edytowane 15 czerwca 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Zajumane z resetery: Cytat 6/25: Mario Golf: Super Rush (Nintendo)7/9: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (CAPCOM)7/16: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (Nintendo)8/27: No More Heroes III (Marvelous)9/10: Wario Ware: Get It Together (Nintendo)10/8: Metroid: Dread (Nintendo)10/29: Mario Party Superstars (Nintendo)11/12: Shin Megami Tensei V (Sega/Atlus)11/9: Pokemon: Brilliant Diamond (Nintendo)11/9: Pokemon: Shining Pearl (Nintendo)12/3: Advance Wars 1+2: Reboot Camp (Nintendo)2021: Fatal Frame: Maiden of Black Water (Nintendo)2021: Cruis n' Blast (Raw Thrills)2022: Project Triangle Strategy (Square-Enix)2022: Rune Factory 5 (XSEED Games)2022: Pokemon Legends: Arceus (Nintendo)2022: Sequel to Breath of the Wild (Nintendo)2022: Splatoon 3 (Nintendo)2022: Metroid Prime 4 (Nintendo)2022: Bayonetta 3 (Nintendo)2022: Mario+Rabbids: Sparks of Hope (Ubisoft) Na ten rok na każdy miesiąc coś tam mają. Szkoda, że są to czasem gry eshopowe tylko, które by 3DS pociągnął. Bayo3 2022 xD W ogóle Monster Hunter Stories 2 nie wyglądało źle.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Monster Story 2 jest u mnie na radarze, jak demko mnie do siebie przekona to gierka wleci Day 1. Fajnie jakby SMT 5 tez dostalo demko bo gierka tez jest w kręgu mojego zainteresowania. Reszta z wczorajszej prezentacji mocne meh. Na 2022 duzo lepiej moja lista zakupów wygląda z zapowiedzianych gier. Liczyłem takze na fajne promki w eshopie ale szczerze to straszną popeline wrzucili.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l I jeszcze coś do pomarudzenia, ile te gierki kosztują - Advance Wars 250, tak samo Metroid Dread, Wario 210. O ile Dread pewnie w pudełku będzie taniej i kolekcjonerka jak będzie to wejdzie, to pozostałe dwa eshop only (jak Famicon Detective Club, który wyszedł a mnie interesował).
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Bedzie pewnie raz w roku 30%. Ja zdecydowanie nie biore tych gier za pelna cene.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Dla mnie kalendarz wygląda spoko: Lipiec: - Zelda SS, Wrzesień: - DBZ Kakarot (nigdy nie znalazłem czasu ograć na kompie), Październik: - SMT5, - Fatal Frame, - Game & Watch Zelda Grudzień: - Advance Wars (i zgodzę się, że szata kiepska ale miałem sporo frajdy ogrywając to na GBA i nigdy nie skończyłem więc chętnie wrócę)
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Dla mnie przynajmniej Mario Golf, Zelda i Metroid, ale być może Poksy też wpadną. Będzie w co grać.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l 166 zyka za advanca mobilnego potworka na ewentualnej promce... Nostalgią ma dużą moc.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Basior napisał: I jeszcze coś do pomarudzenia, ile te gierki kosztują - Advance Wars 250, tak samo Metroid Dread, Wario 210. O ile Dread pewnie w pudełku będzie taniej i kolekcjonerka jak będzie to wejdzie, to pozostałe dwa eshop only (jak Famicon Detective Club, który wyszedł a mnie interesował). Na pewno eshop only? Na stronie Nintendo widnieje zakładaka "Buy physical": https://www.nintendo.com/games/detail/advance-wars-1-plus-2-re-boot-camp-switch/ W przypadku Wario tak samo: https://www.nintendo.com/games/detail/warioware-get-it-together-switch/ Edytowane 16 czerwca 20213 l przez podgoor
Opublikowano 16 czerwca 20213 l 3 godziny temu, podgoor napisał: Na pewno eshop only? Na stronie Nintendo widnieje zakładaka "Buy physical": https://www.nintendo.com/games/detail/advance-wars-1-plus-2-re-boot-camp-switch/ W przypadku Wario tak samo: https://www.nintendo.com/games/detail/warioware-get-it-together-switch/ Ooo może jednak. Na twiterze widziałem eshop only.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l W końcu będzie, przynajmniej na papierze, bo wszystko zostanie wykupione w minutę jak tylko taki Switch Pro pojawi się w sklepach. Trochę też nad tym w ostatnich tygodniach rozmyślałem. Są momenty kiedy podłączyłbym Pstryka do monitora i pograł na Pro Controlerze, np. w Zeldę lub jakąś platformówkę. A tak niestety jestem ograniczony do samego handhelda. Zdaje sobie też sprawę, że jak analogi zaczną driftować, to pozostanie mi jedynie własnoręczna próba ich naprawy, kto wie na jak długo. W przypadku tradycyjnego Switcha kupiłbym np. Split Pada. Z biegiem czasu człowiek dochodzi do wniosku, że nie warto było oszczędzać i pozbawiać się pewnych funkcjonalności konsolki. Cóż.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Przy drifcie, contact cleaner załatwia sprawę (duży switch). Raz prysnąłem dawno temu i jak na razie ponownego driftu nie uświadczyłem. A Lite chula jak należy, żadnego driftu do tej pory. No będzie w co grać. Może chciałoby się więcej, ale i tak jest dużo do ogrania.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 14 godzin temu, Bigby napisał: W końcu będzie, przynajmniej na papierze, bo wszystko zostanie wykupione w minutę jak tylko taki Switch Pro pojawi się w sklepach. Trochę też nad tym w ostatnich tygodniach rozmyślałem. Są momenty kiedy podłączyłbym Pstryka do monitora i pograł na Pro Controlerze, np. w Zeldę lub jakąś platformówkę. A tak niestety jestem ograniczony do samego handhelda. Zdaje sobie też sprawę, że jak analogi zaczną driftować, to pozostanie mi jedynie własnoręczna próba ich naprawy, kto wie na jak długo. W przypadku tradycyjnego Switcha kupiłbym np. Split Pada. Z biegiem czasu człowiek dochodzi do wniosku, że nie warto było oszczędzać i pozbawiać się pewnych funkcjonalności konsolki. Cóż. Panie, co ja Ci mówiłem? Tylko zwykły Switch, Lite nie ma w zasadzie żadnych przewag.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Miałem ostatnio przez chwile dwie konsole w domu, normalna i lite. Gdybym miał grać tylko i wyłącznie w trybie przenośnym, to na 100% zostawiłbym lite. Dla mnie jest dużo wygodniejszy.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Ja mam obie wersje i gram 90% czasu na lite. Lepiej leży w dłoniach, starej używam tylko jak chce pograć na TV.